hålla jämna steg med HTG och dina favorit författare via twitter

Twitter är ett bra sätt att få intressanta länkar, artikel uppdateringar och mer från How-To Geek och våra skribenter. Läs vidare om hur du kan följa oss och plocka upp några Twitter tips och tricks i processen.

Twitter, trots populärt svänger mening är inte bara för angsty tonåringar som delar för mycket information och bisarra uppdateringar om badrum vanor-även om vi antar att det skulle kunna vara om det är din grej. HTG och besättningen Twitter för att dela länkar till artiklar vi skriver, intressanta länkar vi hittar, och att samtala med läsarna och utbyta idéer.

Redo att hoppa rätt in och få följande? Här är en lista över platsen och författar Twitter-konton för att komma igång

Redan efter dina favoriter och redo att finslipa din Twitter-fu? Här är några tips från personalen om deras favorit Twitter verktyg

Jason Fitzpatrick använder TweetDeck att hålla på toppen av Twitter. Tack vare en nyligen Fråga Läsarna lägga han lärde sig om TweetDeck för Chrome och ta det för en test snurra mot AdobeAir versionen av TweetDeck han använt. Om du är ett fan av olika ämnen som finns i How-To Geek ETC han föreslår efter honom på Twitter för att hitta ett överskott på intressanta länkar i samma anda.

Asian Angel använder ett batteri av verktyg för att förbättra sin Twitter erfarenhet. När hon är med hjälp av Firefox hon laddar upp miniatyr Zoom (för att förstora avatar bilder) och Greasemonkey med två manus: Twitter Fullständigt storlek profil och Hide Twitter Trends & Follow rekommenderar. Båda städa upp webbgränssnittet Twitter.com fint. Vid användning av en fristående klient i Windows hon använder Twhirl och Seesmic Desktop. På Ubuntu använder hon Hotot -a Linux-baserade microblogging klient.

Yatri Trivedi är också ett stort fan av Tweetdeck och använder den på allt utom iOS, han använder den officiella Twitter-app där. Han driver också ThinkUp på sin hemmaserver, det är en fri öppen källkod webbapp som katalogiserar dina inlägg, svar, och mer på Twitter och Facebook.

Justin Garrison använder en mängd Twitter verktyg. Främst använder han Seesmic webben för ett enhetligt utseende över operativsystem. Han konfigurerade också hans telefon för tweeting via txt meddelanden.

Patrick Bisch är ett fan av Twuffer -a webbaserad tjänst för schemaläggning tweets förut och EmbedTweet -a widget verktyg för att bädda in tweets till artiklar-för sin webbplats Pinglio.

Ha en Twitter spets eller knep egen att dela? Ljud av i kommentarerna och dela dina favorit app, trick, eller genväg med dina kolleger läsare.

Gissa vad, det är #FollowFriday redan !!

Vad om Google+?

Berömd våghals och stuntman Evel Knievel upplevde brutna ben uppskattningsvis 433 gånger under loppet av sin karriär.