flytta ikonen visa skrivbordet till Snabbstart eller Aktivitetsfältet i Windows 7

Om du inte är ett fan av att bläddra pekaren över till det nedre högra hörnet av skärmen för att visa skrivbordet, har vi en sval tweak som låter dig skapa en Visa skrivbordet ikonen i Snabbstart eller var som helst på aktivitetsfältet.

Om du vill att enkelt få tillgång till skrivbordet i Windows 7 har du säkert märkt att de flyttade till det nedre högra hörnet. Detta kan vara irriterande om du har en dubbla bildskärmar, eller till och med en stor bildskärm som är 22 “eller högre.

Det finns några sätt du kan gå om det och vi kommer att titta på dem och du kan välja vilken metod som fungerar bäst för dig.

Låt oss först titta på hur man sätter tillbaka den där det brukade vara i tidigare versioner av Windows. Ett av de enklaste sätten är att lägga Snabbstart Bar till Windows 7 aktivitetsfält.

Efter att ha följt The Geek artikel om åter Snabbstart Bar, bör du se ikonen Visa skrivbordet. Sedan är det bara flytta ikonen till den plats där du vill ha den i snabbstartsfältet. Till exempel, här vi flyttade tillsammans med Växla mellan fönster bredvid ikonen IE.

Denna metod kommer att “slå två flugor i en smäll” genom att få fältet Snabbstart och Visa skrivbordsikonen tillbaka i Windows 7.

Du kanske inte bryr sig om att få Snabbstart-ikonen tillbaka i Windows 7, men vill fästa ikonen till aktivitetsfältet där du vill ha den. Tyvärr processen är inte så lätt som en enkel dra-och-släpp.

Vi måste använda en lösning som liknar den vi visade dig tidigare för sätter en extern hårddisk till aktivitetsfältet i Windows 7. Högerklicka på skrivbordet och välj Textdokument.

Nu name it Visa Desktop.exe och klicka på Ja när varningsmeddelandet kommer upp.

Obs: Du måste ha filändelser synliga för att detta ska fungera.

Högerklicka på blind exe-fil vi just gjort och välj Fäst på aktivitetsfältet.

Nu skapa din egen Visa skrivbordet ikonen genom att skriva eller klistra in följande kod i Anteckningar.

[Shell], Command = 2; IconFile = explorer.exe, 3; [Aktivitetsfältet], Command = ToggleDesktop

När du sparar det, se till att välja alla filer i Anteckningar.

Sedan spara det som Show skrivbordet.scf och placera den i följande mapp.

C: \ Users \ datornamn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ Användare Pinned \ Aktivitetsfältet

Obs: Om du inte ser mapparna som AppData att du har Visa dolda filer, mappar och enheter som valts i Mappalternativ.

Nästa högerklicka på Visa Desktop.exe ikonen vi fästs på aktivitetsfältet, högerklicka Visa skrivbordet och välj Egenskaper.

Ange följande i fältet Mål under fliken Genväg.

C: \ Users \ datornamn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ Användare Markerad \ TaskBar \ Show skrivbordet.scf

Obs: I väg förändring “dator” till det faktiska namnet på din dator för båda stegen.

Nu har vi vår ikonen i aktivitetsfältet och du kan flytta den där det är bekvämt för dig, och klicka på den kommer verkligen visa skrivbordet. Men du kanske vill ändra ikonen till något mer tilltalande.

Ett alternativ är att öppna Show Desktop Icon Egenskaper igen och välj Byt ikon-knappen.

När vi gjorde detta fick vi följande meddelande … Klicka på OK och det kommer att öppna upp till% Systemroot% \ system32 \ Shell32.dll.

Där du kan gå igenom listan med ikoner som ingår som standard.

Du kan behöva göra en omstart för ikonen för att visa upp korrekt, och här är vår slutresultatet där vi har den i fältet Snabbstart och Aktivitetsfältet. Naturligtvis den vanliga Visa skrivbordet i det nedre högra hörnet liksom.

För mer information om att ändra ikoner till något mer unikt, har vi ett par bra artiklar som du kanske vill kolla in

Ändra en filtyp ikon i Windows 7

Anpassa ikoner i Windows 7 och Vista

Verkar som en hel del arbete när man bara kan trycka på Windows + D

Borde inte “Obs! I sökvägen förändring” dator faktiskt vara användarnamn “till det faktiska namnet på din dator för båda stegen.”? Jag gissar att du har din dators inställningar för dessa tutorials där dator matchar användarnamnet, men eftersom du har att göra med den användarmapp här, som bör vara användarnamn (eftersom de flesta människor inte namnge sina datorer på samma sätt som deras Användarnamn).

Ja, eller Windows + M

Jag försökte bara D och M och de fungerar bättre sedan alla andra sätt som du behöver för att ändra det.

Super + M minimerar och inte unminimize. Men Super + D visar skrivbordet ett nytt Super + D samlar alla minimzed fönster tillbaka.

Mappen att detta tips leder dig (C: \ Users \ datornamn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ Användare Pinned \ aktivitetsfältet) till har en genväg i det kallas av alla saker “show destop”. Jag har Windows Explorer fästs på aktivitetsfältet, och dra och släppa genvägen “Visa skrivbordet” nålas itselft till den listan. Inte lika bra, men jag kunde inte göra detta tips arbete.

Detta är den coolaste idén. Någonsin! Nu kan jag klicka på en knapp och Boom! kommer skrivbordet. tack. Fungerar mycket bra för mig. IDK varför dessa killar tänker inte.

Ett annat sätt är att högerklicka taskbar.choose visa skrivbordet

Självklart när du tittar på porr, och din fru kommer in i rummet du kan inte slå fönster d, eller fönster m eftersom din hand är på medlem.

Byta

“C: \ Users \ datornamn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ Användare Markerad \ TaskBar”

till

“C: \ Users \% username% \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch \ Användare Markerad \ TaskBar”

Och det ska fungera för den aktuella inloggade användaren.

Jag kunde inte få detta att fungera. Det tillför en stationär text men leder dig till dokumentbiblioteket Desktop?

Den första filen du komplett i anteckningsblock, Show Desktop.exe dummy fil, du fästa detta till aktivitetsfältet,. När det händer, är en genväg fil skapas automatiskt i mappen aktivitetsfältet som nämns ovan.

Du skapar Show skrivbordet.scf filen med kommandorader och lägga den i Aktivitetsfältet mapp som beskrivits ovan.

Den genväg som skapades i Aktivitetsfältet mapp, nu använda dig direkt till Show skrivbordet.scf filen.

Verkställ / OK

Sedan kan du ändra ikonen om du vill.

Jag vet inte varför det fungerar, men det fungerar.

Tack för arbetet runt, jag vet inte varför de inte lämna det där.

-W

Om du vill återställa ikonen “Visa skrivbordet”, efter att ha klickat “Byt ikon”, där det står “Leta efter ikoner i den här filen”, typ explorer.exe och tryck enter. Några andra ikoner visas och du ser den ursprungliga oldschool “Visa skrivbordet” -ikonen där.

efter jag bort från mitt skrivbord, inte genvägen inte fungerar, så det var inte mycket useful..please låt mig veta vad jag ska göra .. ????????

Trots den starka sambandet mellan Salem Witch Trials och kvinnor och män som anklagats för häxeri bränns på bål, var avrättningsmetod hängande.