integrera sociala nätverk med Windows Live Messenger Beta

Vill du integrera Windows Live Messenger med sociala nätverk som Facebook? Med den nya Messenger beta, kan du göra det och mer snabbt och enkelt.

Komma igång

Att prova den nya Live Messenger, måste du installera den nya Windows Live Essentials beta. Ladda ner installations Essentials (länk nedan), och installera som vanligt. Många användare kommer redan har Messenger installerat, så det kommer att uppdateras till den senaste versionen, annars se till att kolla upp det i installationsprogrammet.

Vi har redan tittat på en översikt över de nya Live Essentials, så om du vill ha mer information om installationsprocessen och de andra Essentials apps, ta en titt Skärmdump rundtur i Nya Windows Live Essentials Beta.

När installationen är klar, startar Messenger från Start-menyn. Du kommer att märka att inloggningsskärmen något har förändrats, med en ny installationsförloppsindikator längst ned i fönstret. Logga in med ditt vanliga Messenger-konto, och välj Logga in mig automatiskt om du vill att Messenger för att automatiskt använda det här kontot varje gång du startar Messenger.

Du kan nu lägga till sociala tjänster för Windows Live Messenger, inklusive Facebook och Myspace. För närvarande är dessa nätverk endast stöds, men andra kan tillsättas innan den äntligen släppt. Om du redan har lagt sociala nätverk till din online-Live-konto behöver du inte konfigurera något annat. Annars klickar det sociala nätverkets ikon för att lägga sina inställningar till Messenger.

Vi har lagt Facebook till vårt konto, och installationen ska vara densamma för andra nätverk. Välj vad du vill se i Messenger och klicka på Anslut med Facebook.

Nu väljer om du vill se höjdpunkter från dina sociala nätverk, eller nyhetsuppdateringar från MSN. Vi valde sociala höjdpunkter så att vi kunde se informationen från våra Facebook-vänner och mer, är detta det bästa sättet att uppleva de nya funktionerna i Messenger.

Den nya sociala Messenger

Här är den nya Windows Live Messenger. Huvudskärmen har helt omarbetats, och nu visar uppdateringar från Windows Live, Facebook och andra nätverk du har lagt till. Du kan uppdatera din status på alla dina nätverk samtidigt uppifrån, eller bara prata med dina vänner som förut. För närvarande kan du kommentera väns inlägg på Facebook, och i den kommande slutgiltiga versionen kommer du att kunna chatta med vänner på Facebook direkt.

Även gränssnittet kan se slätt vid första, det faktiskt innehåller fin text och foto animationer, som liknar “Metro” gränssnitt som används i Zune för PC och förhandsvisningar av Windows Phone 7. Du kan byta nuvarande sociala utsikt från textetiketter på toppen, liknar menysystemet i Windows Phone 7.

Ange en ny uppdatering och tryck på Dela för att uppdatera din status på Facebook, Windows Live, och andra anslutna nät.

Uppdateringar från dina vänner och fan-sidor på Facebook, Windows Live, och andra nätverk dyker upp direkt i Messenger. Du kan kommentera uppdateringar och även visa YouTube-videoklipp som dina vänner har delat direkt i Messenger.

Du kan också titta på dina vänners bilder från Facebook, som kommer att öppna dem i ett vackert bildspel fönster. Du kan bläddra igenom sina bilder med piltangenterna, och kommentera bilder direkt i bildspelet vyn. Detta var en av de trevligaste funktionerna i Messenger, och gjorde bilderna ser mycket trevligare än de gör på Facebook!

Tyvärr har vissa bildspel inte laddas korrekt, förhoppningsvis detta är något som kommer att förbättras innan den slutliga utgåvan.

Eller, om du vill se vad som händer i världen omkring dig, klicka på MSN länken uppe till vänster för att se de senaste nyheterna från MSNBC direkt i Messenger.

Messenger är fortfarande Messenger

Med alla de nya ändringarna, kan du köra Messenger och inte ens använda den gamla Messenger chat själv. Som nämnts ovan, är din kompislista fortfarande till höger, men om du föredrar att använda Messenger just för chat, klicka på knappen i det övre högra hörnet för att byta till kompakt vy.

Detta gör Messenger utseende och arbete mer som förut, och gör Messenger mer fokuserad på bara chatta i stället för sociala nätverk.

Du kan också fortfarande få tillgång till den traditionella Arkiv-menyn. Tryck bara på Alt-tangenten och Arkiv-menyn kommer att visas precis som förut.

För dem som gillar att anpassa det, kan du nu använda någon av de nya Live teman, varav de flesta är baserade på teman i Windows 7.

Avancerade användare kommer att uppskatta de nya flikar i Messenger. Nu kan du chatta med flera vänner utan att ha ett dussin Messenger fönster öppna på skrivbordet.

Windows 7-integrering

Messenger erbjuder flera funktioner som gör det integreras snyggt med datorn. Den innehåller nya toast meddelanden när nya meddelanden kommer in. Om du har ett Hotmail-konto på samma Live ID får du liknande meddelanden när du får ett nytt e-postmeddelande.

Ikonen i aktivitetsfältet visar också din nuvarande status, och du kan ändra din onlinestatus i ett klick från Windows 7 Aktivitetsfältet förhandsvisning.

Om du har flera flikar öppna, kan du välja dem individuellt från miniatyrer, precis som du kan välja enskilda flikar från IE8 i aktivitetsfältet.

Den har också en Jumplist, och du kan starta en chatt eller logga ut från Messenger direkt från det.

Som standard, klicka på knappen EXIT i Messenger-fönstret endast minimerar den till aktivitetsfältet. Du kan helt stänga den genom att klicka på Avsluta Messenger i Jumplist eller genom att klicka på exit-knappen i miniatyrbilder. Om du vill att det ska bete sig som det brukade innan Windows 7, ta en titt på artikeln om hur man gör Live Messenger nära systemfältet.

Slutsats

Windows Live Messenger är ett av de mest populära program för snabbmeddelanden i världen, och den senaste versionen försöker se till att det förblir relevant i en ålder av sociala nätverk. Om du har hittat dig själv med hjälp av Facebook mer än Messenger på sistone, kan den nya versionen gör det lättare att hålla kontakten åt båda hållen. Vi har haft de subtila animationer och fann bildspel att vara ett mycket trevligare sätt att njuta av Facebook bilder än standard Facebook gränssnitt;. Länk

Ladda ner Live Messenger Beta med Live Essentials Beta

ser ut som en stor förbättring. Jag ska stanna med min 8,5 tills den slutliga versionen släpps.

tack för heads up

Den funktion som fick mig att hoppa in i denna post att hämta är tydligen ännu inte tillgängliga (och jag uppskattar att du lägger det information i efterhand). Jag föraktar Facebook Chat i sådan utsträckning att jag alltid bara skriva ett svar “jag inte chatta på Facebook, här är min Windows Live Messenger namn och vi kan prata det”). Så … Jag tror att jag ska vänta tills den slutliga versionen finns tillgänglig och förhoppningsvis den funktionen aktiveras.

Tack för den detaljerade write-up. Det ser mycket spännande!

@DiAnne – Ja, jag ser fram emot den funktionen själv. Facebooks chat definitivt saknas, men det är ofta det enklaste sättet att få fatt i människor nuförtiden. Om du vill prova ett annat alternativ medan du väntar på Messenger till den, kan du lägga till Facebook chatt till Pidgin chattklient … här är en how-to på det – http://www.howtogeek.com/howto/ 12527 / lätt-add-facebook-chat-till-pidgin /. Jag använder det ofta, och det fungerar bra för mig.

Om de lägger gtalk stöd jag är såld

Hej Matthew. Felet du träffar med bildspelet inte lansera är ett känt problem som kommer att fastställas av den slutliga utgåvan. Tack för beröm om funktionen i allmänhet, vi glada att du gillar det 🙂

Den ytterligare ett skäl till varför Microsoft är ont är annonser i WLM. Fan vad jag betalar pengar för? för annonser som visas i Messenger ?!

så hur gör u chnge ur visningsnamn? ..

Tyvärr im bli av med detta, ta bort smeknamn var dum.

dess mycket trevligt, men ta bort smeknamn var dum! Vi behöver våra smeknamn.

mycket trevlig och bra

Många saker förändrats !! Gillar du inte vill att gamla tillbaka men kan inte verkar få det !! Kan bara gå över till olika chattsystem! var bättre när kunde lämna anteckningar i redigera kontakt, verkar den här funktionen är borta liksom whos mobil och whos off-line bara visar vem på inte lätt att använda som gammal !! Ge mig gammal version tillbaka !! Eller vill använda ett annat program sjutton med Microsoft föra in versioner som använder mer RAM så dator bli föråldrade snabbt! kraft på nya sätt att få folk att flytta upp och betala mer !!

Kommer detta att fungera på Twitter?

USA Högsta domstolen har en strikt no-fotografering regeln, de sista kända bilder av Högsta domstolen i sessionen, tas utan tillstånd av domstolen, datum från 1930-talet.