hur du delar din boet termostat med andra användare

Om du har flera personer i ditt hus, och vill att alla ska ha tillgång till Nest termostat från sina telefoner, här är hur man delar åtkomst till enheten med andra användare.

Visst, kanske du inte vill att dina barn att få tillgång till din Nest termostat, men dela åtkomst med din significant other kan vara praktiskt om någon av er vill justera termostaten från telefonen, sedan lämna själva enheten låst så att barnen kan inte bråka med den.

Dessutom är det faktiskt riktigt enkelt att dela tillgång till Nest termostat med någon annan, och även om de inte har en Nest grund av sin egen, tar det inte lång tid att skapa en och komma igång.

Om du vill dela Nest termostat med en annan användare, börja med att öppna upp Nest appen och knacka på ikonen kugghjuls i det övre högra hörnet på skärmen.

Därefter trycker på “familjen”.

Knacka på “Lägg till en familjemedlem” på nästa skärm.

Du har två alternativ att välja mellan: “Från kontakter” eller “Ange e-postadress”.

Det första alternativet är bra om du redan har den personen som en kontakt på din telefon (som du förmodligen göra). Dock kommer deras e-postadress måste vara i kontaktkortet, eftersom appen kommer att skicka dem ett e-postinbjudan. Om du väljer “Ange e-postadress”, du helt enkelt bara behöver ange i deras namn och e-postadress och sedan på “Skicka inbjudan” längst ner.

Du kommer då att skickas tillbaka till “Familj” skärm, där användaren kommer att dyka upp i listan som “inbjuden”.

De kommer att få ett mail att acceptera inbjudan och skapa en Nest konto om de inte redan har ett.

När de är klar registrerar dig “inbjuden” försvinner i din lista över godkända användare och de kommer nu att kunna styra Nest termostat från sin telefon också.

När du vill kan du trycka på deras namn och klicka på “Ta bort access” för att ta bort dem som ett gemensamt användare av din Nest termostat.

Naturligtvis kan du bara ha flera användare logga in på ditt befintliga Nest konto, så du behöver inte ta itu med att bjuda in dem och att behöva skapa flera konton. Men med familjen funktionen är det mycket lättare att ta bort åtkomst för användare i framtiden, och du kan se exakt vem som förändrat termostaten i användning historia om du någonsin vill veta vem som är skyldig till det iskalla huset.

Vill slåss över temperaturen i vardagsrummet?

Det finns en app för det.

Svarta lådor, färdskrivare som används för att utreda olyckor och tillbud, inte egentligen svart men är målade ljust orange för att underlätta visuell identifiering under återhämtningsinsatser.