hur skulle en enda bärbar dator påverka det förflutna? [Infografik komisk]

Vilken typ av påverkan kan en enda dator ha om det infördes till människor under viktiga perioder i västra historia? Detta infographic komiska ger vissa spekulationer om vad resultatet skulle bli …

Visa full storlek version

Crave frågar: Hur skulle du ändra det förflutna med en bärbar dator? [CNET – Crave]

Beror på hur mycket du kan få gjort med en enda batteriladdning, inte det:? P

LOL! Okunnighet till tekniken skulle svänga åt båda hållen också,. “Vår deitiy magiska” ljus paparyus “gick ut efter bara två och en halv timme! Offra falsk gud innan Ra är arg! ”

En del av detta förutsätter att du kan få på internet men.

Thats antar att du kan få något gjort innan de bränns på bål!

Detta är sannolikt den mest löjliga artikeln jag har sett på ett tag, alldeles för mycket osannolikhet,. Det första problemet vara strömkällan och sedan allt går nedförsbacke därifrån.

Så vad du säger är i grund och botten du har problem med batteriladdningen och internet-anslutning, men att tidsresor är inte en del breaker.

Nej, vad jag säger är att detta är en löjlig artikel baserad på begreppet “Hur skulle en enda bärbar dator påverka det förflutna”, inte “Hur skulle en enda bärbar dator påverkar det förflutna om Time Travel Var inte en del breaker.”

Bra att veta om hur skulle en enda bärbar dator påverka det förflutna? [Infographic Comic]

LOL. Thanx. Kul artikel. Jag antar att det var kul. Ganska enkelt antagande, verkligen.

Okej Tidsresor, En kraftkälla, bevisar du inte är en häxa, kunde vapen av dagen förstöra den bärbara datorn lätt. Galileo, Edison. Einstein, Marconi var dessa människor i kontakt med någon som ägde en bärbar dator? Jag tror att en bok lätt kan förändra historien, om den rätta fördes tillbaka i tiden.

Mm, kanske börja med att titta upp den information du sparat på Volta innan tiden resa och spendera några månader (åter) uppfinna batteriet?

Men bäst går beredda, att veta hur man källan och använda moderna material. Du skulle behöva överleva under några månader och lyckas innan de söker gud eller profeten status.

Gå grönt, och väljer vattenkraft kan låta lockande -hmm, inte mycket av en gud i en tork- men att bygga en generator kräver alldeles för mycket teknik.

Jag slår vad om de visste hur man bokstavera ordet läge utan att behöva en dator. MISSLYCKAS.

Jag har en bärbar dator från år 3000, inte behöver laddas eftersom det fungerar på kärnkraft. vardagliga jag njuta bryta alla militära kommunikationer jag kan få min hand på: AES 256-bitars kan dekrypteras i 10 sekunder på den bärbara datorn.

Du har en bärbar dator från år 3000? cool … har Microsoft fast Windows 8 ännu?

Jag håller med SlimChance. Lossa upp, ni människor. Detta är för roligt!

Detta skulle vara säker på att orsaka en spricka i rymd-tid kontinuum. Men återigen, jag använder ursäkt för att få ut av att göra tvätt.

Tja, har Doktorn inga problem med sin mobiltelefon thru tid och utrymme. Så överväga sociala nätverk – Jerusalem Spring ….

Vi kunde visa dem som Voldemort är

Kris du någonsin varit på en plats som kallas mylifeisaverage.com?

du hör hemma där.

humourless publiken …

Alla missade en mycket viktig punkt, vad skulle framtidens prylar göra i dagens värld ???; bild här inlägget after..emmm …. Tja, många år …, jag kan tänka mig någon säger, vad skulle du göra med en enda lam ***** i 20-21-talet,? avsluta den globala uppvärmningen, mata alla dessa hungriga människor,? upptäcka vem fan dödade JFK .. ; vad sägs om “stjäla windows” källkod “,. nej detta är den bästa,” använda den för att löjligt lätt upphovsrätt RIAA musik !!!! “:-)))

Humor frågor åt sidan, infographic ignorerar flera frågor. Tidsresor är inte en av dem eftersom det var anges som möjligt i det hypotetiska. Till exempel, gjorde det inte säga “Hur skulle en enda bärbar dator med obegränsad batteri påverka det förflutna” eller “Hur skulle en enda bärbar dator påverka det förflutna om du kan få information om det till rätt personer”. Endast en bärbar dator stipulerades.

I denna dag och ålder, skulle jag inte ta med en bärbar dator. Jag skulle sätta en Android-telefon. Lättare att dölja. Och du vill dölja det. Innan du ens fick någon viktig eller inflytelserika, skulle du skrämma skiten outta en massa människor. Och med hjälp av framtidens teknik för att etablera sig som ett slags gud i en primitiv civilisation skulle vara alla typer av fel.

Jag ser på det på ett annat sätt. Min far gick bort 10 år sedan (när detta maj). Han var en stor geek, inspirerade mig att komma in i datorer. Jag tror inte att han någonsin uppgraderat till Windows XP. Jag undrar om han skulle säga Windows 7 ser ut som något Apple skulle göra. Och medan han var aldrig i videospel, han fick beroende av Tetris när han konfiskerade av Game Boy av någon anledning jag glömmer (ärligt – det var inte dåliga betyg). Han gjorde som hans musik. Så jag undrar vad han skulle tänka på något som Rockband – inte bara mönstermatchning, det är en barnlek (han en gång förklarade hur ett spel som Street Fighter eller Mortal Kombat arbetade, gjorde det låter som något en första nivå programmerare kunde sätta ihop), men hur det tar flera spår och stänger enskilda spår som du missar (och hur de licensierat multitracks till att börja med). Och Android-telefoner, att kunna använda en dator på distans med en, få på nätet med något som passar i fickan, etc.

Det är bara att gå tillbaka 10 år, dock. Skulle något av detta verkligen chock en ingenjör? En liten, kanske, men inte riktigt. Vad sägs om 20 år sedan, som i tidigare Windows 95. Windows 7 skulle ganska mycket imponera alla. Såvitt videospel, är detta när Super NES och Sega Genesis tävlade. Xbox 360 – det är faktiskt användbar utan ett spel? – Skulle blåsa bort dem. Något som Rockband skulle bara att dyka upp, skulle en genomsnittlig / bra spel vara otroligt imponerande, även något så banalt som den senaste få Call of Duty spel, något av en högre kvalitet, t.ex. Skyrim, skulle inte vara något mer imponerande. Tja, inte mycket. Och folk inte ens har mobiltelefoner 1992. Kanske regeringen hade något i Area 51, jag vet inte. Det skulle inte finnas mobilmaster, så folk skulle bara behöva ta ditt ord är det en telefon (du kan visa dem uppringaren och kontakter lagring) och dito för surfning, men du kan fortfarande spela upp media på det.

På tal om media, glömma om att visa folk från 1992 nyaste Star Wars-filmen eller utsätta dem för Dubstep, bara spela dem några Metallica eller Guns n ‘Roses från framtiden. Fans skulle känna igen rösten av James Hetfield eller Axl Rose. Spela Van Halen III och sedan något från det nya albumet. Tredje sångare, Gary Cherone, då de fick David Lee Roth tillbaka.

Och naturligtvis jag skulle behöva tala om 1992 som vi valde en svart president och att Red Sox vann World Series. Definitivt skulle inte berätta för dem om 9/11, dock. Det skulle kunna leda till alla typer av dålig. Och vem vet, kanske ge människor lite hopp för framtiden skulle vara tillräckligt för att skapa en krusning som skulle förändra saker till det bättre. Förmodligen inte, men man vet aldrig.

“” Du har en bärbar dator från år 3000? cool … har Microsoft fast Windows 8 ännu? “”

Jag vet inte, det laptop använder Linux.

@Dark Reality

du borde verkligen försöka arbeta på hur man fokusera på en idé

Precis som talade språk, har teckenspråk accenter som uttrycks av variationer i positioneringen av händerna, kroppsspråk, ansiktsuttryck, hastighet när du registrerade, och ibland även olika tecken som representerar samma ord.