hur du spårar din amazon paket med Amazonas eko

Om du vill ha en snabb och enkelt sätt att ta reda på när det riskokare du beställt anländer utanför dörren, kan du nu ställa Alexa.

Det är svårt att tro att Amazon Echo inte har denna förmåga från början, men i vilket fall som helst, företaget nyligen uppsatt på den här funktionen, så att du kan spåra dina paket utan att ens klicka på en enda knapp eller trycka på en skärm alls .

För att göra detta, det finns en handfull av fraser som du kan säga

“Alexa, var är mina grejer?”

“Alexa, var är mitt paket?”

“Alexa, när kommer mitt paket anländer?”

I huvudsak varje kombination som du använder nämna din Amazon paket kommer att resultera i Alexa ger dig den information du vill veta. Alexa kommer att fortsätta att ge dig den dag då beslutet meddelades, och när det förväntas anlända.

Tyvärr, det ger bara dig information om ett paket, så om du har flera beställningar du väntar på, verkar Alexa att bara ge dig en av dem. Oavsett vilken röstkommandon Jag försökte använda (jag försökte använda pluralformen också) skulle Alexa bara ge mig med information om det paket som skulle komma först.

Men du kan gå in i Alexa applikation på huvudsidan där det visar din senaste röstkommando och tryck på “Visa beställningsinformation”.

Härifrån kommer det att öppna upp antingen Amazon app om du har hämtat, eller det kommer att öppna telefonens webbläsare till Amazonas webbplats där du kommer att kunna se din beställning och se när alla dina paket förväntas anländer på din tröskel.

Detta Alexa skicklighet fungerar endast för paket som skickas från Amazon, så om du har en UPS, USPS, eller FedEx leverans från en annan än Amazon plats, kommer Amazon Echo inte kunna ge dig spårningsinformation, tyvärr, eftersom det helt enkelt länkar till din Amazon konto och kan snabbt hämta dina beställningar och spårningsinformation.

Columbia har en vild flodhäst problem tack vare knarkkung Pablo Escobar, när han dödades i 1993, flodhästar i hans personliga zoo flydde och började avel i naturen.