hur att dela filer och skrivare mellan Windows 7 och Vista

Med tre olika versioner av Windows som används nu, kommer du förmodligen hitta dig själv försöker dela filer eller skrivare mellan dem. Idag tar vi en titt på hur att dela filer och skrivare mellan Vista och Windows 7-maskiner.

I det här exemplet är vi på en grundläggande hemnätverk med Windows 7 Ultimate (64-bitarsversionen) och Windows Vista Home Premium SP2 (32-bitarsversionen).

Ställ Windows 7 Dela inställningar

I Windows 7 maskinen måste vi ställa upp ett par saker i Avancerade delningsinställningar. Första typ Nätverks- och delningscenter i sökrutan i Start-menyn och tryck på Retur.

Klicka sedan på Ändra inställningar avancerad delning …

Nu i Avancerade delningsinställningar, se till att aktivera nätverksidentifiering, fil- och skrivardelning, och dela gemensam mapp. Kontrollera dessa är aktiverade i både hemmet eller arbetet och offentliga profiler.

Beroende på dina inställningar, kanske du vill stänga av lösenordsskyddad delning. Andra kloka måste du ange lösenordet för varje maskin i, vilket inte är så stor grej. Stänga av det medan du ställer upp gör det lite lättare men genom att spara ett steg.

Ställa Vista Dela Settings

På Vista maskin måste vi dubbelkolla och se till att det delningsinställningar är redo att gå. Högerklicka på Nätverk och välj Egenskaper.

Nätverks- och delningscenter öppnas. Under Delning och identifiering måste vi slå på fildelning, folkmappdelning, och Network Discovery.

Även på Vista maskin kanske du vill stänga av lösenordsskyddad delning … men det är helt upp till dig.

Dela filer Windows 7 Visa

Nu när vi har rätt inställningar på varje maskin, är det dags att sätta den på prov. Öppna nätverk på Windows 7 maskinen, och du bör se alla maskiner i nätverket. Vista maskin i det här exemplet är VISTAGEEK-PC.

Det fanns inget behov av att ange ett lösenord för att komma åt Vista maskin eftersom lösenordsskydd är avstängd. Men nu kan du gå igenom och se användar delade mappar. I detta exempel både offentliga och Användare kataloger delas.

Dela filer Vista View

Nu på Vista-datorn, dubbelklicka på Network och du bör se Windows 7 maskinen (där i detta fall är det MYSTICGEEK-PC).

Jag aktiverade lösenordsskydd på Windows 7 maskinen så att vi kan ta en titt på inloggningsskärmen som visas innan du ansluter.

Då ser du mappar och enheter som delas. Här kan du se HP-skrivaren är ansluten till Windows 7 maskinen är tillgänglig.

Och du kan fortsätta surfa genom alla tillgängliga delade mappar och filer.

skrivardelning

Som vi visade ovan, kan du se skrivare som är ansluten till Windows 7. Låt oss se till att vi kan ansluta till den och skriva ut ett testdokument. I Vista, klicka på Start-menyn och typ skrivare i sökrutan och tryck på Retur.

Högerklicka på den delade skrivaren och välj Egenskaper.

Under fliken Allmänt klicka på Skriv ut testsida.

Följande meddelande visas när testsidan skrivs ut på skrivaren är ansluten till din Windows 7 maskin.

Ett annat test som du kanske vill göra är att öppna ett testdokument och se till att du kan skriva ut det till Windows 7 skrivaren.

Som allt skriver framgångsrikt kanske du vill göra det standardskrivare.

Felsökning

Om dina maskiner inte kan se varandra eller skrivaren inte fungerar … Här är några steg som du kanske vill använda för att avgöra var problemet är.

Dubbelkolla att se till Network Discovery och fil- och skrivardelning är aktiverat på båda maskinerna som visas ovan.

I det här exemplet båda maskinerna är anslutna till en Belkin hem trådlös router och IP-adresser dynamiskt tilldelad. Om du använder statiska adresser se till att du kan pinga IP-adressen för varje dator. Om inte, dubbelkolla den tilldelade IP-adress och kablage för varje dator …

Om skrivaren inte fungerar, att dubbelkolla att du har de senaste drivrutinerna för varje OS installerat.

Slutsats

Detta bör komma igång att dela mappar, filer och skrivare mellan Vista och Windows 7-system. I detta test har vi inte behöver installera några olika drivrutiner för skrivare som du kanske måste göra när du delar en skrivare mellan XP och Windows 7. Resultat med skrivare kommer att variera beroende på skrivarmodeller och sätta upp. Äldre skrivare är ökända för att ha problem med drivrutiner som inte kommer att fungera med Vista och eller 7. Så länge som nätverksidentifiering är aktiverad på både Vista och Windows 7 maskin, dela dokument är faktiskt en ganska enkel process. Om du vill dela mellan Windows 7 och XP se till att ta en titt tidigare artikel- dela filer och skrivare mellan Windows 7 och XP.

Cool artikeln, men jag har en sak att lägga till … i ditt exempel när man går från Vista maskinen till Win7 maskinen, du har lösenordsskydda aktiverat. Detta kräver att användaren på Vista maskinen att mata pwd information att logga in på Win7 maskinen. Detta fungerar inte om du har HSB skydda funktionshindrade på Win7 maskin … exakt inställning jag har på mitt hemnätverk … Jag har 3 comps, 2 Win7-64, en Vista-32. 2 Win7 kompositioner använder hemgruppen funktionen (som är fantastisk, btw) som kräver inget lösenord, därav min huvudsakliga (server) dator Win7 är inte Lösen skyddad (onödigt för mitt nätverk). Därför min Vista 32 maskin (laptop) har ingen tillgång till Win7 maskinerna alls. Det är en av dessa udda små egenheter mellan operativsystem. Kan du justera du runt den? Jag tänker inte, kan inte göras. Nu om jag bara kunde prata hustru till att låta mig sätta Win7 på sin bärbara dator …

Förhoppningsvis Vista får en uppdatering för att lägga Hemgrupp. Det skulle vara lämpligt.

hej, jag gjorde vad förklaras att dela filer mellan Win7 och Wind Vista,. Jag kunde se win7 datorn när du arbetar på vista. Men jag kunde se vista när man arbetar på win7,. Jag satte sedan på samma arbetsgrupp. Jag har en trådlös router som förbinder de båda datorerna.

Jag försökte mapdrive, fortfarande har samma problem. Inte kunna dela filer, Någon har ett förslag, tack?

Saya tidak bisa skrivardelning (HP LaserJet 1010) Dari Windows XP ke Windows 7, dengan pesan fel

“NO DRIVER FOUND” ..; Windows kan inte hitta en drivrutin för HP Laserjet 1010 på nätet,. För att lacate manuellt, klicka på OK. Annars klickar du på Avbryt och, kontakta din nätverksadministratör eller skrivartillverkarens webbplats.

Tolong blz pesan ini ke e saya; Tack

Beaktande Teguh Santoso

två datorer som kör Windows 7 Home Premium både trådlöst till ett hem Netgear trådlöst till modemet och internet. HP Photosmart skrivare ansluten till förening 1 via usb. Kan inte få skrivare två till tryck. Varken dator “ser” den andra. Båda försöker ställa in en hemgrupp som om den andra var inte där. Både på samma arbetsgrupp som kallas “ARBETSGRUPP”.

Jag har en 32 bitars Vista maskin som har en HP C5580 bifogas. Jag vill använda den här skrivaren från min nätverks 64 bitars Windows 7 maskin. När du lägger till skrivaren till Win 7 maskinen det installeras bara bra men kan inte skriva ut på den. Inga testsidan skrivs och när jag går till Egenskaper för skrivare och klicka på testsida den misslyckas. Jag kan dela filer, på båda datorerna. Någon hjälp skulle uppskattas.

Kommentaren närmar sig problemet och svaret, men här är min twist. Vista 64 skrivbord med skrivare, nätverk till Win7 (både Home Premium). Internet och delad utskrift fungerar bra, liksom antingen ethernet eller trådlöst. Delade mappar är synliga för varandra, men felskärmen är

“Finns men det användarkonto som du har loggat in med nekades tillträde.”

“Windows kan inte ytterligare diagnostisera problem eftersom nätverksdiagnostik inte vet användarnamn och lösenord som krävs för att ansluta till den delade mappen”

Konton är båda med “Administratör” privilegier, försökte med och utan lösenord. När jag tittar på “compmgmt.msc” sida, identifierar det dessa aktiva nätverks sessioner som “gäst” !! ??

Är detta matcha någon av dina situationer?

Elderone

Hade samma problem … prova detta

lösningen var att

En högerklicka på den mapp som inte kan nås och välj egenskaper

DELA> Dela> ÄNDRA delningsbehörigheter

2 på rullgardinsmenyn välj “alla”

3 Tryck på fliken tillägg till höger

4 välj sedan delägare i kolumn Tillstånd nivå

5 tryckknapp andel på botten

Jag har vissa problem, jag kan inte komma åt andra datorer på LAN-nätverk, men andra datorn kan få tillgång till mina .., alla i detta LAN användning Win 7, vilket verkligen frustating mig för en månad, lol

besvara; tack

Jag har haft samma problem. Jag har provat steg-för-steg-instruktioner som anges ovan, och felsökningstips.

Huvuddatorn här är Windows Vista, och det är där redovisnings filer hålls. Vi har satt upp vår nya dator på samma kontor och dess körs på Windows 7. Båda ansluter till trådlöst internet bara bra, men jag förlorar mitt sinne att försöka få dem att dela bokföringsprogram. Har jag missat något? Någon hjälp / förslag skulle vara mycket uppskattat.

Tack så mycket

Hej Bev, Har du bekräftat att varje dator åtminstone inte se varandra i nätdel center;? Prova att inaktivera alla brandväggar för en stund och även om routrarna wifi skyddet inte bör interefere kan det vara en god idé att stänga av för en stund samt . det verkar som om det mesta som delas av standard kommer att baseras på den gemensamma mappen struktur och din bokföringsprogram kommer inte att ligga i området offentliga mapp så du kan behöva dela specifika objekt från topp till botten som jag förklara nedan,. du kan dela specifika områden som krävs genom att högerklicka på C: köra på säger Vista PC och dela namn det som C-Vista, gör sedan samma sak för varje önskad mapp, exempelvis användare, dokument, program, etc; Detta är en typ av lång och omständlig att dela varje mapp uppifrån ner men det kan fungera,. Försök brandväggen sak först men; Lycka

Jag gjorde som beskrivs … tack för det!

När jag är på min Vista laptop, kan jag se min Windows 7 filer. Dock…

När jag är på min Windows 7 skrivbordet kan jag inte se mina Vista filer.

Jag tror att det kan vara en delning sak, men jag skulle inte tro det om jag följt anvisningarna ovan korrekt … några råd? Tack!

När jag försöker släppa filer i den delade mappen användare antingen maskin, hålla jag får meddelandet att jag behöver tillstånd för att fortsätta. Vad betyder det och hur jag komma runt det?

hej, jag behöver lite hjälp, Jag har en skrivare installerad på min vista skrivbordet och jag nyligen köpte en bärbar dator med Windows 7., jag vill ansluta skrivaren. men när jag gjorde alla tidigare inställningar, och gå till nätverket på min Windows 7, inte visa alla datorer i samma nätverk,. även när jag går för att lägga till skrivare, de inte visar en skrivare och när Jag ange namnet på skrivaren står det “fönster kan inte ansluta till en skrivare, Åtgärden misslyckades med fel 0x000092f”

snälla snälla hjälp mig, tack

Jag vill bara bekräfta svaren ovan. Dessa instruktioner är inte tillräckliga för att tillåta dig att se filer på din Vista-maskin från din Windows 7 maskin. Du kan se mappen, men du får inte öppna det.

Jag hoppas någon skickar svaret dag. Jag har slagit huvudet mot den i flera veckor.

Jag har en Vista Desktop ansluten till bredband och Win7 bärbar dator ansluten till samma trådlösa internet.Vista kan se Win7 dator men inte vice versa. Finns det en självklar sak jag inte gör?

Hej,. Jag ställa in min Windows 7 och Vista som beskrivits ovan. Vista kan se mappen som delas av Windows 7. Men jag får en åtkomst nekad. Jag vände lösenord bort.

Några förslag? Allt jag vill göra är komma åt mediafiler från min Windows 7 så att jag kan titta på video på min Vista.

Tack

Hej, jag vill kunna ansluta till skrivare i Comp en från Comp 2. Den har ett felmeddelande som säger “Kan inte kommunicera med”, Comp en = Windows 7, 32-bitars, Comp 2 = Windows Vista, 32-bitars ; Någon hjälp skulle vara bra !!; Tack

Jag har sett samma fråga skrivit flera gånger i denna tråd, och sidor och sidor av samma klagomål på Microsofts egen supportforum. I grund och botten, “Hur har du en stabil och användbar fil- och utskrifts andel miljön mellan nya Windows 7, och befintliga XP och Vista-system på hemnätverket.”. Jag har sett och provat alla förslag jag har hittat, till ingen nytta. Detta är uppenbarligen inte någon ovanlig situation, men ett vanligt problem som inte har någon verklig lösning. Microsoft har tagit ett steg bakåt med sin nätverks enkelhet.

I min situation, jag har haft en 300N Airlink router under en tid. Jag har två Vista och en XP-system hårdkodade till routern, och jag har två XP bärbara datorer som ansluts via trådlös WEP. Allt har arbetat bra för internet, samt fil- och skrivardelning. Mina tre skrivare på en av de trådbundna XP-system. Så nu jag lägga till en ny trådlös Windows 7 laprtop och huvudvärken börjar. Det kan komma åt internet bra, men fildelning är bazzar. Mina två trådlösa XP-system kan se och arbeta alla system, inklusive den nya trådlösa Windows 7 laptop. Det nya systemet har inte “se” vad som helst utom sig själv, för det mesta. “Ibland” andra system visar upp under Nätverk, men kommer inte att öppna dem. Det kan öppna och få tillgång till två trådlösa XP-system om jag öppnar dem med \\ nod-namn eller \\ ip-adress. Det går inte att öppna något på den hårda trådbundna sidan av routern utom internet modemanslutning. Alla de hårda trådbundna system kan komma åt allt, utom Windows 7-system (inte ens Ping). Mycket märkligt och hittills ingen har en lösning.

Precis avslutat efter köranvisningar till att skriva ut från min frus laptop med Vista till skrivbordet med Windows 7 på en HP Officejet 4500 med bra resultat. Detta efter att jag insett att min dator kom upp på hennes talet som ChucksPC snarare än MYSTICGEEK-PC. Vad kan jag säga, men tack;! God Jul och ett Gott Nytt År !!!!!!!!!!!!!

Detta var ett utmärkt steg för steg layout. Tack så mycket för att dela! Det bästa jag hittade på nätet!

denna Suks, jag kan inte förstå något

Jag har samma problem med en laptop vinna 7 och 1 st vinna 7. Jag lyckades acces varandra, jag kan se vilka filer som jag har delat men jag kan inte öppna dem oavsett vad jag gör. Jag använde tillstånd och allt diskuterades här så långt, men det enda jag kunde överföra filer från en till en annan var genom att släppa filer i användarmappen och det fungerade. Jag kan se och överföra filer från en annan Win XP pc w / o ett problem.

om du kan se Windows 7 filer från Vista, men inte vista filer från Windows 7, jag tror det är på grund av dumma User Account Control (UAC) funktion som bara vista har. om jag flyttar en video på min Vista-dator från mitt eget användarkonto och släppa den i “användare / allmänheten / video” i stället, kan jag komma åt den från de nya Windows 7 laptop inga problem. tills jag hittar en väg runt det, jag antar att jag måste flytta alla vista saker jag vill dela en av Vista / användare / offentliga mappar. (Jag har aldrig lagras något i vista mappar innan idag!) Då jag försökte flytta några låtar till användare / blygd / musik, samma positiva resultat. typ av en smärta men åtminstone det fungerar !!!!

Jag återupptäckt mitt inlägg den 12 april, 2010 och finner att detta gemensamma problem ännu inte har lösts, oavsett hur många forum jag forskning. Jag har fortfarande en Vista-skrivbordet och Win7 laptop på trådlös, med två skrivare nås med varje dator, och ett ethernet mediacenter i ett annat rum som kan visa musik, bilder etc från antingen maskinen (om laptop är igång). Jag kan dela några mappar och filer från varje maskin. Jag kan fortfarande inte urskilja någon skillnad i inställningarna för mappar jag kan komma åt från de där åtkomst nekas. Jag har precis avslutat en annan eftermiddag med den bärbara datorn bredvid skrivbordet, med hjälp av vår en arbetsgrupp namn, undertecknades den både med samma (administrativa) användare och lösenord. Jag har på nytt ställa eller kontrolleras mapp och fil “ägarskap” vara identiska. Behörigheter är “alla (på listan)”. Utan undantag åtkomst nekas till “partitioner”. Vissa mappar är åtkomliga under varje partition, även om partition listas som “åtkomst nekad”. Mappar skapade år sedan på XP visas allmänt tillgänglig. Jag kan inte komma ihåg vilken av de många nyare mapparna skapades eller flyttas på vilken maskin. Det finns en meningslöshet orsakade försöker göra samma uppställningar på de två systemen eftersom Microsoft har ändrat definitionerna. Ytterligare problem skapas om jag flyttar eller byter namn element, då när jag vidta åtgärder för att återställa dela, jag kan inte skilja återställning från en “A-Ha” ögonblick att upptäcka en ultimata botemedlet. Jag ska hålla efter denna tråd för att se om någon har nya idéer!

Jag har en bärbar dator (Vista) och en ny stationär (Win7). Min skrivare (Canon PIXMA iP4500) är fäst vid skrivbordet. Båda mina datorer kan se varandra, men när jag försöker intstall en ny skrivare på min laptop, kan min laptop inte hitta skrivaren. Jag kan manuellt välja skrivaren eftersom datorerna kan se varandra. Men jag får ett felmeddelande “Servern för” Canon Injet iP4500 series har inte rätt skrivardrivrutin installerad. “Jag försökte uppdatera skrivardrivrutinen men det hjälpte inte. Kan någon hjälpa,? Tack, K

när jag försöker ansluta till nätverket det står “\\ Användar PC är inte tillgänglig. Du kanske inte har behörighet att använda den här nätverksresurs. Kontakta administratören av denna server för att ta reda på om du har åtkomstbehörighet.

Logon fel: användaren har inte fått den begärda inloggningstypen på den här datorn ”

Kan någon kelp?

verkar jag fast min egen problem haha ​​bortse från detta

vad lösenord använder ni är lösenordet för att logga in när datorn först loggar

Basdatorn av mitt nätverk som är direkt ansluten till Internet och min router är en Win2003 serverversion maskin. Min dator är ansluten via nätverket att få tillgång till internet och skrivare som är ansluten till basen dator. Min dator som kör Windows 7home premie och nätverk fungerade bra.

Jag har installerat Windows 7home premie på min dator, och nu kan jag inte ansluta till skrivaren på 2003 serverdatorn. Jag kan ansluta till Internet (även om det är betydligt långsammare än när jag hade vista) och de delade filerna på basen dator, men jag kan inte ställa in skrivaren. Skrivaren är en Brother MFC-240C, Om någon kan hjälpa det skulle vara mycket uppskattat.

Tack

För de människor med delade mappar problem. Följande steg är bra för någon lösenordsskydd aktiverat för både Win7 och Vista.

Här är vad du måste göra: För att dela en mapp eller flera mappar, måste du ändra dem alla till “delad” i mappens egenskaper. Högerklicka på en mapp för att dela, välj Egenskaper och klicka sedan på fliken delning. Under fliken delning, klicka på aktie, klicka sedan på alla eller hemgrupp i rullgardinsmenyn när du ser “Välj personer att dela med”.

Examle: Jag vill dela alla mina säkerhetskopierade filer i mitt sekundär hårddisk från min Vista Maskinteknik. Jag drar alla filer genom redigera, Selec allt, kopiera och klistra in till endast en mapp för hela enheten. Högerklicka på mappen, välj Egenskaper, seclect aktie, välj alla eller hemgrupp, genom att klicka på “dela” avslutats. Du måste göra samma procedur om du vill dela en annan mapp från C-enheten, D-enheten, etc.

Bara för att du ser en annan datorikon i ditt nätverk, betyder det inte att allt är tabelluppsättningar. Du måste tala om maskinerna vad du vill dela.

Slutligen, ett ord på att dela skrivare. Äldre skrivare kanske inte fungerar med Win7, särskilt 64bit versioner. En bättre lösning är att få en skrivare med nätverksmöjligheter.

Jag gjorde allt som beskrivs, men ändå inte kan dela filer. både vista och win7 maskiner se varandras användares filer men när du klickar på dem mapparna är tomma. även vista inte be om win7 lösenord ..

hello Lukas

Som jag sa innan, måste du ändra en eller alla mappar “egenskaper för att dela. “Användare” mappen är standardmappen i inställningarna användare. Den här mappen är endast användbart om du drar filerna till den, annars resten av mapparna inte kommer att delas.

Till exempel har jag en annan mapp “download” i min dokumentmapp som jag vill dela. Jag måste högerklicka på “download” mapp, klicka på delning väljer dela med alla, klicka andel för att stänga den.

Om du fortfarande har problem kan du prova fliken säkerhet bredvid fliken Delning Redigera behörigheter och tillåta full kontroll på alla i ditt nätverk. Experimentera med det lite. Om det fungerar för mig, så borde det fungera för dig.

hello Lukas

Se till att du klickar på “lägg till” alla i rullgardinsrutan under fliken Delning. Gör samma sak för varje mapp för båda datorerna i ditt system som du vill dela.

Arbetade häftigt. Tack.

Följt alla dina riktningar och har lyckats få theWindows XP-dator för att skriva ut till Windows 7 PC. Men kan inte få Vista-dator för att skriva ut till skrivaren på Windows 7 PC,. Några förslag?

Tack för detta välskriven förklaring – och det fungerade.

Jag använder EVO ett USB-modem Jag har två datorer hemma så båda dessa datorer behöver internet-anslutning samtidigt. Jag behöver hjälp med att dela USB Internet-anslutning mellan två datorer, båda är bärbara datorer en av dem med Windows Vista den andra kör Windows 7

Jag använder EVO ett USB-modem Jag har två datorer hemma så båda dessa datorer behöver internet-anslutning samtidigt. Jag behöver hjälp med att dela USB Internet-anslutning mellan två datorer, båda är bärbara datorer en av dem med Windows Vista den andra kör Windows 7.

några förslag Hur kan jag steg för steg ……

Hej

Jag har försökt att nätverk mellan min ooffice PC och min laptop för åldrar nu, och ändå jag inte kan få det att fungera – även efter att ha läst den här artikeln !!! Jag skulle uppskatta lite hjälp.

Min laptop är en Sony Vaio och kör Windows 7 Ultimate. Min dator kör Vista SP2.

Jag kan se varje dator, och jag kan öppna “allmänheten” mappar på varje maskin från andra respektive maskin, men jag kan inte öppna andra filer trots att de delas, och tydligt visar att de är delade.

Så min dator har en stor lokal disk, kör F, som är synlig från min laptop, och enligt alla inställningar på min dator kan delas, men tyvärr kan jag inte. Jag får ständigt ett meddelande om att kontakta min nätverksadministratör. Jag måste dela med F så jag kan backa upp min laptop, osv … ..

Varför fungerar det inte ??????

Någon hjälp skulle uppskattas.

Skål

Skrivaren är conected till Windows 7-dator via USB och jag har Windows Vista ansluten via trådlöst. Min fråga är om denna tutorial är hur man dela skrivare från Windows 7 till Vista?

Hej Jag vill bara berätta vem gjorde detta du hjälpte mig så mycket (som i 31 timmar för att ladda ner) mig och min bror har försökt alltid hans vista min Windows 7 för att dela World of Warcraft och detta gjorde min dag hela dagen Bokstavligen lol tack igen har en bra dag eftersom jag vet att jag kommer.

Hej … dis är mycket användbart för mig tacka u så mycket !!!!!!!!!!!!!

Tack vare vem skrev insiktsfull artikel. Jag följde alla instruktioner till en tee, men jag har fortfarande ett problem med utskrift i synnerhet med andra icke-administratörer som är beroende av att ha fortsatt tillgång till min skrivare som är ansluten till min Win 7 Prof 32 / 64bit dator.

Det verkar som efter “Lägga till en skrivare” till min icke-admin-användare logga in, kan jag skriva ut en framgångsrik testsida, och så länge jag inte starta om eller utloggning av de icke-admin användares konto, kan jag få en massa för tryckning sker. Det är bara när jag antingen avstängning, eller starta min Vista Home Premimum SP1 laptop kör jag in i problemet tillsammans med följande msg: “Windows kan inte skriva ut på grund av ett problem med den aktuella skrivaren !?”

Jag har en Vista Desktop ansluten till bredband Win7 bärbar dator ansluten till samma trådlösa internet.Vista kan se Win7 dator men Win7 kan inte komma åt vista comp. det håller komma med detta felmeddelande som säger att det inte kan upptäcka vista comp. vad jag DOOOOOO ??? hellllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppp! snälla du!

Tack för denna utmärkt guide. Jag fick äntligen denna arbetsgrupp. Microsoft UI 0 du en.

För alla med problem skrivardelning det är riktigt enkelt. Bara goto länken nedan och följ anvisningarna, den enda att vara säker på är att om du har en 64bit-system oavsett om det är win7 eller vista hämta vista 64bit vista förare .. Om systemet är en 32-bitars hämta 32bit vista föraren . Jag har win xp 32bit PC hårdkodade till skrivaren och båda Win7 och Vista 64bit maskiner som delar samma skrivare utan problem .. Apparantely alla förare ska vara vista för att det ska fungera felfritt. Också jag gick igenom Dell eftersom min skrivare är en Dell så kanske du vill unistall och installera skrivardrivrutiner genom din skrivare nedladdning webbsida.

Hoppas det här hjälper.

http://en.community.dell.com/dell-groups/new-to-community/f/3511/t/19278293.aspx

Ja jag försökte detta och jag fungerar. tack….

Har ni kontrollerat att ingen av datorerna har sin förbindelse definieras som offentligt? Ändrad till hem / arbete enligt skräddarsy och det fungerar nu

Bara behöver dela en skrivare med andra, inte alla mina privata dokument.

Jag har tre Windows 7 Home prem. dator och oavsett om jag ställer in pasword avstängd på på på min nyaste Windows 7-dator de andra 2 datorer är fråga om ett användar-ID och lösenord. Alla har samma arbetsgrupp i dem behöver hjälp med detta.

Bra saker! Mycket mer användbar än något annat på internet!

Tack!

Jag kan titta på min laptop från min Windows 7 skrivbordet, men jag kan fortfarande inte se på min Windows 7 skrivbordet från min Vista laptop eller kan jag dela skrivaren på min Windows 7 Professional skrivbordet efter att ha följt dina instructioins om delning och filer. Jag får en inloggningsskärmen att oavsett vad jag lägger in fortfarande säger mig att det är fel användarnamn och lösenord. Jag behöver hjälp snabbt. Jag förlora arbetet på grund av det här problemet. Om du kan mitt telefonnummer är 775 737 1878 eller jag har Team Viewer tillgängliga. kan du hjälpa snabbt !!!!

Berings sund, havet passagen mellan ryska och Alaska, är aldrig mer än 55 meters djup.