göra excel 2007 wrap text i celler

I Excel om du har en lång post i en cell texten spänner automatiskt i flera kolumner. Här är hur enkelt Excel 2007 gör uppgiften att linda text i kalkylbladsceller.

Markera cellen (s) att du vill linda. Klicka Hem i menyfliksområdet och välj Wrap text.

Det är allt som finns till den! Excel kommer att avsluta texten i cellen och även öka höjden på cellraden.

hi Geek

Jag undrar om det fanns ett sätt att göra radbrytning, istället för att utöka cellen vertikalt för att flytta till cellen under det.

Klappa

Hjälp – precis Excel 2007 och en av mina favorit hjälper gått.

Jag brukade kunna ange en ganska lång mening i en cell (säg A1) sedan rättfärdiga det att spänna över ett område som omfattas av cellerna A1 till D1 och A2 till D2 etc i stället för att linda in en enda cell.

Kan du göra det nu?

Gary

Hjälp – jag måste dela text i en kolumn så att när e-post sammanslagning det autmatically går på andra linjer (i adress)

Dvs stoppa den från att säga, Rose Cottage, tunnel väg, pentry gemensam

Jag vill att det ska säga, Rose Cottage, tunnel väg, pentry gemensam

Jag har alla ovanstående text i en kolumn som är mitt problem,. Snälla hjälp! x

När jag väljer den cell som jag vill Wrap text, inte linda in text i cellen och även öka höjden på cellraden. Jag förstår inte varför det inte kommer att öka cellens höjd och linda text så att du kan se allt inom denna cell utan att vara i cellen och veiwing innehållet i formelfältet

Jag skulle vilja kunna bestämma var det omsluter texten. till exempel, i en kolonn av telefonnummer, vissa människor har två tal. Jag vill välja var att bryta för 2: a # för att vara under den första (men fortfarande i samma cell). bara återstorleks kolonnen för att få det att bryta på den platsen kommer bara att påverka den cellen … .because i andra celler, kan telefonen # ha en “ph” bredvid det och det kommer inte att bryta innan pH, kommer det bara bryta där jag gjorde det bryta baserad på den första cellen. betyder det vettigt?

hur att träna makro- och formel

Tack så mycket. Som verkligen hjälpte en hel del. Jag gjorde det på ett annat sätt, men då jag har glömt hur man gör det så jag var tvungen att goggle det. Din väg är den snabbaste och enklaste. Kudos till dig!

Att besluta om att linda text allt du behöver göra är att slå alt ange var du vill att det ska dela och klicka på denna text wrap-knappen och där har ni det …

OJ det var så lätt att radbrytning jag nu känns som en idiot … LOL

Tack ett gäng men!

@Annie

Använd Alt + Enter i cellen

hej är Alt + Enter

Hej Killar, jag behöver din hjälp,. Jag vill ha en rad för att ersättas med en annan i MS Excel,. För t.ex.

Användaravgifter Total kostnad, ANVÄNDNING Sista moms, återkommande avgifter TOTAL exklusive moms, återkommande rabatt ETT AV rabatt, engångsavgifter <> Justeringar, JUSTERINGAR engångsavgifter, en av rabatt återkommande rabatt, TOTAL exklusive moms återkommande avgifter, moms ANVÄNDNING rabatt, TOTALT COST avgifter för användning

Världens äldsta glödlampa ligger i en brandstation i Livermore, Kalifornien och har varit i drift sedan installationen 1901.