tangentbord ninja: infoga tabeller i Word 2007

Om du ofta använder Microsoft Word och vill uppnå Tangentbord Ninja status, måste du lära dig att lägga till tabeller i Word-dokumentet utan att röra musen.

Allt du behöver göra är att skriva + – + och tryck enter, och Word automatiskt infoga en tabell. Symbolen + visar en spaltbrytning och – symbolerna indikerar bredden på kolumnen i tabellen. Till exempel, + – + får du en mycket liten enda kolumner, men du kan göra mer.

Låt oss titta på ett mer användbart exempel, där vi vill ha en tre kolumner med en bredare mellersta kolumnen.

Här är vad som händer när du trycker på Enter. (Jag lagt till data i tabellen för illustration)

När du lägger till data kan du fliken från en kolumn till nästa. För att lägga till en ny rad, slog bara fliken igen när du är i den sista kolumnen till höger.

Du kan lägga till så många kolumner eller rader i tabellen som du vill med den här metoden.

Så, som äger dessa bilder? Du eller Lifehack?

Bilderna skapades av Mysticgeek, en av författarna här på How-To Geek. Du kommer att märka att bilderna här är full storlek versioner.

Faktiskt, detta tips fungerar också alldeles utmärkt i äldre versioner av Word. Och jag använder det mycket 🙂

Detta tips fungerar i OpenOffice.org också.

Jag vet inte vädret att skratta eller gråta … Jag har producerat hundratals Word-dokument (MS Word, XP, 2007 och Openoffice) när jag stöter på ett enkelt och snabbt kommando som alltid har varit där … Jag vill skratta eftersom det ll göra mitt liv lättare och jag vill gråta eftersom jag borde ha vetat om detta. Tack howtogeek hålla spetsarna rullning.

Jag tycker att det är bara för skojs skull och snabb ändå, genom att skriva + – + – + – + – + – + inorder att få mer collumn.

tacka, ge mer för oss

Pojke, jag älskar det, förresten, behöver du inte ens behöver någon “-” s!. Helt enkelt använda tabbstopp att skilja dina “+” s. Detta gör det möjligt för en snygg inriktning av dina framtida kolumner.

fungerar dessa genvägar fungerar i Office 2010 inbyggt? Jag använder det men inte kan använda dem. kanske de bara inaktiverat i teknisk förhandsversion förhoppningsvis.

Den vita halvmåne form vid basen av nageln kallas Lunule.