hur man förvandlar krom nya “materialdesign” på och utanför

Om du använder Google Chrome som standardwebbläsare, kanske du har märkt en stor förändring i sitt utseende. Google har ändrat Chrome tema att idrotten Material designen på vissa maskiner. Om du föredrar det gamla utseendet men oroa dig inte, kan den stängas av, och om du inte har denna nya design ännu, kan du slå på den med samma dolda inställningen.

Här är den gamla, välbekanta utseende eller “ideella” utseende. Flikar är kortare och rundade, navigeringselement är tjockare och bokmärkesmappar är färgad.

Och här är hur Chrome ser med materialdesign aktiverat. Den mest slående skillnaden är flikarna, som är större med skarpa hörn, navigeringselementen är mycket tunnare, medan bokmärkesmappar är platt och grått.

Material Design tema verkar vara aktiverat som standard på de flesta Mac-datorer, men inte på Windows-ännu. Vilket du föredrar är helt upp till dig, och du kan välja mellan de två med en dold inställning.

Att välja tema, måste du skriva chrome: // flaggor / # top-krom-md i webbläsarens adressfält och tryck på Enter. Du kommer att tas rätt till de inställningar du behöver.

Det finns två alternativ. Den första låter dig ställa Material Design i topp krom, vilket är precis verktygsfältet vi visade dig i topp skärm. Du kan välja mellan standard, icke-material, material och material hybrid.

Det andra alternativet kan du aktivera Material Design i resten av webbläsaren, vilket innebär att saker som bubblor, dialogrutor och så vidare. Vi har verkligen inte märker mycket av en skillnad med detta gjorde det möjligt, men det är möjligt Google har inte avslutat helt översyn Chrome tema.

I vilket fall som helst, när du gör en ändring i någon av dessa två inställningar, måste du starta om webbläsaren för dem att träda i kraft.

Det är allt. När du vill växla mellan de två ser ut, bara öppna upp chrome: // flaggor och gör ditt val. När du har aktiverat ditt tema, kommer det att vara tills du ändrar tillbaka.

Interrobangen (även känd som interabang) är en icke-standard skiljetecken,‽, som kombinerar? och! märken för att beteckna glada förhör eller misstro.