hur man använder påminnelser appen på din Mac eller iPhone och aldrig glömma något igen

Mac och iPhone (iPad också) komma med en fantastisk Påminnelser app som automatiskt synkroniserar genom iCloud. Här är hur man gör det mesta av den här appen så att du aldrig kommer att glömma något viktigt igen.

Påminnelser app är superenkel att använda och eftersom det synkroniserar över både OS X och iOS plattformar, om du lägger till en påminnelse på din Mac, kommer du att kunna se det på din iPhone eller iPad, och vice versa. Det synkroniserar sömlöst allt till iCloud så att du aldrig behöver replikera dina ansträngningar.

Detta är särskilt trevligt när du plötsligt kom ihåg att du behöver köpa mjölk eller det finns ett viktigt möte som kommer upp och du sitter framför datorn eller har din iPhone i handen. Helt enkelt lägga till påminnelse till enheten och då blir det på allt som är ansluten till samma iCloud-konto.

Idag vill vi ta en titt på Påminnelser om Mac och iPhone, visar hur du lägger till, redigera och dela dem, samt se till att du har allt ställa in så det alla synkroniseras korrekt.

Påminnelser redan är installerad på din Mac så du behöver bara skjuta upp och lägga till några saker för att komma igång.

Påminnelser app läggs ut i två kolumner. Den vänstra kolumnen visar dina listor. Observera att det står “iCloud” på toppen av listorna, vilket innebär att allt det kommer att synkroniseras till iCloud.

Den högra kolumnen innehåller innehållet i dina listor. Att lägga till något till en lista genom att klicka på “+” i övre högra hörnet, eller klicka på en ny rad.

Om du vill redigera en påminnelse klickar på texten så att du får en markör, och du kan sedan fixa det om det så ser ut som du vill.

Klicka på den lilla “i” symbol för att komma åt saker som när du vill att påminnelsen till dig och varna när eller om det ska upprepa, och när den ska sluta. Du kan också ställa in prioritet, och lägga till anteckningar du hittar relevant.

Om du högerklickar på en lista, du kan, bland annat, döpa om den, ta bort det, och “fylla” alla påminnelser i den.

För att starta en ny lista, klicka på “Lägg till lista” längst ned till vänster och sedan ge den ett namn.

Om du vill dela en lista, då måste du klicka på lilla ikonen till höger om listan som visas på skärmbilden nedan. Då kan du lägga till personer som du vill dela den. När du har lagt till alla, klicka på “Klar”.

Som vi nämnde, kommer allt som står i dessa listor sedan synkroniseras till iCloud så att du sedan kan se dem på din iPhone eller iPad. Låt oss nu gå vidare och diskutera hur påminnelser fungerar på iPhone.

Vanligtvis när du öppnar Påminnelser app, kommer du förmodligen se en av dina listor. För att få tillgång till dina andra listor, måste du trycka på längst ner där du ser dem staplade (under där det står “Show completed”).

När du ser dina listor, kommer det att visa hur många påminnelser är i vart och ett, om det finns någon som är försenade, och så vidare. Om du vill ändra ordningen eller dina listor, knacka, hålla och dra den till den plats du önskar.

När du öppnar en lista, ser du dess innehåll, och du kan sedan lägga till den genom att trycka på “+”. När du trycker på knappen “Redigera”, kan du ändra listan färg och dela den på samma sätt som du kan ta del av OS X.

“Dela med …” skärm kommer att visa dig vem du delar en lista med och deras status. Om du klickar på ett namn kommer du att kunna se sin kontaktinformation och du kan också välja att sluta dela med dem.

Slutligen, om du vill justera hur påminnelser synkronisera och vilken lista är standard, då kan du öppna upp påminnelserna inställningar och ändra saker.

Förutom att få påminnelser på din Mac, iPhone och iPad, kan du också få påminnelser på din Apple Watch. Låt oss ta en stund sedan att diskutera hur man kan ändra påminnelsemeddelandeinställningar.

För att justera hur Påminnelser meddela dig på Apple Watch öppnar programmet Watch på din iPhone och knacka öppna “Meddelanden” och sedan på öppna “Påminnelser”.

Nu kan du välja hur Påminnelser kommer att meddela dig, antingen genom att spegla din iPhone eller inrätta en egen design.

Om du väljer att gå den anpassade vägen, kan du välja om din klocka visar varningar, har ljud, och om det finns någon haptisk återkoppling.

Inget av detta synkronisering saker gör dig något bra om det inte är faktiskt arbetar, vilket innebär att om du skapar en påminnelse lista på din Mac och det verkar inte på din iPhone eller vice versa, så du kanske inte har synkroniseras korrekt aktiverad.

För att kontrollera din Mac synkroniseringsinställningar, först öppna upp iCloud systeminställningar och se till att “Påminnelser” är markerad.

På din iPhone eller iPad, öppna Inställningar och sedan på öppna “iCloud” och se till att “Påminnelser” är aktiverat.

Den andra saken du måste se till är att din Mac och iOS-enheten är inloggad på samma iCloud-konto. Självklart, om du synkroniserar med separata konton, kommer ingenting att fungera som avsett.

Med det sagt, bör du kunna börja skapa att göra, shopping, livsmedelsbutiker och andra viktiga påminnelselistor. Nu, nästa gång du är ute på stan, kan du piska ut din iPhone och kontrollera att du minnas allt.

Glöm inte, kan du också Siri lägga saker till dina påminnelser listor som “Hey Siri, påminna mig i morgon för att plocka upp min kemtvätt” eller “Hej Siri, lägga druvor till min inköpslista.” Siri är till hjälp i att När det gäller med en massa saker och det verkligen lönar sig att lära sig hur man använder det.

Vi hoppas att du hittade den här artikeln hjälp, om du har några frågor eller kommentarer som du kanske gillar att bidra hoppas vi att du kommer att lämna dem i vårt diskussionsforum.

Antalet hundar i staden San Francisco fler än stadens barn i tusental, enligt stadens uppskattningar och folkräkningsuppgifter.