tangentbord ninja: 21 kortkommandon artiklar

Tangentbordet Ninja använder kortkommandon för att utföra uppgifter på kortare tid än att använda musen. Han använder tangentbordet för att starta program, växla mellan fönster eller flikar, eller ändra inställningar på sin dator.

Jag tog en titt runt platsen och fann 21 artiklar om hur du använder kortkommandon för att snabba upp ditt dagliga arbete. Leta efter fler tangentbord ninja artiklar i framtiden.

Windows Vista

Webbsurfande

Linux

Diverse

Njut av!

Älska ninja ritning!

Stora tangenter ..

Varför är inte denna artikel ingår i listan ovan? Jag måste söka efter den separat varje gång för att komma till det ….

Keyboard Ninja: Assign a Hotkey to any Window

Anledningen är att denna artikel skrevs innan ett … =)

Jag utvecklade en Firefox plug-in som tillåter dig att skapa kortkommandon på en webbsida, sida. Liksom kortkommandon i Gmail bara överallt. [ det är gratis ]

http://www.splinkd.com

Jag kan inte göra Yahoo min standard e-postprogram. Den visar inte upp i någon av de platser där du väljer det. När jag klickar på “maila den här filen för att skicka något från Mina bilder, ett pass inloggning popup är allt jag får, och när jag loggar in på det, jag får alltid en” allvarligt fel “budskap. Hjälp snälla?

Hur att klona en gammal hårddisk till en ny.

TACK! Nu, om du skulle ursäkta mig … jag fick, eh, 21 kortkommandon att memorera … xd

Den esophagi av Giant Squids passera genom ett hål i deras donut-formade hjärnor innan de når sina magar.