massiv minecraft skapelse är en funktionell grafräknare

Vi är inte främmande för att kyla Minecraft skapelser, men det här projektet tar Minecraft design till en helt ny nivå. En flitig tonåring har byggt funktionell grafräknare av Minecraft block.

Det är en helt enorm projekt att om konstruerad i verkliga livet i stället för i en virtuell Minecraft rymden, skulle vävstol över en stad. För att till fullo uppskatta hur mycket uppfinningsrikedom och ansträngning gick in i projektet, skulle vi föreslår att slå upp kommentarerna över på Slashdot där commen diskutera de många hinder och design knep han skulle ha behövt för att övervinna och använda för att dra projektet bort.

[Via Slashdot]

Kolossalt slöseri med tid.

det kan vara ett slöseri med tid, men barnen fick färdigheter. om han kan genomföra det i verkliga livet, eller en karriär, kommer han att vara bra.

Minecraft design till en helt ny nivå. En flitig tonåring har byggt funktionell grafräknare av Minecraft block.

Nästa utmaning: Gör en minecraft dator som kör Linux! XD

Se mamma! Jag sa ju att jag gjorde min läxa!

Trots den populära uppfattningen att glasblock ultraviolett ljus (och därför du kan inte få en solbränna inne i en byggnad eller bil), det är inte helt sant. Medan glas gör ett bra jobb att blockera de flesta av de skadliga UVB-strålar (de saker som ger dig en märkbar solbränna), betyder det att låta de flesta UVA-strålning i (som så småningom kommer också att ge dig en solbränna).