hantera filer och dokument enklare med bibliotek i Windows 7

I tidigare versioner av Windows kan det vara en mödosam uppgift att hantera musik, bilder, dokument och andra filer som är utspridda i olika kataloger på din hårddisk. Idag tar vi en titt på de nya biblioteken har i Windows 7 som gör det möjligt att organisera mappar från flera platser på ett ställe.

med användning av bibliotek

För att komma åt dina bibliotek klicka på Start och sedan ditt användarnamn för att öppna upp din personliga mapp.

Nu i den vänstra rutan, klicka på bibliotek för att visa de fyra standardbibliotek som är musik, bilder, video och dokument.

Bibliotek visar filer som lagras på olika platser på din dator som i detta exempel på en musikbiblioteket.

Du behöver inte begränsa sig till bara de fyra standard bibliotek genom att skapa din egen. När du klickar på bibliotek i det vänstra fönstret klicka på de nya biblioteken knappen.

Ett nytt bibliotek kommer upp precis som en ny mapp där du kan märka det.

När du går in i din nya biblioteket du uppmanas att lägga till nya mappar och filer till den.

Om du vill lägga till ny mapp platser något av biblioteken klicka på hyperlänken som visar det nuvarande antalet platser.

Du kan sedan klicka på knappen Lägg till att omfatta andra platser på datorn.

Högerklicka på ikonen biblioteket och välj Egenskaper och du kan inkludera en mapp härifrån.

Dessutom, medan navigera genom explorer kan du högerklicka på en mapp och inkludera den i ett bibliotek.

Detta kan tyckas vara en subtil förändring i användargränssnittet men det är effektivt och gör att navigera filer och mappar mycket lättare.

Bibliotek kan du dela dina mappar och filer med Hemgrupp nätverk lättare också. Kolla in vår titt på att dela filer och mappar i Windows 7 med Homegroup funktionen.

men du kan inte lägga till nätverksbanan, eller NAS till bibliotek

Av den punkt, kanske, men jag göra en massa dokumentdesign och hjälpsystem skapande, och jag undrar vilket program du använde för att fånga dessa fönster på denna sida. Slick saker. Älska suddig skuggade kanten / gränsen.

Jag frågade mig samma fråga som Jeff. 🙂

Kan du berätta vad programmet som användes för att göra skärmdumpar med dessa skuggor?

Tack på förhand:)

@ Jeff, seti, Ashampoo Magical Snap eller Ashampoo Snap kan göra det. Det är en mycket bra program för skärm.

Men kan du lägga till enskilda filer i biblioteket? Som jag ser det nu kunde endast hela mappar ingå i bibliotek som är mycket begränsande … Vissa bilder eller låtar kan vara en del av olika bibliotek (dvs. låten “A.mp3” skulle kunna vara en del av “favoriter” bibliotek och en del av ” R & B “och en del av” mors favoritlåtar “etc.). Finns det en lösning på detta problem eller jag missat något?

belastning av shet – mycket lättare genväg Vissaapplikationerilennyfungerarintelängremedkärna skrivbord till någonstans du vill ha det parkerade utan smarta länkar som per tidigare versioner ..

Jag håller med Artplant

Det är definitivt en en eyed funktionalitet och stor nackdel kan man inte lägga till enskilda filer till ett bibliotek. Det skulle göra att installera en bildvisare föråldrad så att man kan göra bibliotek för ett visst projekt av enskilda filer utan dubblering av genvägar eller bilder. Kanske Microsoft drog linjen här för att inte slå 3: e part bildvisare utvecklare i ansiktet. De tog kanske den position som tillfälligt eller permanent märkning bilder är för en 3: e part utvecklare. Detta skulle vara en trevlig funktion när det skulle integreras i OS men. Jag antar att det skulle inte be mycket mer rocket science och kod för att göra detta? Det skulle vara mycket välkommet med grafiska användare.

Sandtigerhaj är hård redan innan de är födda, i livmodern hajar slåss sina syskon, konsumera dem för näring, och endast de starkaste av kullen överlever att träffa öppet vatten.