göra mini formatering verktygsfält sluta poppar upp i Word 2007

En av de största nya förändringar i Office 2007 är den nya mini verktygsfältet som dyker upp när du markerar text och antingen högerklicka eller flytta musen upp.

Om du hittar mini verktygsfältet förbättring störande, kommer du vara glad att veta att du kan stänga av den från att automatiskt poppar upp när du markerar text.

Klicka på Office-knappen i det övre vänstra hörnet och välj “Word-alternativ” i menyn som visas för att komma till dialogrutan Word-alternativ.

I den här dialogrutan väljer populära och avmarkera “Visa Mini Toolbar på val” alternativet.

Du kan fortfarande få tillgång till Mini verktygsfältet genom att högerklicka på den markerade texten eller var som helst på dokumentet … är det inte möjligt att stänga av det.

TACK!!!! Jag har försökt att bli av med det där för åldrar!

@ Jeff Bridges din verkligen välkomna! Nu när jag ett år i Office 2007 Jag litar faktiskt på mini verktygsfältet hela tiden nu utan att tänka på det. Om jag inte i Office 2003 och jag tror … “Hej där gick det? oh … ja “.

Det är möjligt att tun av Mini verktygsfältet när högerklicka, men du måste redigera registret för att göra det

Kör Regedit.exe från Start-> Kör och gå till

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Common \ Verktygsfält \ Word

Högerklicka i den högra panelen, välj Ny och DWORD-värde – name it AllowMenuFloaties och lämna värdet till 0.

Posten för Word i Verktygsfält kanske inte existerar om du inte redan har de-valt alternativet “Visa Mini Toolbar på val” enligt huvudartikeln ovan (detta skriver ett DWORD kallas AllowSelectionFloaties och ställer in värdet till 0).

Detta fungerar även för Excel samt, i mappen Excel i Verktygsfält.

Tack Kevin Ball, och howtogeek.com. Proficient före 2007 kontor användare här, och efter en månad Jag har haft det med 2007. Det är dags att gräva och bli smutsig, och ändra 2007 till “normal”>.>

Tack tack tack tack!

Blivit frustrerad av detta för 2 år. Jag använder aldrig det och det alltid kommer i vägen när jag markera och flytta markören och allmänt klicka överallt. Jag använder kortkommandon för förändringar text stil så jag ser ingen användning för detta. på. Allt.

Tack så mycket! Detta var sååå irriterande!

Tunna Mints är onekligen den mest populära typen av Girl Scout kakor och utgör en fjärdedel av alla Girl Scout cookies säljs över hela världen.