lärande Windows 7: skrivbordsteman och bakgrunder

När får en ny Windows-dator, är det första många människor gör justera bakgrunden och teman för att ändra utseendet. I denna artikel kommer vi att visa hur du ändrar teman och bakgrunder, hitta gömda teman och skapa en bakgrund bildspel på skrivbordet.

Ändra teman och bakgrunder

Här tar vi en titt på standardtemat för Windows 7. Det är faktiskt inte så illa ute och några av er kanske vill behålla den.

Om du vill anpassa utseendet och känslan i Windows 7, är ett bra ställe att börja med teman och bakgrunder. Om du vill ändra utseendet högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och välj Anpassa.

I fönstret som öppnas kan du gå igenom och prova olika ettor från Aero-teman till hög kontrast teman.

Till exempel här tar vi en titt på landskap Aero tema. Du kommer att märka det ändrar Bakgrund och färgen på fönstergränsfärgerna. Det ändrar också ljuden specifika för landskap tema.

Bakgrunden kommer att förändra bilder med jämna mellanrum. Du kan justera tidsintervall genom att gå in Anpassning och klicka på skrivbordsbakgrund, som kommer att sättas till bildspel som standard.

Här kan du bestämma vilka bakgrund bilder visas, hur ofta de ändras, och bildpositionen. I detta exempel ett av de landskap bilder är omarkerat, kommer det att förändra varje 10 minuter, och är inställda på att blanda.

Du behöver inte använda bilderna för särskilda teman heller. Du kan gå igenom alla bilder och välja de du vill ha i olika kategorier som något tecken till exempel.

Det finns flera olika standard bilder att välja mellan. Klicka på bilden platsen rullgardinsmenyn för att utforska olika kategorier.

Skapa ett anpassat tema

Så nu du har spelat runt med standardbilder och teman, men du vill göra din egen och anpassa det upp en bit. Du kan använda dina egna bilder … klicka på knappen Bläddra sedan navigera till den katalog där bilderna finns.

Då bilderna i den mappen kommer att visas och du kan använda dem för bakgrunder.

När du har en bild ut för bakgrundsskärmen kan du sedan börja anpassa andra funktioner som fönsterfärg.

Du har flera alternativ i olika färger och kan blanda dem runt för att få den att passa.

Du kan ändra ljudet av ditt tema också.

Här kan du gå igenom olika ljudscheman och se hur de låter för olika programhändelser som inloggning, systemmeddelanden, låg batterinivå … etc.

Du kanske också vill välja en skärmsläckare att gå tillsammans med temat.

Välj skärmsläckaren du vill använda och anpassa inställningarna sedan klicka på OK.

Om du hamnar med ett tema som du vill kan du spara det under mina teman kategori.

Du kan också dela dina egna teman med vänner, familj och medarbetare. Högerklicka på temat som du vill dela och välj Spara tema för delning.

Ge den ett namn och det kommer att lagras i mappen Mina dokument, då kan du dela det med din familj via Hemgrupp eller skicka filen till dem.

Om du vill använda det anpassade temat kommer de bara behöver dubbelklicka på temat pack-filen.

Skapa Bakgrund bildspel

Vid det här laget har du förmodligen räknat ut att du enkelt kan skapa en anpassad bakgrunds bildspel. Detta är praktiskt när du är på jobbet eller hemma och vill att enkelt visa upp några bilder. Eller du kanske vara uttråkad och vill leka med inställningarna. Vi har redan en guide som du kan läsa – Hur du sätter din dator till ett bildspel i Windows 7.

Upptäcka dolda teman

Vanligtvis version av Windows 7 får du inkluderar regionspecifika teman baserat på land och språk. Du kan komma åt andra regionala Aero teman som är gömda djupt i systemet också. I exemplet nedan är det ett tema för Sydafrika. För att ta reda hur man kommer åt dessa dolda teman läsa vår artikel – Tillgång dolda regionala frågor i Windows 7.

Slutsats

Denna guide ska komma igång med hjälp av de teman i Windows 7. Du kan hitta något tilltalande med standardteman som erbjuds av Microsoft, men det roliga kommer när du skapar din egen. Om du letar efter några häftiga tapeter att använda för att skapa dina egna teman, kolla in vår lista över samlingarna nedan. Ha så kul!

How-To Geek Grymt tapetkollektioner

Skärmen positionsrutan är lite svårt att förstå. Ibland kommer mina bilder ut suddiga andra mindre än skärmen. Jag har provat alla positioner, men kan inte se skillnad. Även ni känner till något gratis program kan fixa bilder till fina klara söker tapeter?

@Cheryle: Alla bakgrunder ingår i Windows 7 är av hög kvalitet och bör inte se suddiga. Om du använder dina egna bilder, om de är lägre upplösning och du försöker göra dem större då de kan hamna suddig,. Du kan använda Gimp … http://www.gimp.org/ och tillämpa en jämn filter för att bilderna …

Jag har inte provat detta själv, men jag har hört bra saker om att konvertera bilder till skalbar vektorgrafik med en tjänst som vektor magi .. http://vectormagic.com/home

Dude … Jag älskar verkligen din webbplats och gillar att läsa alla dina artiklar … men … detta särskilt en är egentligen ingenting nytt. Du har redan diskuterat det här i andra enskild artikel … med andra ord finns det inget nytt här. I grund och botten vad du har gjort kombineras delar av dina andra artiklar i ett. Jag är lite besviken! Jag säger bara…

/ Jp /

Bra handledning för beginers)

Jag har ett problem med bildpositionen. Jag ändra det till centrum, fylla, kakel, men av någon anledning, oavsett vad jag gör det går tillbaka för att sträcka. Jag vill inte sträcka. Kan du vara snäll och hjälpa mig?

Jag har ett problem med en bild som jag gjorde för min bakgrund. Min skärmupplösning är 1280 x 800 och jag gjorde bilden densamma. Men när jag ställa in den som bakgrund, är det suddigt, som om utsträckt,. Någon föreslog att jag ladda upp bilden på nätet och sedan använda den som mitt skrivbord, som fungerade. Men när jag stänger webbläsaren, är bilden suddig igen efter byte teman. (Jag har en konstruktion i två färger, som båda verkar suddiga, så jag byta temat att kontrollera båda.)

Hur kan jag åtgärda detta?

-O Vad är det naken WHORE uppe,?!?!? Vill du verkligen vill berätta, att någonstans i min kompakt. denna bit av motbjudande skit sitter,? M? Där jag kunde hitta det är installerat (preliminärt) i min Windows 7,? Coz Jag vill ta bort alla dessa skamlöshet från min integritet!

Tack på förhand, P.Tenev, Bulgarien

Lösa blury bakgrund problem, genom att klicka på bilden i Googles bildsökning, sedan ställa in bilden som bakgrund

min dator doesnt har bakgrundsbilder. bara program jag kan använda?

Bra

Det är ett bra jobb. Tack för liknande. 🙂

Forskare vid MacEwan University upptäckte att människor som ofta spelar tv-spel var betydligt mer benägna att ha lucida drömmar än icke-spelare.