hålla din Office 2007-dokument tillgängliga på ett enkelt sätt

Hur många gånger har du letat eller ord Excel-dokument och vad som borde vara en snabb hämtning tar flera minuter? Visst, du kan alltid söka, men för ofta använda dokument som inte är den bästa lösningen.

Idag kommer vi att titta på ett enkelt sätt att hålla dina viktigaste dokument tillgängliga i Office 2007. Detta trick fungerar med Word, Excel och PowerPoint på samma … det finns en push stift bredvid varje objekt i listan senaste dokument.

Med användning av de Pushpins

först öppna ett viktigt dokument, det spelar ingen roll vilken, vi behöver bara tillgång till Office-knappen. Du kommer att märka att varje gång du öppnar Office-knappen finns en lista över de senaste dokument. En liknande version av denna funktion fanns också i 2003 också.

Nu med 2007 kan vi utnyttja pushpinen bredvid varje dokument. Klicka bara på ikonen kartnålen för att kunna please dokumentet på listan. Nu dessa dokument kommer alltid att finnas där tills du lossa dem.

Ett annat inslag i denna för att titta på är möjligheten att ändra antalet Senast använda dokument som visas. För att göra detta, klicka på Office-knappen och välj Programalternativ.

Klicka nu på Avancerat och rulla ned till avsnittet Visa. Nu öka eller minska mängden Senast använda dokument som skall visas då slå OK.

Naturligtvis om du inte vill visa någon alls ändra värdet till 0.

Mekanismen i mekaniska klockor som överför energi till tidselementet och gör det möjligt att räkna svängningar kallas “gång”, denna nyckel uppfinning, utvecklades under 13-talet, är det som gjorde alla mekaniska klockor ens möjligt.