HTC Home ger HTC: s väder widget för skrivbordet i Windows

Om du är ett fan av HTC: s slick Sense UI gränssnitt, ger HTC Home lite av detta gränssnitt till skrivbordet som en kombination klocka och väder widget.

Du justerar storlek, position, och typsnittet av widgeten samt justera platsen för väder och tid. En av de roliga små pärlor gömda i HTC hem är tapeter växlare. Du kan spara tapeter med taggar inne i filnamnet som cloudywallpaper.jpg och sunnywallpaper.jpg och HTC Home kommer att ändra bakgrundsbild baserat på väderförhållandena, du kan läsa mer om den funktionen i dokumentationen här.

HTC Home är öppen källkod, endast Windows.

HTC Home

Hur många människor delar detta, men för mig, det är en NO. Det är helt enkelt inte fungerar för mig, Försökt det två gånger, från 2 olika källor, men ingen användning …

Det visar sig, är How-To Geek min lucky charm

DET FUNGERADE !!

Glitches; 1. Klicka på Visa skrivbordet och widget hudar,. 2. Visar “AM”, även på natten.

Någon lista ut hur man autostart detta och bypass UAC vid start?

Jag kan inte få det att ändra min plats. Det har fastnat på NYC.

Tog ett par försök, men fick plats och tid att arbeta perfekt. Fungerar precis som den gör på min Evo. Ganska cool, faktiskt.

Tid fungerar bra. Mine säger dock även NYC, och det är uppenbarligen inte soligt ut, är korrekt inte säker im temp heller. cmcollins, när du säger det tog ett par försök, vad gjorde du prova? installerar?

@dannym: Jag tror att det finns ett tekniskt fel med standardväderkällan, AccuWeather. Jag bytte fram och tillbaka mellan AccuWeather och MSN Väder några gånger och sedan identifieras automatiskt min plats.

Fungerade inte bra för mig heller … .I har en HTC EVO och det skulle ha varit trevligt att ha samma tid och temp på skrivbordet men det verkligen behöver en del arbete. Försökte flera utgåvor med ingen lycka. Tid fungerar ok men det klandras när jag försökte att sätta i min stad med antingen AccuWeather eller MSN. Det skulle vara en mycket bra widget när alla buggar hetsa ut.

Jag vet att detta är en riktigt noob fråga, men hur gör jag få detta att fungera på XP? Någon som vet var jag kan hitta en installationsguide?

För platsen, byta leverantör till MSN, sedan söka efter din stad.

Det är hur det fungerade för mig 🙂

Hur Heck ändrar du huden? Jag försökte dra den nyligen nedladdade huden på den löpande widgeten, men det kommer inte att acceptera det. Inte i listan över skinn enligt inställningar.

Jag får de erroers “snabbvalsknapp redan används” & “Kan inte skriva logg. Acces Path “C: \ Program Files (x86) \ Stealth Software \ HTC Home 2,1 \ log.txt” nekad “. Några idéer?

Innan jag ladda ner, betyder inkludera det viktigaste …. vindrutetorkare när det regnar?

Jag fick huden under listan över skinn, men det inte tillämpas på rätt sätt. En stor widget men 🙂

Apps är meningslösa om annonserade hela världen ännu bara de stöder USA.

Häftigt. Nu port till Android så de av oss utan Sense kan njuta av det …

inte prova

Hur gör man widgeten animera?

nevermind, jag fann det, högerklicka på widget och uppdatera!

Hur får jag AM / PM för att fungera korrekt?

Den ikoniska Nerf fotboll uppfanns av ingen annan än tidigare Minnesota Vikings kicker, Fred Cox.