internet hastighet per land [infografik]

Hur din Internet hastighet i jämförelse med dina internationella grannar? Hit upp detta infographic att ta reda på.

Chockade på hur lågt ditt land rankas? Känns som att skryta? Ljud av i kommentarerna.

[Via Mashable]

Wow .. Rumänien har hög hastighet: D

Ja, jag skulle säga att det är tungt felaktig. Jag är från Sverige och jag vet för ett faktum att vi rankas högre än Bulgarien.

Ja Bobby, är Rumänien inte en överraskning i denna tabell. Jag har själv en mycket tillfredsställande bandbredd. Upp till 100 Mbps, för så lite som € 9 / månad. Jag har varit i Italien och för 32 euro / månad jag kunde bara få 7,2 Mbps (extremt låg bandbredd), mängden mbps jag får i Rumänien genom en USB 3G-modem som jag fick från min ISP för att betala för 100 Mbps paket . jag är inte förvånad över Rumänien är att hög i diagrammet.

Ha en bra dag!

Varför Nederländerna saknas ??

Också aldrig hört talas om Pando nätverk, är denna webbplats från Ookla (känd från speedtest.net) mycket bättre.

http://www.netindex.com/

Hämta topp 10

1 Litauen 33,30 Mbps, 2 Sydkorea 28,66 Mbps, 3 Lettland 25,73 Mbps, 4 Sverige 25,72 Mbps, 5 Rumänien 24,60 Mbps, 6 Nederländerna 23,82 Mbps, 7 Bulgarien 20,88 Mbps, 8 Schweiz 19,60 Mbps, 9 Taiwan 17,32 Mbps, 10 Belgien 17,25 Mbps

Min egen nedladdningshastighet ~ 120Mbps

@Ionut, Håller fullständigt. Vårt land kan suga men vår höga internet hastighet är obestridlig. Jag har också en 100 Mbps bandbredd för ~ € 9. Det riktigt bra sak är att jag faktiskt komma runt 10-11 MB / s när jag ladda ner en torrent, så att du verkligen når de annonserade hastigheter (eller så nära som du kan få) med väldigt lite driftstopp. Detta rocks!

@lolnut och @Starkiller

WoW fina priser, jag betalar 50 € för 120Mbps, Det billigaste du kan få i Holland är 12,50euro för 4 Mbps: s., Men det är fortfarande billigare än en hel del annat land i Europa.

Ingen Nordkorea? Varför?

Jag är så trött på USA bashing i dessa bredbandshastighet jämförelser. Jag har en 35 mb (upp och ner) anslutning via Verizon FiOS, vilket är mer än någon behöver. Jag kör inte en serverfarm. Jag betalar för mycket, men jag har aldrig haft ett avbrott, någonsin. Det är inget problem här.

@JB Som är långt från normen i USA,. Vi bor precis utanför staden och det finns inte någon form av bredband tillgängligt, ingen kabel, DSL eller FiOS. Vi var tvungna att bygga en 60 “torn för att få trådlöst internet. vilket är ganska bra men kan inte ens strömma HD och spela spel har sina problem. Månadsvis vi betalar $ 60 plus vi betalat någonstans över en $ 1000 att sätta upp i tornet. bra jag kommer att flytta tillbaka till Nederländerna snart nog

@Enes, Bör vi alla anser att du påpekade en rangordning gjord av hastighetstester, “Baserat på miljontals nya testresultat från Speedtest.net, jämför detta index och rankas nedladdningshastigheter konsument runt om i världen. Värdet är rullande innebär genomströmningen i Mbps under de senaste 30 dagarna, där medelavståndet mellan klienten och servern är mindre än 300 miles. ”

Om jag inte vägen långt ifrån sanningen, tror jag (åtminstone i mitt land – Rumänien) mindre än 20% av Internetanvändarna hade nyligen kontrollerade deras bandbredd trhough speedtest.net.

En annan detalj som vi kan vill tänka på är det faktum att, jag upprepar, åtminstone i Rumänien, de värden påpekat netindex.com visa det bästa av ISP. Vi får inte glömma att det finns några andra ISP, är där ute som inte (eller kan inte) leverera hastigheter så höga som 25 Mbps (ner). Eftersom det inte finns några som erbjuder 3G eller DSL, inte ens i närheten av vad fiberkabel kan leverera. Vad jag menar är att vi ska ta infograph som beviljats ​​och dessa värden kan vara i genomsnitt per land.

Ha kul surfning vid maximala hastigheter 🙂

gotta flytta tillbaka till Ukraina

En gigabyte är 1024 MB inte 1000MB

@Jon; Nej företagen beslutat att det var bättre när det är mindre, även Kapaciteten hos formaterade hårddiskar är mindre för

Jag betalar $ 400 för 128 Kbps i Kuwait …

Chaker

Jag har använt internet i Kuwait,. $ 400 för 128 kbps är så inte sant.

Kuwait erbjuder maximalt 8mbps.but deras priser är sky rocketting!

ja … liksom de flesta av de commen sa …

Detta är inte korrekt alls eller det inte överväga varje land i världen.

är i ksa (Saudiarabien) & jag får runt 1Mbps ner, och jag har en genomsnittlig bredbandsanslutning, skulle jag säga upp till 30%, av landet har en anslutning snabbare än min.

förmodligen att vissa sitta försöka få annonsera eller att bråka.

Inget brott, men eftersom ISP: s gasspjälls bandbredd och censurera platser i vissa länder tillsammans med att begränsa bandbredd via router … Jag tror inte att det är verkligen det bästa info-grafik.

Också en anteckning … Jag har försökt Speedtest.net några andra. De betygsätta min nedladdningshastighet på 250-275kbps vilket är konstigt att jag kan max ut på nästan 375kbps.

I TN det bästa jag kan få är via Sprint Aircard och det i morse går bra på 599Kbps upp och 755Kbps ner. Som är bättre än vanligt. Notera de är i bps och inte bps. Det är ungefär 75KBps och 94KBps respektive. Vi är på gränsen till Sprint-anslutning, men ingen annan gör bättre.

Vi försökte Wildblue för satellit, och hastigheten var OK (som låg hastighet DSL), men fördröjnings var en mördare. Vår ner stationen var i NY state, men det gick ut till internet i Colorado. Det fanns 1200ms av utbredningsfördröjningen när det var på marken. Ände till ände fördröjnings av 2500ms var inte ovanligt. Använda Wildblue för interaktiv arbete gjorde mig gå tillbaka till vår uppringd förbindelse för bättre effektiv hastighet. Och det är vår uppringd långsam.

Där jag bor, är även uppringd begränsad till 20KBps på grund av gamla telefonlinjer (ja, gör koppar väder, speciellt om det är föremål för översvämningar ungefär två gånger per år). Det är gamla Bell South, nu AT & T linjer.

Kabel kommer inte att dra kabeln i här eftersom det inte är “lönsamt”. De citerade mig $ 20K USA för att installera.

Grump, gnälla, grump.

Det finns en rapport någonstans som visar ungefär 10% av den amerikanska befolkningen inte har tillgång till hem bredband (med bredband betyder något kan 756 Mbps eller högre). Det finns en hel del platser som inte har någon bredband alls bara för att ISP: s ser inte tillräckligt med vinst i det. Förhoppningsvis kommer det ske att de kommer att använda de gamla T.V. radiovågor för att ge lång räckvidd “WiFi” till mer landsbygden. Kostnadsfri eller inte, är hög hastighet blir mer och mer nödvändigt i det moderna livet.

Medan vi kör RV camping i stan under sommaren, jag får en fantastisk T1-linje 1up / 15down. Men när vi lämnar här är det tillbaka till Verizons 3G, som är bättre än den enda andra alternativet, SEI trådlösa på max 768mbps. Och jag använder max löst, det är på en bra kväll på 03:00 när ingen annan är på tornet. Det är oftast ca 56k hastigheter.

@Henry, Som bara gäller lagring. Oavsett vad företagen uppger, är en sann gigabyte 1024MB.

Jag bor i Venezuela, och jag måste nöja sig med en ISP som ägs av en regering som påstår sig vara “revolutionerande” medan leverera en genomsnittlig bandbredd på mindre än 1,00 Mbps, i samma takt det hade fjorton år sedan. Det säker stinker.

I Canberra, Australien, kan jag få 10Mbps ner and.5Mbps upp på jobbet, men hemma bäst jag kan göra är 6Mbps ner and.35Mpbs upp. Den spelar förödelse online störning. Alltjämt dess stabila. Önskar jag kunde få snabbare ändå.

Jag har 24Mbps av teoretiska hastigheten i Grekland och jag betalar cirka 34 euro per månad.

Den faktiska hastigheten (enligt modem-router-anslutning och nedladdningshastigheter) är cirka 18 Mbps.

De flesta människor i mitt land men får med samma pris ca 4-12 Mbps, beroende på område och med dåliga svarstider.

Jag bor i Fria Libyen, men i Gaddafi period vår internet hastighet mellan 30-50 kbps, det är mycket långsam, men nu hoppas vi kommer att bli bättre.

Man jag har just återvänt till Nya Zeeland från Rumänien och internet här SUGER! Vissa människor fortfarande använder uppringd !!!! Ge mig mina 5 Euro obegränsade nedladdningar per månad affär jag hade i Rumänien när som helst. När det kommer till internet NZ är definitivt en tredje världen land!

Jag håller med dig, XXX du har gjort det bästa argumentet ännu.

I Malaysia, vår ISP dominerar oss. Vi har bara en ISP som aldrig brytt sig om att förbättra dess prestanda men i själva verket kvaliteten är deterioriating. Den högsta nedladdningshastighet jag någonsin har uppnått i hela mitt liv var bara 120KBps. I genomsnitt får vi 30-60KBps.

I “m från Lettland och jag kan bekräfta att internet är billig och snabb här. Jag betalar 22 euro för, 100/100 Mbps. Aldrig haft ett behov av snabbare internet .. om jag hade snabbare dator kanske ..

Verkar som alla utanför USA har ganska bra Internet hastigheter. North Carolina, USA, den bästa hastigheten till mitt förfogande är 1.5Mbit / s ner och 768KBit / s upp. Vi betalar ca $ 75 per månad för det. Det är inte statewide bäst hastighet, bara vårt område.

Här i St Louis, Missouri jag betalar vår kabel-tjänsten $ 55 per månad för 18Meg nedladdning. Jag konsekvent få mellan 20 och 22Meg. Väldigt Nöjd. Så länge jag kan titta på filmer / video hela vägen igenom utan buffring, jag är en glad sommarlägret.

I Lettland Jag har 100 Mbps, och det mesta som vi kan få är 500 Mbps

Den första hårddisken infördes av IBM år 1956 för att tjäna som datalagring för datorer som specialiserat sig på realtid transaktions (redovisning) bearbetning.