hur man använder Google för safari sökning på iPhone eller iPad

Du kanske frågar dig själv varför vi skulle skriva en artikel om hur man byter till Google som standardsökmotor på iPhone eller iPad när det redan standard. Svaret är enkelt: rykten är att Apple skulle byta iOS standardsökmotor till Yahoo eller Bing någon gång i framtiden.

Lyckligtvis du redan har läst den här artikeln och du vet hur man växlar standardsökmotor. Och, naturligtvis, om du vill byta till Bing eller Yahoo eller DuckDuckGo, du kan använda samma teknik för att göra det. Även med undantag av den sista, är vi inte säker på varför du skulle vilja.

Så om du undrar hur man sluta använda Bing eller Yahoo som sökmotor, du är på rätt plats.

Lyckligtvis ändra sökmotorn är väldigt enkelt. Bara öppna upp din appen Inställningar, hitta Safari i listan till vänster rutan och välj sedan sökmotorn alternativet. Du kan se i vår screenshot att det redan är inställd på Google.

Du kan välja att ändra din sökmotor till Yahoo eller Bing, men den enda andra sökmotor så skulle faktiskt rekommendera för någon är DuckDuckGo, och då endast om du verkligen är orolig för Google att veta vad du söker.

Personligen vi inte bryr, Google är den bästa, och vi ska alltid använda dem för att hitta saker. Att döma av våra publik statistik, 96 procent av våra läsare föredrar Google också.

Jo, att byta till Bing vettigt att Apple som de redan använder det i Siri sedan iOS 7.

Det finns bara 97 skottår i varje 400 års mellanrum (inte 100 som man skulle förvänta sig) eftersom varje århundrade år som inte kan vara jämnt delbart med 400 hoppas över för att hålla kalendern på rätt spår. Till exempel, 2000 var ett skottår, men 1900 var det inte.