hur du uppgraderar eller installera Mac OS X Lion på en Hackintosh använder unibeast

Det är äntligen här. Det enklaste och enkelt sätt att rengöra installera Mac OS X Lion på en Hackintosh använder ett USB-minne. Och det finns mer. Fortsätt läsa!

Om du kommer ihåg, har vi redan visat dig hur du väljer rätt hårdvara för att bygga en Hackintosh, hur man installerar Mac OS X Snow Leopard på det, och uppgradera till Lion använder xMove. Men nu finns det en ny och förbättrad guide, av ingen annan än Tonymacx86. Vi har använt sina guider i det förflutna, och detta är den absolut bästa som finns. Vi skulle vilja tacka honom för hans bidrag till hackintoshing community!

Så genom att följa den här guiden kan du installera Mac OS X Lion på Hackintosh med bara ett USB-minne. Guiden heter UniBeast. Följ den här guiden, och du kommer att kunna göra en ren installation av Mac OS X Lion på Hackintosh, eller uppgradera din befintliga Snow Leopard installationen (det är din personliga preferenser). Det finns bara en sak att komma ihåg. Du behöver tillgång till ett system som kör Mac OS X (Snow Leopard eller Lion, spelar ingen roll), endast för USB-enhet beredningssteg. Detta system kan vara en riktig Mac, eller det kan vara din befintliga Hackintosh också. Nu sätter vi igång med guiden. Eftersom själva bruksanvisningen är självförklarande, vi bara kommer att följa med här. Du kan läsa den ursprungliga guiden här på tonymacx86 blogg.

För detta behöver du ett system som kör Mac OS X, Mac App Store hämtat kopia av Mac OS X Lion (hämtat som en app) eller en Mac OS X Lion Recovery USB (tillgänglig från en Apple-butik och / eller från Apple Online store). Du behöver också en USB-minne, företrädesvis 8 GB eller större. Dessutom hämtar UniBeast paketet från nedladdningar på tonymacx86 hemsida (du måste vara registrerad användare för att så registrera först, eftersom du kan också behöva lägga på forumet för att få hjälp om du stöter på ett problem). Sist men inte minst, du behöver tålamod, tolerans och entusiasm för att få saker att fungera!

Låt oss först få installationen USB-enheten klar. Kontrollera att du har ett system som kör Mac OS X till hands. Fäst USB-minne, och öppna Skivverktyg från Application / Utilities, eller bara skriva Skivverktyg i Spotlight. Välj din USB-enhet i det vänstra sidofältet, och klicka på fliken Partition. Under Volym Schema väljer en partition, och ge den ett namn (Installer, till exempel). Se till att formatet är inställt på Mac OS Extended (journalförd). Klicka sedan på knappen Alternativ. Välj Master Boot Record och tryck på OK. Nu är du redo att tillämpa ändringar av USB, så klicka på Verkställ och klicka på Partition. Vänta ett par sekunder tills processen är klar.

Nu är det dags att kopiera installationsfilerna till USB-enheten. Som tidigare nämnts, kan du antingen använda en nedladdad kopia av Mac OS X Lion (från Mac App Store) eller så kan du använda Lion USB-minne. Hursomhelst, bör du ha den föredragna installationsläge i din ägo, dvs den nedladdade Installera Mac OS X Lion App bör vara i mappen din Mac-program. Eller om du använder Lion USB-minne, se till att ha den ansluten till datorn innan du fortsätter till nästa steg. Så låt oss köra UniBeast. Godkänna licensavtal, och välj din USB-minne när du kommer till Destination Välj skärmen.

När du klickar på Nästa visas några alternativ. Nu om du använder Mac App Store-versionen av OS X Lion, välj “Mac App Store” alternativet. Om du använder Lion USB-minne, välj “Apple Store” alternativet. Men kom ihåg att du måste välja endast ett alternativ. Om du ska installera Lion (med denna USB-minne förbereds) på en bärbar dator, välj “Laptop Support” alternativ också. När detta är gjort, klicka på Nästa, ange ditt lösenord, och har en kopp kaffe. Detta kommer att ta ett tag (allt från 15 till 20 minuter).

När installationen UniBeast är klar kan du använda denna USB-minne för att installera Lion på en Hackintosh, för en ny installation, eller som en uppgradering av befintlig Snow Leopard. Om du vill installera Lion tillsammans med en befintlig Snow Leopard installation på en Hackintosh, vara noga med att skapa en tom partition först med Skivverktyg (eller bara använda en annan tom hårddisk, om du vill). Var noga med att ha samma BIOS-inställningar som rekommenderas i iBoot + multibeast guide, förklaras närmare här. Kort sagt, ställa in alla hårddiskar till SATA-läge (AHCI), aktivera HPET, använder mindre än 4 GB RAM (endast installation), och se till att inga extra kringutrustning är anslutna till datorn.

Redo att installera? Nu går vi. Se till att din uppstart sekvens är inställd att starta från USB-enheten först. Starta din Hackintosh med USB-enhet ansluten. När du når bootloader skärmen ser du installations partition du skapade tidigare (här, det heter “USB”).

Nu, kom ihåg vad vi lärt oss om start flaggorna? Du kommer förmodligen att behöva ange några av dem att nå installationsprogrammet. Lyckligtvis har tonymacx86 redan definierat ett par av dem, så se till att använda dem som gäller för hårdvarukonfiguration.

AMD Radeon 6670 – typ PCIRootUID = 0

Stöds grafik – typ GraphicsEnabler = Inga

TIPS: Du kan dessutom starta med -v (tillsammans med andra uppstarts flaggor) för att se var installatören lastning stannar eller orsakar problem, och du kan även använda -x bootflag (för att starta i felsäkert läge). Anteckna boot flaggor som fungerar för dig.

Detta var det enda svåra steget i hela processen. När du når installationsskärmen, det är bara en fråga om att gå igenom ett par vanliga installationssteg som val av språk och ange destinationen partition / hårddisk för installation (om du tänker för en ren installation). Om du ska uppdatera en befintlig Snow Leopard installation, kan nästa par steg (avseende arbete med Skivverktyg) inte krävas, och när du når destinationen Välj skärmen kommer partitionen redan vara där, välj bara det, och starta installationen.

Vid en ren installation, se till att du har förberett destination partition i förväg. Om inte, förbereda den första att använda Skivverktyg. På menyraden högst upp, klicka på Verktyg> Skivverktyg. När Skivverktyg laster upp, välj din hårddisk, och klicka på fliken Partition. Under Volym Schema väljer en partition, ge den ett namn (Lion, Mac HD, vad du vill), och ställ in partitionsformatet till “Mac OS Extended (journalförd)”. Klicka på knappen Alternativ, och se till att “GUID Partition Table” har valts. Om det inte är, markera den och tryck på OK. När det är gjort, tryck på Nästa på installations väljer enheten som du just har skapat, och installera Lion genast!

När Lion avslutar installation, måste du starta din Hackintosh. Och återigen, måste du starta från USB du har skapat. Den här gången har du din Lion partition visar upp på bootloader skärmen. Använd piltangenterna för att markera det, och tryck på Enter för att starta från den. Du kan överväga eventuella start flaggor samt som hjälpte du når installationsskärmen.

När du kommer till skrivbordet, gratulera dig själv, du just installerat Mac OS X Lion på en PC!

Allt som återstår att göra är att ladda ner och köra multibeast för att alla icke-funktionella enheter och installera en starthanterare (med EasyBeast eller UserDSDT) så att du inte behöver USB att starta upp Lion på Hackintosh. De multibeast installation tips och tricks förklaras i detalj i de första och andra delarna av How-To Geek Guide till Hackintoshing, så se till att ha en titt på dem.

Och där har ni det. Mac OS X Lion, på en specialbyggd Hackintosh. Vi kommer att hålla er uppdaterade om ytterligare framsteg i hackintoshing världen, så förväntar sig mer!

Allt tack vare tonymacx86 och hans team för att sätta ihop en lätt att följa guiden. Denna guide är bara en förklaring av den ursprungliga. Den tonymacx86 logotyp och andra logotyper är varumärken och registrerade upphovsrätt tonymacx86. Skärm tagna från den ursprungliga guide.

Här är några video tutorials som förklarar hur du kan använda UniBeast metod för att installera Mac OS X Lion på en Hackintosh. Detta kan ge dig en uppfattning om hur det faktiskt gjort, och sedan kan du prova själv.

Kan detta göras om den befintliga Mac (för USB beredning) är en virtuell installation av OSX på en dator? Jag skulle vilja ge detta ett skott, men jag äger inte någon Mac hårdvara.

Om den virtuella installation tillåter nedladdning av OS X Lion från Mac App Store (om du planerar att använda den), och om det gör det möjligt att skriva till ett USB-minne, så ja.

Jag vet inte om du kan göra det i en Apple Store, men om ja, det är ett annat alternativ,), (få tillstånd först)!

Jag har inte tillgång till ett system som kör Mac. Inte för mig.:-\

Är detta förenligt med AMD-processorer

Kan du köpa en kopia av OSX Lion någonstans?

Strunt efter att ha läst alla steg jag skulle förr köpa en Mac LOL … .reminds mig att installera Linux för tio år sedan.

Det är inte kompatibel med AMD, sorry!

Du kan köpa Lion på ett USB-minne från Apple (länk är i artikeln), eller som en digital nedladdning via Mac App Store,. Det finns andra ställen, men jag kommer inte att nämna dem, LOL!

Så denna sida förespråkar olaglig verksamhet? Om du vill använda Lion sedan köpa en Mac.

Min vän, det har nämnts flera gånger i guiden, “Hackintosh är inte en ersättning för en riktig Mac”

Skälet för att sätta ihop en hackintosh är att undvika de höga kostnaderna förknippade med att köpa en hög kostnad Mac som är uppgraderas och kraftfull på samma gång.

Olaglig verksamhet? Buddy, du förmodligen inte känner till illegala metoder för att installera Mac OS X på en PC (som omfattar nedladdning lappade bildfiler i Mac OS X från olagliga webbplatser, dålig dålig stuff). Denna guide är det närmaste du kan komma till en rättslig Hackintosh (jag håller med, det är inte lagligt men enligt Apples EULA). Vi betalar Apple för vad de ger oss (OS), vad kan vi göra?

Slutligen, ett utdrag från en av de tidigare Hackintosh artiklar om HTG (att förklara min poäng)

“Programmerare och hackare grävt djupt i Mac OS X installations-DVD, ändrade det, och skapade en patchad version som kan installeras på en dator så lätt som möjligt. Du behöver bara starta från skivan, köra installationen, och voila. Flera fördel (distributioner) av dessa lappade versioner är fortfarande tillgängliga via webben,. Men eftersom Mac OS X är licensierad programvara, denna metod insåg snart att vara oäkta. Om du kan ladda ner Mac-operativsystemet gratis, klart räknas det som piratkopiering. Så kommer vi inte att tala om det. Här är vad vi kommer att göra. Vi kommer att köpa en Mac OS X Snow Leopard installationsskiva (från en Apple-butik, om du fortfarande kan få det, eller från Amazon), vilket gör datorn känner igen installationsskivan, installera Mac OS X Snow Leopard på datorn, och slutligen vi kommer att uppgradera till OS X Lion och möjliggör full funktionalitet av systemet efteråt,. Naturligtvis finns det frågor om lagligheten i denna metod också, eftersom Apple inte uppskattar att installera Mac OS på icke-Apple hårdvara. Men det är bättre än de andra pirat, illegitima metoder. ”

Hoppas som besvarar din fråga. Denna webbplats och dess författare fördömer olaglig verksamhet och sånt. Om vi ​​förespråkar illegala aktiviteter, skulle du ha dagligen “hacking” och “kreditkort stöld” hur-artiklar, i stället för användbar “säkerhet” och “hur man skyddar sig själv” artiklar;. Hackintoshing är populärt nu, så det är därför vi omfattas det. Om någon har fått pengar, entusiasm, och krav på en Mac, han / hon är mycket välkommet att köpa en.

Herregud. Du sa 20 minuter. Unibeast i säger att det kommer att ta ca 4 timmar och 12 minuter … nu 4 timmar och 18 minuter. Suck. 4 timmar och 23 minuter. Jag tror att jag kan starta det snart att se om det … 4 timmar 28 minuter … hjälper. 4 timmar och 33 minuter.

Efter omstart, tog det bara 20 minuter även om det sa 5hrs och något minuter …

Ja, jag nämnde inte poängen. Tonymacx86 hade det i den ursprungliga guide, “Processen tar cirka 10-15 minuter, beroende på system och körhastighet, men kommer att visa timmar. Koppla inte bort eller stoppa under denna tid “.

via: http://tonymacx86.blogspot.com/2011/10/unibeast-install-mac-os-x-lion-using.html

P.S. Kul att se att någon är faktiskt prova det, posta tillbaka dina resultat i kommentarerna 🙂

Nej, men programvarulicens MAC OSX är bara installeras på en Mac-dator.

Gick med på.

Hej Usman kan jag installera Mac X Lion på pc x86 med någon vm, tack

Kashif, kan du prova iBoot + multibeast metod för Snow Leopard (inte säker om UniBeast) i Oracle VirtualBox, men du kommer inte få någon grafikacceleration (QE / CI), som innebär, inga spektakulära grafik alls.

De högsta dörrar i världen hör till NASA: s Vehicle Assembly Building vid Kennedy Space Center-varje dörr är 456 fot hög, eller över 25% högre än Frihetsgudinnan.