officiell lista över “Windows 8 Release Preview redo” anti-virus / skadlig programvara nu tillgängliga

Med den senaste tidens tillgängligheten av Windows 8 Release Preview kanske du undrar just vilken anti-virus / har skadliga program rensats / godkänts av Microsoft för att arbeta med det. Tja, är din väntan nu över. Microsoft har publicerat en officiell lista tillsammans med nedladdningslänkar för anti-virus / malware program som Windows 8 Release Preview klar.

Antimalware program för Windows 8 Release Preview [via Windows Club]

Norton: Crap, McAffee: Större Crap; Kaspersky: Jag har sett deras namn dyker upp i nyhetsartiklar, och IMO, de ger ett intryck av att vara giriga skrämselpropaganda förlorare

Aldrig hört talas om resten. Och jag vet inte vad som är bra längre. Varje gång jag byter, nämner jag på G + att jag hamnade installera [x] för anledning [y] och alla svansar.

Inte Microsoft Security Essentials inbyggd i OS nu? Det var min primära form av anti-virus på min Windows 7 lådor …

Jag väntar tills ESET är “godkänd”.

Norton: Skit

McAfee: Större Crap

Kaspersky: Ja, de är giriga skrämselpropaganda förlorare

F-Secure: Skulle inte installera det om mitt liv berodde på det, särskilt om du är i en icke-engelsktalande land. För några år sedan arbetade jag desktop support i Israel. Vi hade precis uppgraderat klientens F-Secure till den senaste versionen. När användare i kunds kontor sparade filer till sina system, skulle systemet fryser. Detta hände på vissa filer men inte andra. Efter mycket jiggery-gräva om i programvaran, upprepade samtal till F-Prot i Island, och googla ursinnigt, jag tycker att den senaste versionen uppvisade detta beteende med icke-latinska alfabetet filnamn … rapporter från Ryssland, Korea, Japan, etc. över hela webben bekräftade detta. Visst nog, samtal med kunden bekräftade att fryser hände när de arbetade med hebreiska språkfiler, inte med engelska språkfiler. Över en månad hade gått med ingen patch eller ord av ett plåster från F-Prot. F-Prot återvände aldrig mina e-postmeddelanden och bara sagt “Vi kommer att ha en patch snart” när jag kallade dem. Slarvig företag som släpper buggy skit programvara och inte ger en bild om deras användarbas.

Panda: Jag har inte använt sina betald produkt men jag gillar verkligen deras Panda Cloud Online Scanner. Det har hittat en hel del virus för mig att andra AV-program har missat.

Trend Micro: Dessa är de människor som gjorde PC-cillin tillbaka för länge sedan. Deras moderna produkt kallas Trend Micro Security. Jag är inte så imponerad. Arbetat i ett kontor som använde den, verkar som om det låter en hel del infektioner genom att andra produkter inte.

Bullguard: Aldrig hört talas om företaget eller produkten.

Skulle inte du vet att Microsoft endast skulle “godkänna” av de mest värdelösa, och dyra, anti-virus / skadlig programvara skit kända för mänskligheten.

Vad är verkligen chockerande är att någon fortfarande använder något Windows som operativsystem. När jag hittade Fedora 16 Jag blev av Windows 7 på alla mina datorer hemma och på arbetet, spara mig bokstavligen tusentals dollar under det första året ensam!

Jag prenumererar på Paul Wall yttrande

ummmm BitDefender ???

F-Secure är inte relaterad till F-Prot. Två olika företag, två olika produkt.

Vad ??, jag trodde Kaspersky var som en av de bästa? vad är så dåligt om det?

@jay: Alla verkar ha personliga preferenser baserat på erfarenheter. Kaspersky är bra, även om en bit av en resurs galt i min erfarenhet, inte det värsta, men. Alla de stora märkena är “bra”. De all fångst * nästan alla * hoten där ute. Ingen är perfekt. Jag skulle plocka BitDefender eller ESET själv, baserad på personliga erfarenheter. Olika betyg webbplatser ger också olika resultat för varje.

AVG är bra och Essentials är ett inlägg installera programmet. Is har inte funnits på marknaden för så länge om.

Jag använder AVG alla mina system, familj och vänner datorer jag stöder. Jag använder det bara för att jag har aldrig haft infektioner komma igenom och infektera mina system som stöds. Det är gratis så det är mer allmänt används än andra ger det mer exponering för virus “allt jag har i världen. Vid tiden en infektion blir nyheter värda AVG har det krossade på grund av deras exponering.

För företaget: Jag har sett en hel del frågor o klientsidan med alla men AVG (jag tror det är inte gratis för företagsanvändare). För en betald upplaga jag SOPHOS och McAfee Orchestra (ursäkta om felstavat). Dessa kör felfri och skanna saker innan de går in i nätverket via e-post som skickas till företagsanvändare eller filer som hämtas skannas levande under överföringen.

Jag använder många år nu, endast avg gratisversionen. Har aldrig haft några problem. Gud, rädda mig ända till slutet.

@spike – Godkänt! ESET är bäst. Jag har använt det under en tid nu och älskar det,! Även om jag har också använt den fria Comodo Firewall / AV. Det är inte dåligt men jag skulle bara använda den på en “ren maskin” och inte installera det i efterhand. Det är bra på att hålla saker ren men inte alltid “vad är redan där”.

Håller med dig Spike, Bitdefender eller Eset, jag för närvarande kör BD Rent Security 2012 på Win 7 x64, men det är inte förenligt med win 8. Kommer att titta på BD hemsida för sin 2013 beta för min vinst 8 närvarande installera på en separat HD i VirtualBox.

Titta på clowner som aldrig testat någon av dessa anti listade. Låt oss se förlorarna lägga upp sex hundra tusen virus som de använde för att testa, och komma med sin ihåliga välfärd yttrande.

Jag antar att Norton är skit på en soptunna Dell eller HP att du måste köpa när man arbetar på Walmart hela ditt liv.

Om du inte är ett fan av spindlar, undvika grottor i norra Laos, där du hittar Giant Huntsman Spider som övertygade med ett 12 tums ben-span, är den största spindel på jorden (mätt via ben-span ).