hur du uppgraderar till Windows 10 företag (utan att installera windows)

Windows 10 Enterprise erbjuder en hel del exklusiva funktioner som inte är tillgängliga i Professional version av Windows. Du kan få dessa funktioner utan att installera Windows, och utan att ens ha en Enterprise-skiva. I själva verket behöver du inte ens behöver en egen Windows 10 Enterprise för att utföra denna uppgradering.

Varför inte bara köpa en produktnyckel för Windows 10 Enterprise? Tja, inte Microsoft inte ens sälja dem till oss vanliga dödliga! Medan Microsoft erbjuder betalt uppgraderingar till Windows 10 Professional, Enterprise och utbildning versioner av Windows 10 är endast tillgängliga via volymlicens kanaler. Microsoft tidigare erbjudit Windows 7 Ultimate, som innehöll alla samma funktioner som Enterprise versioner av Windows, men det finns ingenting som för Windows 10.

Enligt Microsofts dokumentation, är det möjligt att använda DISM / online / Set-upplaga: kommandot för att byta till en ny version av Windows. Men det fungerade inte för oss med Windows 10 och vi stötte på felmeddelanden. Men vi insåg att det finns en bättre lösning.

De flesta människor vet inte detta, men du kan konvertera din befintliga Windows 10 Home eller Professional till Windows 10 Enterprise på bara några minuter-ingen skiva behövs. Du kommer inte att förlora någon av dina installerade program eller filer. För att göra detta behöver du en produktnyckel, men det är lite av ett kryphål här: Du egentligen inte behöver en legitim produktnyckel för att använda Windows 10, Enterprise eller på annat sätt. För att uppgradera, behöver du bara en nyckel.

Denna process använder en KMS nyckel från Microsofts webbplats. Dessa offentligt tillgängliga nycklar används normalt i organisationer med Key Management servrar. Använd dem utan en Key Management Server och Windows 10 kommer att uppgradera till Enterprise-det bara inte kommer att verkligen “aktiveras”.

Och det är en nackdel att göra detta: Om du har en legitim, aktiverad Windows 10-system, kommer den resulterande Windows 10 installationen inte aktiveras och kommer att visa en vattenstämpel som talar om det. Men det är bara om den enda begränsningen du möter-OS annars fungerar alldeles utmärkt, så länge du vill. Om du har en virtuell maskin i Windows 10 eller sekundär dator du vill testa dessa Enterprise funktioner på, är detta en utmärkt lösning.

Detta fungerar ännu bättre om du har en legitim Windows 10 Enterprise produktnyckel genom ett företag. Ange en legitim produktnyckel och Windows 10 kommer att uppgradera till Enterprise Edition och bli ordentligt aktiverad. Detta är en praktisk lösning för företag, som kan köpa datorer som kommer med Home eller Professional versioner av Windows tio och uppgradera dem utan en ominstallation.

Snarare än jävlas med DISM, kan du göra detta helt från Windows 10 appen Inställningar. För att göra detta, öppna appen Inställningar från Start-menyn, välj “Uppdatera och säkerhet” och välj “Activation”. Klicka på “Change Product Key” -knappen här.

Du kommer att bli ombedd att ange en ny produktnyckel. Om du har ett legitimt Windows 10 Enterprise produktnyckeln kan du ange det nu. Men om du inte gör det, ta KMS klienten installationsnyckel för Windows 10 Enterprise och Windows 10 kommer automatiskt konvertera sig till en Windows 10 Enterprise-system. Kom ihåg, eftersom detta inte är en giltig nyckel för aktivering, kommer det resulterande Windows 10 systemet inte aktiveras med Microsofts aktiverings servrar på nätet. Du kanske inte vill göra detta på din primära Windows-system.

Här är nyckeln måste du ange för Windows 10 Enterprise

Ovanstående Microsoft webbsida listar tangenter för andra versioner av Windows 10, så att du kan istället konvertera till Windows 10 Professional, Windows 10 Utbildning, Windows 10 Enterprise 2015 LTSB (Long Term Service Branch), och andra versioner av Windows 10.

Efter en stund kommer Windows 10 erbjuder “Uppgradera din version av Windows.” Var noga med att spara öppna filer och stänga program innan du fortsätter, eftersom datorn startas om under den här processen.

Windows 10 kommer att starta när processen är klar. Denna process tog oss mindre än 20 minuter, även i en långsammare virtuell maskin.

När processen är klar, kan du besöka Inställningar> Uppdatera och säkerhet> Aktiverings igen. Du ser att du nu använder Windows 10 Enterprise. Alla företag endast funktioner kommer att finnas tillgängliga på din dator.

Om du har använt en KMS nyckel, systemet inte längre kommer att aktiveras och Windows 10 kommer att börja informera dig om detta. Det är en fin kompromiss för att kunna prova dessa funktioner i en virtuell maskin eller på en sekundär dator, men kan inte vara bekvämt på din primära dator.

Har Microsoft har ett problem med detta här? Vi vet inte riktigt, men om de gjorde, de kunde åtgärda problemet på flera sätt, så det är troligt att detta är avsiktligt. Det är en bekväm tips för utvecklare, entusiaster, och systemadministratörer som vill se vad dessa extra funktioner handlar om.

Och det är en nackdel att göra detta: Om du har en legitim, aktiverad Windows 10-system, kommer den resulterande Windows 10 installationen inte aktiveras och kommer att visa en vattenstämpel som talar om det. Men det är bara om den enda begränsningen du möter-OS annars fungerar alldeles utmärkt, så länge du vill. Om du har en virtuell maskin i Windows 10 eller sekundär dator du vill testa dessa Enterprise har på, detta är en utmärkt lösning.

Du kommer inte heller att kunna få några Windows-uppdateringar. Systemet kommer snabbt att bli omodern och sårbara för eventuella säkerhetsproblem hittades. Detta förutsätter också att Microsoft inte kommer att stänga detta kryphål och stänga ner helt genom att dra tillbaka piratkopierad nyckel.

Och komma juli / augusti, kommer det med största sannolikhet avaktivera och ber dig att betala för en ny key.They du kommer att vara fast som du kommer inte att kunna installera ett giltigt 7 eller 8,1 OS och installera gratis uppgradering eftersom det inte längre kommer att fri.

Allvarligt! Vem i deras rätt sinne skulle ge upp sin perfekt fungerande och giltig nyckel ?? Barking!

Det skulle vara trevligt att veta exakt vad dessa så kallade Enterprise funktioner var och hur de skulle vara till nytta för den genomsnittlige användaren? Också kunde du vänligen förklara vad DISM står för?

Någon som vet om det är reversibelt? Jag skulle vilja prova det, men jag vill inte “tegel” mina pc.I har försökt använda virtuella maskiner innan, men hade inte mycket tur.

Jag har bytt alla mina datorer över till Enterprise, med undantag för en (ironiskt nog, den jag använder i en företagsmiljö), och jag vet inte riktigt se någon dag till dag skillnad över Pro. Jag har dock funderat på att sätta upp en domänserver och få alla mina personliga maskiner på en domän. Jag är bara inte riktigt redo att hoppa in med båda fötterna på det, ännu.

Den största fördelen för hem och småföretag är förmodligen Windows To Go. Du kan i princip bygga en virtuell Windows-dator på en USB-enhet och köra den på alla datorer som uppfyller systemkraven.

Jag vill att Microsoft skulle komma med någon sorts “AD Lite” som skulle tillåta oss att centralt autentisera användare och upprätthålla säkerheten på hemma PC utan att behöva spendera resurser för att installera Windows Server. Något som en Raspberry Pi skulle vara mer än nog att hantera autentisering för ett hem domän.

Om du bara kommer att kontrollera funktionerna i Windows 10 Enterprise, varför inte prova det här stället: https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-10-enterprise.

Det är Microsoft TechNet Evaluation Center. Du kan utvärdera denna produkt under en period av 90 dagar. Ingen produktnyckel behövs, även om det är en listade för återvinning.

Screenshot_2016-04-19-01-06-19.png540x960 64,6 KB

Jag använder 90 dagars testversion av Win 10 företag i fönstren för att gå konfiguration och starta upp en usb 3 enhet. Det är ett bra verktyg för felsökning hårdvara på flera datorer. Det kan återlarmas 2-3 gånger (jag glömmer exakt) så är det bra mycket längre än 90 dagarna. Jag använder också 180 dagars utvärderingsversion av Windows Server väsentligheter 2012 som också kan kopplas till igen flera gånger. Jag använder server nödvändigheter för en Active Directory så att jag kan leva migrera på min hyper-v servrar. I båda fallen använder jag ur lådan konfiguration (små eller inga ändringar i konfigurationen) eftersom jag måste kasta bort dem i slutet av utvärderingarna perioder (inklusive flera rearms). Som grundläggande verktyg de utvärderingsversioner är bra för att lära sig produkter eller för felsökning fönster frågor. Självklart är detta inte skulle vara en bra metod för produktionssystem. När de utvärderingsperioder tar slut OS stängs av efter en timmes användning, så så länge som det är en snabb uppgift de fortfarande är användbara verktyg.

Jag har dock funderat på att sätta upp en domänserver och få alla mina personliga maskiner på en domän.

Windows Pro kan domän sammanfogas.

Windows Pro kan domän sammanfogas.

Det är sant, men Home kan inte. Min Alienware Alphas och Lenovo skrivbordet alla kom med Windows 8.1 Home Edition. Jag tänkte jag skulle standardisera på en upplaga så jag inte behövde flera installationsmedia.

HJÄLP! Windows Enterprise nedladdning fungerar inte. Hur får jag min Windows 10 PRO tillbaka? Del hur Har ingen återställningspunkt innan this.Thank på förhand för din positiva & snabb response.Terry

redigeringen av mo- ingen personliga information vänligen

Globen med på FN: s flagga är orienterad så att betraktaren ser ner på Nordpolen, ett försök av konstruktörerna att inte fokusera på någon särskild nation eller politiskt område.