hur man provköra Windows 8 i virtualbox

Vill du ta nästa generation av Windows för en fri provkörning? Naturligtvis gör du, det har fortfarande den nya bilen lukt. Läs vidare för att se hur man kan kombinera Windows 8 utvecklare frisättning med VirtualBox gratis nästa generations OS prospektering.

Du behöver bara några saker för denna handledning och alla av dem, priset på bra hårdvara undan! -är Gratis och lättillgänglig. Innan vi börjar måste du göra

På hårdvarusidan av saker du behöver en dator med en processor som stöder Virtualization Technology (vanligt på moderna processorer, kan du kontrollera dokumentationen för din processor eller använda Microsoft verktyg för att kontrollera), en anständig mängd minne och en ledig hårddiskutrymme (vi kommer att ägna 2GB RAM och 20 GB hårddiskutrymme till vår Windows 8 virtuell maskin). Du kan försöka det med lägre specifikationer, men vi skulle rekommendera mot det.

Vi kommer också att använda 32-bitars (x86) English Developer Preview. När du har installerat VirtualBox (eller uppdaterat nuvarande installation) och du har hämtat the.ISO fil, är det dags att gå vidare.

VirtualBox gör skapande virtuell maskin lätt, bara se till att följa med så att du inte missar ett steg. Brand upp VirtualBox och navigera till Machine -> Ny. Klicka på Nästa på den nya virtuella meddelande maskin fönster och sedan, sett i skärmdumpen nedan, namnge din nya virtuella maskinen och välj OS typ. Vi döpte vår Windows 8 Dev (för att skilja den från framtiden Windows 8 Beta och Final vi är bundna att installera) och ställa OS typ Microsoft Windows / Windows 7.

I nästa steg kommer du välja system-RAM du tilldela maskinen. Vi rekommenderar fördelning, åtminstone, 2GB RAM. Du kan pressa förbi med bara 1 GB men om ditt system specs begränsa absolut dig till detta storlek ska du gå större för bättre prestanda.

När du har valt hur mycket minne du vill tilldela, blir du ombedd att ladda eller skapa en virtuell hårddisk. Standardinställningarna är de vi vill (Boot Hard Disk och Skapa ny hårddisk vald).

Klicka på Nästa och Virtual Disk guiden kommer att lansera. Det första steget i guiden är att välja disklagring typ. Alternativen är dynamisk eller fast lagring. Vi kommer att gå med fast storlek lagring av två skäl-en, är detta en utveckling bygga och vi är inte säker på om det kommer att spela bra med dynamisk lagring och två säkerställer fast storlek kommer inte ballongen upp om något går fel.

Microsoft spec ark för Windows 8 utveckling Release anger du behöver minst 16 GB hårddiskutrymme. Det är en smula på små sida och vi hatar ont om utrymme. Eftersom vi använder en 500GB enhet i vår maskin uteslutande för virtuella maskiner och testning av programvara, kan vi enkelt tilldela 30GB spela på säkerhet. Vi rekommenderar att du ställa in storleken på 20GB på minimum.

När du väljer enhetsstorlek, dubbelkolla sammanfattningen innan du klickar på Slutför. Luta dig tillbaka och koppla av medan din nya Virtual Hard Drive genereras-nu kan vara en bra tid för en kopp kaffe.

När din nya Virtual Hard Drive är klar klickar du på Slutför för att återgå till huvud VirtualBox gränssnitt. Nu är det dags att gå vidare till nästa steg, att installera Windows 8 Developer Preview på vår nyligen präglade virtuell hårddisk.

Installera Windows 8 Developer Preview

Tillbaka i huvud VirtualBox fönster ska du se den post du skapat, till exempel Windows 8 Dev-ignorera mängd andra anläggningar i vår skärmdump, vi är stora virtualiserings fans.

Markera din nya Windows 8 maskin och klicka på ikonen Inställningar (eller tryck Ctrl + S). Låt oss arbeta ned sidomenyn.

Första stopp i systemmenyn. Börja med Moderkort undermeny och markera Aktivera IO APIC för att förbättra prestanda för din virtuella maskin. I processorundermenyn check Aktivera PAE / NX (återigen, för att öka prestanda). Slutligen under Acceleration undermeny se båda virtualiserings lådor är checked- VT-x / AMD-V och kapslade Ökning, respektive.

Nu är det dags att fästa vår startdiskett för den virtuella maskinen så att vi kan installera Windows 8. Medan han fortfarande i större inställningsmenyn navigera till alternativ lagring via sidofältet. Inne i lagringsmenyn, klicka på IDE Controller \ tom post i Storage Tree. I panelen bredvid lagrings träd märkta attribut, klicka på cd-ikonen bredvid CD / DVD-enhet posten.

En snabbmeny dyker upp. Det första alternativet på den snabbmeny är Välj en virtuell CD / DVD-skiva fil. Välj det alternativet och när den valda rutan filen öppnas, navigera till och välj Windows 8.ISO filen du hämtade i början av den här guiden. Du bör nu se, i stället för Tom under IDE Controller, namnet på Windows 8.ISO valda filen.

Det finns inga fler tweaks nödvändiga i inställningsmenyn. Klicka på OK i det nedre högra hörnet för att återgå till huvud VirtualBox gränssnitt.

Tillbaka i huvud VirtualBox gränssnitt, klicka på Windows 8 virtuella maskinen. Snabbt dubbelkolla att Windows 8.ISO listas under lagringsalternativ-som i skärmbilden ovan och klicka sedan på Start i högerklicksmenyn eller dubbelklicka på posten för att starta maskinen.

Om allt går rätt, kommer du att se en sekvens av startskärmar, och sedan denna blå installationsskärmen

Välj lämpligt språk, tid och inmatningsinställningar och klicka sedan på nästa. På följande skärm Klicka på Installera nu. Hela installationen, nu när VirtualBox konfigurationen är ur vägen, är mycket rakt fram. Acceptera utvecklare licens väljer Anpassad installation (i stället för uppgradering), hårddisken du vill installera till (enda tillgängliga, skivan du har skapat) och du är på väg

När den är klar och startar du har några sista anpassningar för att göra (till exempel plocka ett datornamn, inloggning, och väljer att länka din nya Windows 8 installera till en Windows Live-konto eller använda en off-line-konto. När du re gjort, kommer det att ta en stund att slutföra förbereda allt och då du kommer att hälsas med den nya Windows 8 Metro UI

Grattis! Du kör Windows 8 Developer Preview i VirtualBox. Ha kul att spela runt och om du upptäcker något nytt, intressant eller roligt, ljudet i kommentarerna så att dina kolleger läsare kan upptäcka och leka med det också.

Jag försökte 3 gånger installera det med 1 GB RAM inställningen och dynamisk expanderande storage20 gb, jag ser svart skärm vid slutet av installationen …; P.S. Windows 7 körs på Virtualbox väl.

Redan installerat Win8 64 bit på VirtualBox, men oförmögen att fixera skärmupplösning, och det går inte att installera gäst tillägg för att åtgärda det. Kommer att försöka 32 bitars Windows Virtual PC, eftersom det inte stöder 64 bit.

Du kan använda dynamisk expanderande lagring bara fine..one av de saker jag gjorde som hjälpte en hel del när jag installerade 64bit version VirtualBox var att ställa in den till 4 virtuella processorer. Standardinställningen är en processor och jag tror att det var min hänga frågor eftersom det inte har hängt en gång sedan ge det fler kärnor och det går riktigt snabbt på både 32 / 64bit. Du kan bara ställa in den till så många kärnor som din värddator has..so om din processor är 2 kärnor ställa in den till två om det är fyra set till fyra …

Jag kunde inte komma förbi “Expanding Windows-filer”. Någon annan? Det hängde bara där för evigt tills jag gav upp med det.

På mitt arbete installera Win 8 men ser ut som en tabell gör pc = S är inte så bra, bara imagin en tablett med Anroid och är densamma

Jag försökte att kartlägga det till både 32-bitars och 64-bitars Windows 8 utvecklare förhands ISO-talet, men ingen av dem skulle fungera, detta var fel, gick inte att öppna CD / DVD-avbildning C:. \ WindowsDeveloperPreview-64bit-English.iso.

Det gick inte att få lagringsformat av mediet “C: \ WindowsDeveloperPreview-64bit-English.iso (VERR_NOT_SUPPORTED).

Resultat Kod: VBOX_E_IPRT_ERROR (0x80BB0005); Komponent: Medium; Gränssnitt: IMedium {53f9cc0c-e0fd-40a5-A404-a7a5272082cd}; Callee: IVirtualBox {c28be65f-1a8f-43b4-81f1-eb60cb516e66}

Jag sedan brände 32bit ISO till en DVDR med hjälp ImgBurn och anslutit den direkt till min D: enhet. Det startas och jag började gå igenom installationen, men det fastnat på 0% på att expandera Windows-filer för väl över en timme och sedan jag bara gav upp på den.

Värden är Windows 7 64-bit och en Core i7 processor med alla virtualiserings saker påslagen i bios. Det är synd VMware Workstation 7 fungerar inte med detta. Jag vet inte vad Microsoft ändrats för att förhindra den från att laddas i VMWare, men det är därför jag gav VirtualBox ett skott.

Keith, hämta vmware 8 fungerar med Windows 8

Jag märkte väldigt få program skulle starta vid standard 800 × 600 upplösning. Stöta skärmupplösning upp till 1152 x 864 (i kontrollpanelen) fast att även om. Maj har dokumenterats någonstans, men jag säker missade det.

Raju och jag är i samma båt. Installerad Win8 32 bit på VirtualBox, fungerar bra. Skärmupplösning är 1280 × 800 Macbook 4,1 slutet av 2008. Jag kan inte installera gäst tillägg och ändringar i upplösning inifrån Windows 8 är för stora. Några förslag?

Fick det arbetar på min laptop med Virtial Box utan problem. Hade att ställa in skärmupplösningen från 800 × 600 till 1152 × 864 som previoius noterats. En sak du kanske vill göra är att se till att du ställa in nätverks adaper i Virtual Box till överbryggas vs. nat om du vill testa nätverk med ditt hemnätverk.

Jag får ett blinkande meddelande efter det står Windows-utvecklare utgåvan “du behöver för att starta om systemet, tryck och håll strömknappen” Detta är frustrerande jag follwed verkligen instruktionerna här, men kan inte få det att fungera. Några förslag?

Fick det installerat, Win8 Dev 32bit. Jag måste säga första intrycket är … ..Jag hatar det! Jag har inget bra att säga om det. Det finns inget sätt jag någonsin skulle överväga att köra detta på mitt skrivbord.

Sälja det som en touch OS eller Tablet OS, kalla det Windows 8 är en riktigt dålig idé. Detta kommer aldrig att flyga i en företagsmiljö, som är Microsofts bröd och smör. Det är verkligen fula också … jätte genvägar över hela skärmen jag måste rulla om? LOL Detta är det dummaste någonsin!

Just installerat Ubuntu 11,04 med Unity … ..now denna freakin rocks! Det konstaterades även min trådlösa skrivare och installeras utan problem. Även om det vill inte installera bluetooth Dell Travel mus. Inte en stor affär. Unity är en riktigt bra UI, bättre än MAC och Windows imo.

Mina 2 cent …

Jag installerade det utan extra tweaks i VMware Workstation 8 (precis släppt idag) Allt fungerar mycket väl Dev Förhands inte installeras i VMWare Player jag gillade de återställningsfunktioner höja inloggningsskärmen och diverse andra ögongodis Vem vet vad under huven

Verkar Windows 8 inte kan installeras i Windows Virtual PC, ger en BSOD (den nya!) På installationsskärmen.

@Raju

Är det dåligt jag slags vill ha en BSOD att se vad den nya är som XD

Behöver jag vt-x aktiverat för 32bit version av Win8?

Detta är en blogg av Steven Sinofsky på Windows 8 i virtuell miljö, http:. //blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/09/16/running-windows-8-developer-preview-in- a-virtual-environment.aspx

Funktionell

Hyper-V i Windows 8 Developer Preview, Hyper-V i Windows Server 2008 R2, VMware Workstation 8.0 för Windows, VirtualBox 4.1.2 för Windows

Icke-funktionella

Microsoft Virtual PC (alla versioner), Microsoft Virtual Server (alla versioner), Windows 7 XP Mode, VMware Workstation 7.x eller äldre

Jag fick det att installeras utan några problem i VIrtutalbox men har samma problem med gäst tillsatserna inte installera på både 32 och 64 bitars. Jag försökte dra förare av tillsatserna installationsfilen och när jag installerade grafikdrivrutinen upplösningen förändrats men sedan jag förlorade mitt tangentbord. Musen var bra och Windows var inte låst. Jag vet inte hur dessa är relaterade men jag fick göra mitt första systemåterställning i Windows 8.

Har någon annan försöker utvinna förarna och fick du få det att fungera?

Ok, en massa stavfel i den sista stolpen.

? Fick du bakgrundsbild på din Windows 7 maskin, Ser trevligt: ​​P

Kan du täcka hur man gör det med VMWare?

Så med detta, med hjälp av Virtual Box, du kan köra Windows 8, men sedan gå tillbaka till Windows 7 eller hur? Du är inte fastnat med 8 när du gör detta är du?

Installerad 64 bitars med virtualbox. Vissa problem med Ethernet, fast. Med undantag för den fruktansvärda MUTRO gränssnitt (stor på en 3 tums telefonens skärm, värdelös på en vanlig PC-skärm), otroligt smidig och mycket snabbt. Hmm – Win 7 SP2 eller SP3, eller egentligen VISTA SP5 eller SP6. Hade inga problem med att installera diverse win 7 programvara, inklusive MSIE och öppna kontor och Moo0 system monitor (kompatibilitetsläge för installation eftersom den kontrollerar OS version).

Men gränssnittet – Vad gör de på MS huvudkontor, pumpa gräs och LSD rök i venitlation systemet? Och varför behöver de göra om denna del av gränssnittet varje gång de gör en OS-uppdatering? En av de största compliants mot MS är att de inte kan lämna tillräckligt bra ensam. Vi gillade “klassiska” gränssnitt. Vi vant sig Win 7-gränssnittet. Tillräckligt!

Märk väl att jag inte har ett problem med band, bra gjort de kan göra program lättare att använda, och som sett till exempel i Office 2010, faktiskt börjar att förbättra produktiviteten, särskilt eftersom en nu kan skräddarsy en del av dem. Men MUTRO torg, de program som öppnar upp utan nära eller krympa knapparna eller rullningslister är ganska mycket oanvändbar med normal skärm och mus. Apparna ser ut gen en Android – stor, otymplig, buggy och ganska mycket meningslöst.

När klicka på jorden eller startknapp, jag förväntar någon rimlig sorts program träd så jag kan easiy hitta mina appar. I synnerhet förväntar jag lite saker som AVSTÄNGNING. Kanske är det där somehwere, riktigt bra dold. För nu är jag använder en VISTA gadget att göra omstarter och liknande.

Jag har ännu inte försökt att återinföra den snabbstartsfältet, en av mina favoritobjekt som jag lägger tillbaka i Win 7. Jag bryr mig inte att det inte är aktiverad som standard, men för livet av mig varför kan inte MS bara ge oss kontrollera igenkännbar alternativ för att aktivera eller inaktivera gränssnittsavsnitt som vi gör eller inte vill.

OM MS skulle låta oss anpassa gränssnittet lätt, skulle jag säga att detta är fina grejer. Inte tillräckligt för en ny OS, men för nästa service pack of Win 7. Det finns alldeles för många företag där ute som är knappt på VISTA, om så långt. Ändra operativsystem med några år är bara inte praktiskt eller användbar för de flesta av oss. SP: s med vissa förbättringar göra mycket mer meningsfullt. Förutom att Bill och CO inte göra några pengar på dem.

Keith, jag tror att din ISO-fil kan vara skadad – troligen en ofullständig nedladdning. Låt mig gissa, du försökte ladda ned med Chrome?

Jag hade samma problem med WindowsDeveloperPreview-64bit-English.iso fil går kväll, inklusive VERR_NOT_SUPPORTED fel, och kunde inte räkna ut. Idag tänkte jag för att beräkna SHA1 hash av filen, och överraska, överraskning, det matchade inte SHA1 hash som finns på nedladdningssidan. Det är främst på grund av en ofullständig nedladdning, vilket är en mångårig bugg i Chrome för stora nedladdningar.

Jag hämtar iso igen med en annan webbläsare … förhoppningsvis fungerar. Om det är viktigt, jag försöker det ut på VirtualBox 4.1.2 på en Mac Mini.

Det ser ut som en riktigt dålig idé. För mycket fastigheter på skärmen. Det kan vara ok för kuddar, men jag håller min Win7.

Jag följde dessa steg och jag får hela tiden ett meddelande som säger pekare integrationsprojektet stöds inte i gästoperativsystemet och sedan kraschar, försökte några gånger och det håller händer. Jag använder en Toshiba Qosmio x500,6gb DDR3 RAM, 1TB hdd, Core i7 quad core, 1gb nvidia grafik

Johnny Howto VMWare

Inget speciellt att göra bara en vanlig installera det hela fungerar – igen detta endast fungerar med Workstation 8 inte VMware Player. Inga speciella inställningar väljer bara win7 för gästoperativsystemet. Jag gillar faktiskt hur det ser ut och brickan skärmen som den sammanfaller i hur jag använder en dator för rekreation. för att arbeta absolut horrid skrivbordet på några gamla unix klon kommer att göra 🙂

Jag installerade det på min flik Acer Iconia och det var hemskt. Mycket få fliken andra än en trevlig virtuellt tangentbord centrerad funktioner. Ingen automatisk skärmrotering och hur ska man använda höger musknapp? Liksom tidigare kommentarer om den fruktansvärda UI och program. Nej tack!

Hittills ingen av de två dual core maskiner som jag kontrollerade virtualisering hårdvarustöd. Om jag förstått saken rätt, inte VirtualBox inte kräva HW stöd,. Någon som vill våga vilken typ av huvudvärk jag kan stöta på om jag försöker köra Win 8 i VirtualBox på mina äldre dual core maskiner?

Från några av gnäll jag läste om Win 8, kan jag bli besviken eftersom det är nytt och annorlunda. Vid min ålder, jag inte falla över mig själv för att prova nya saker, men jag har aldrig sett en ny version av Windows som inte var ett välkommet steg upp från den tidigare versionen, och det inkluderar Windows ME och Vista. Dessutom är detta ett första skuren förhandsvisning, inte en RC.

Cambo, Samma upplevelse här. 99% för evigt. Fick du förbi expanderande Windows-filer redan,? Greetz, Jan

Vänligen inte skrämma bort potentiella användare med requiremet av VT stödjande processor. Ms nedladdningssida nämner inte det.

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

Berätta om jag har fel.

Cambo, andra försöket fungerade, “omstart” den virtuella rutan efter avslutad installation. Sedan fanns det ett val mellan partitioner (av the.vdi), partition 0 (ca 385 MB) hade skapats och jag installerat för att partitionera 1. lite oväntat, men nu har jag den mycket nedsvärtas dimensionerade genväg skärm …, är 64 bitars win 8 på en 64-bitars win7 använder Virtual box.

Win 8 nästan frös min nya dator (jag gav det för mycket systemresurser XD)

Men ändå, ja, är Windows 8 mycket annorlunda än Windows 7 (och är en liten oönskad som det är) men tänk på att tekniken ständigt växer och utvecklas. Windows 8 skapades inte för en mus (men det är fortfarande kompatibel) Windows 8 utvecklas med tanke på framtiden. Pekskärmar är redan mycket vanliga i modern tid, nya datormodeller fortfarande utvecklas. Inom en snar framtid, är pekskärmar kommer att komma förinstallerad i bärbara datorer och datorer (ungefär som webbkameror och mikrofoner och högtalare och mus mattor mm lolincorrectgrammar.) När den tiden kommer, kommer Win 8 vara ett snitt över resten.

Jag fick det att fungera i Virtual Box med nästan standardinställningar. Det gav mig några anfall i början, men när jag ändrade hårddiskstyrenheten från standard IDE till SATA och tilldelas den virtuella hårddisken att använda SATA0 (i stället för standard IDE) verkade det att fungera! Naturligtvis har jag fortfarande inget ljud, men det kan ta lite mer spela.

Nu kanske du vill veta vad min värd är och i grunden är det en AMD tre-core processor på 3,2 GHz med 4GB RAM och inbäddad video (ATI Radeon 4250 på en Asus M4A88TD-M / USB3 mobo). Därför med min gäst OS (Windows 8) Jag har tilldelats 1024MB RAM och även använt standardinställningarna för en dynamisk 8GB hårddisk. Jag brukar inte göra det möjligt för USB 2.0 (EHCI) controller på grund av tillfälliga USB fånga problem (ja jag har VB tillägg installerade) och jag delar inte skriv heller. Jag gjorde också vad de flesta andra gör och vevas upp videominnet till 128M samt aktiverade 3D-acceleration också (men inte 2D). Men det är om det och jag kunde installera Windows 8 direkt from.iso och nu startar det så gott att se vad allt surr handlar om. Så jag vet inte om det är allt som krävs för att göra allt som nämns i artikeln. Naturligtvis, om du har pengar för att få mer hårdvara för att kasta på ett projekt som detta sedan mer makt till dig. Min poäng är att du kanske inte behöver.

Jag fick samma meddelande som Keith – kunde inte ta itu med iso-fil. Jag hämtar thr 64 bitars versionen och se det min tur förändringar. Jag är ny på detta – någon har några andra förslag?

Den 32 bitars måste ha fel – 64 bitars fungerar. Såvitt Win8, jag bor med 7 också.

im kör Windows Vista Ultimate på en Dell Inspiron 531s och försökte detta bara för att ta reda på i cant köra virtuals på min pc bummer

MacBook Vit slutet av 2008, 2,4 GHz Inte Core 2 Duo 2GB RAM, Snow Leopard 10.6.8

VirtualBox 4.0.12.r72916

Windows 8 dev, 32 bit

Fick det installerat, kan öppna Desktop sedan öppna IE för att surfa på Internet, men när jag klickar flesta plattor, händer ingenting. Till exempel, väder och Stocks kakel inte visa något extra … De enda brickor som arbetar är Kontrollpanelen Desktop och Windows Explorer.

Någon idé?

Utmärkt Tutorial, första gången jag någonsin försökt Virtual boxning och det fungerade felfritt, jag är hooked nu!

Den lilla fix gör installationen snabbare,. På fliken Inställningar, gå till lagring och sedan under SATA Controller Du kommer att se dig virtuell hårddisk. Ta bort att använda knappen Ta bort fäst. Sedan på IDE Controller finns en liten knapp “Lägg Hårddisk” klicka på den och hitta dig virtuell hårddisk som du skapade tidigare. Genom att göra detta din hårddisk kommer under IDE Controller. Denna korrigering fungerade för mig, jag fastnar på att expandera filer men det fungerade.

Hej alla

Jag laddade ner

1.) http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads: VirtualBox 4.1.2 för Windows värdar

2.) Windows Developer förhandsgranskning English, 32-bitars (x86): WindowsDeveloperPreview-32bit-English.iso

Everthing rörde sig bra tills jag fick två frågor följt av meddelandet att stänga VirtualBox och kontakta support.

Fel 1.) Immdiately efter klicka på “Start” i “Windows 8 Dev” från “Oracle VM VirtualBox Manager”, Info Meddelande: Den virtuella maskinfönstret är optimerad för att fungera i 32-bitars färgläge men den virtuella displayen är för närvarande inställd på 24 bitar . ….

Fel 2.) När jag ser “Windows Developer Preview” på svart skärm

“Datorn måste startas om, Vänligen håll ned strömbrytaren, Felkod:.. 0x0000007f parametrar: 0x00000008, 0x81613000, 0x00000000; 0x000000”

Någon hjälp uppskattas.

Skål; Deepak

Tja du alla kan bara vänta tills dess för att sälja min fråga är då kommer det att vara redo för segel? Någon som vet?

Försökte det första med dynamiskt ökande lagring, 2 GB RAM och en processor (gruvan är en quad). Jag fick den svarta skärmen. Så jag följde instruktionerna re: statisk lagring, justerat fliken CPU och acceleration, och andra gången det installerat bra. (64 bitar)

Jag kan fortfarande inte få VirtualBox att maximera skrivbordet, så jag kan inte se alltihop – inställningar på höger är avskurna. Jag är en stofil -Vet vad dessa saker som koppar, BitFile är och ingenting händer när jag klickar på dem. Så vi ska ta reda på.

Nu måste jag installera några filer och program, så jag kan testa den nya Windows “refresh” -funktionen. Om dina appar stanna orörda liksom personliga filer, så kommer det att vara bra för fastställande rootkits.

Utom – där är Enhetshanteraren? Jag fann det genom att göra en sökning, men kan inte hitta det på annat sätt.

Det verkar (för mig 😉 att varje ny Windows-version blir sötare och svårare att navigera …

Jag kunde inte få det att installera. Stött meddelande om “Datorn måste startas om” 5 eller 6 gånger innan Vbox ingrep.

Min processor stöder inte hårdvaruvirtualisering. Någon som vet att detta är ett krav för att köra förhandsvisningen?

Jag vill installera Windows 8 Developer Edition hålla oförändrad mina nuvarande Windows 7 i en annan enhet. kan någon hjälpa mig hur ??.,., använder jag hk tm2t konvertibel Tablet PC. Är ISO-filen att nedladdningen är startbar ??? ursäkt för min svaga engelska … hjälp !!!!!!!!!!!!!!! …. !!

Kinkfisher, jag tror (hoppas) som är det, jag märkte att min nedladdade filen var 1,8 GB och inte 2.82GB, jag var bara re-ladda ner den (på Chrome) och såg ditt inlägg och försöker nu det på IE8. Jag kommer att se hur det fungerar nu.

Robin-

Du cna göra en virtuell hårddisk för Windows 8, med hjälp av en virtuell … app. Instruktionerna på denna webbplats gäller Oracles VirtualBox. Du kan ladda ner det här

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/virtualbox/downloads/index.html

… Även om jag inte vet mycket om tabletter. Att sätta en Win8 virtuell maskin på en VirtualBox dator kräver minst 2 GB (extra (RAM, och åtminstone 20 GB (extra) utrymme.

Det ser fruktansvärda. Vänligen microsoft anställa några F’in designers. Nej, hyra flottor av designers. Dina tech huvud gurus inte få det bara !!! Hur i världen tror du ett gränssnitt som liknar smartphones är innovativ. Vi har stora skärmar och datorer för ett syfte. I huvudsak detta “OS” är gjord för en tablett eller en smart telefon. Hallå där är en bra idé att använda detta gränssnitt för en smartphone, oh ja du alla redo gjorde. Kopiera inte-katt som bit siht. Knappar och widgets som ser ut som knappar, whoopy. När det gäller stationära OS, ni har det behärskar med funktionalitet, organisation och kundanpassning. Håll dig till dina vapen för skrivbordet inte förstöra den. Det finns ett stort population av Mac-användare som svär vid Windows7 skrivbord Mac översållad P.O.S .. Lyssna på ditt samhälle. Ja du kan öppna en liten marknad W8 gränssnitt och dess “användarvänlighet”, men lämnar det till tabletterna. Ge oss tech huvuden vad vi vill ha. Massiva shortucts så att vi kan spela våra tangentbord som mästare pianist.

Hittills så illa. Efter att ha fått så långt som “installera nu” och “Setup Starta” skärm, var det då beslutat att “en erforderlig CD / DVD drivrutin saknas”. Jag har två optiska enheter på min pc och båda misslyckades av samma skäl. De enheter fungerar bra för alla andra ändamål. Varför inte det här programmet? Förslag mycket välkommet. Ta!

Ok, fönster 8 dev förhandsgranskning fick installeras på 4. Försök, men det är väldigt segt. Logga in sig tar 5 gånger den tid som Windows 7. Slutligen när jag får startskärmen, ingenting verkar fungera annat än “desktop” app. När jag klickar på någon annan appens kakel, dess startskärmen går helskärm och efter någon gång, försvinner det och allt jag får är grön skärm. Ingenting händer. Appen i sig inte dyker upp eller något. Jag har slutligen trycka Windows-tangenten på tangentbordet och gå tillbaka till startskärmen. Allt jag kan göra för att åtgärda detta ??

FYI, är min gäst OS skärmupplösning samma som värd OS [Windows 7].

Windows 8 är faktiskt för tabletter. Jag lyssnar på en teknik podcast och en av killarna på det nämnda Windows 8 körs ovanpå Windows 7. Han sade också att det fanns ett sätt att “stänga” Windows 8 och sedan bara köra på Windows 7. Jag just installerat det och jag logga in nu.

Om du vill inaktivera Metro UI helt, kan du öppna Registereditorn och ändra värdet på RPEnabled till 0 i stället för 1 på följande nyckel: (via Neowin), HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Explorer \

32bit Edition fungerar inte på min oavsett vilken förändring jag gör …… Kan någon säga Windows ME ??? LOL

Min tidigare problem re “saknas CD / DVD drivrutin” visade sig vara en ofullbordad nedladdningen av Developer Review och på nytt ladda ner det hela visade sig OK (hittills!). Det är värt en titt, särskilt med IE10 vara där.

Hej

Grattis till person / er som skrev “How to” Det var plats på.

Jag har en W7 x64 låda och installerade VB x64 och används thex64 W8 iso, evrything gick exakt för att planera och allt fungerar 100%.

Tack

Daniel

Loaded perfekt för mig, absolut vind. Stort tack för vägledning.

Fungerar bra.

Jag tror att bygga en VHD provkörning av nativt starta en VHD och installera Windows 8 däri är mycket lättare.

Försökte med Virtual PC och Virtual box;. På boot får jag samma misstag om och om igen.

Jag får felmeddelande.

Fil: \ windows \ system32 \ boot \ WinLoad; Status: 0xc00000001; Info: Ansökan eller operativsystem kunde inte läsas in på grund av en önskad fil saknas eller innehåller fel.

Jag får detta meddelande med både ISO: s (32 och 64)

Jag kan inte ha två fel nedladdningar …

Någon???

Tro det eller ej, jag hade två fel nedladdningar;. Med ny nedladdning det fungerar;. Ledsen att bry dig alla.

Jag hade inga problem med att installera den och få den skit att arbeta, även om det inte är att stödja mitt nätverk ingen LAN-adapter förare ugh … skräp

Jag undrar bara hur styra det i mus kommer att bli?

Om du har fel som “Datorn måste startas om” måste du aktivera VT (alla VT du kan hitta) i BIOS – Jag hade detta problem och löst sätt.

Mike PL, bokstavligen den enda personen i hela historien för att ge mig ett svar på den frågan !!

Tack youuuu !!

rhys

Någon som vet om det är möjligt med Xen? Ingenting mot Virtual box, jag har en befintlig installation som jag vill testa detta. Alla svar är mycket uppskattat.

Jag var tvungen att ändra skärmupplösningen i Windows 8 i VirtualBox från 800 x 600 till 1600 x 1200 för att plattorna till “arbete” när du klickar. Denna enkla justering gjordes i Windows 8 med Kontrollpanelen. (Inte med VirtualBox justeringar.)

Jag är också inte få några resultat genom att klicka på andra brickor än Kontrollpanelen, Windows Explorer och Desktop. Du klickar på väder eller aktier, eller vad som helst och allt du får är en ganska liten studs animation. Det är särskilt konstigt med Internet Explorer, som startar bra från den konventionella skrivbordet.

Jag har installerat Chrome, och att kakelarbeten. Ingen aning varför.

Aha, tack Vinegar_Ben, justera upplösningen gjorde tricket. Weeeeird.

Den 32-bitars installera gick bra, men när jag försöker starta 8 Jag fick detta

Windows har ett problem att kommunicera med en enhet som är ansluten till datorn.

Då talar om kanske en USB-enhet kopplas ur under användning, bla, bla. En omstart gjorde ingen bra som gjorde byta lagring till IDE.

Förslag?

Tack @Sunny, du tips löste mitt problem med installationen!

Jag sprang genom installationen som beskrivs, och det fungerade bra! Start-menyn kommer att ta lite tid att vänja sig, men annat än att det ser bra ut. Jag tycker att de höll på skrivbordet som liknar Windows 7, och jag verkligen gillade med bandet i Utforskaren. Jag trodde inte att det skulle vara så stora för en del, men det är ganska trevligt med det där nu. Fortfarande fick en hel del att spela runt med några av mina program, men hittills har jag gillade det.

@mike PL: Tack för en snabb tyst spets. När du har aktiverat VM i BIOS min Windows8 är igång!

Allt om du ser fel som nedan [detaljer om problem @September 18, 2011 09:09 Deepak] .; Goto din comp BIOS och göra det möjligt för VM

Fel, “. Datorn måste startas om, Vänligen håll ned strömbrytaren, Felkod:. 0x0000007f parametrar: 0 × 00.000.008; 0 × 81.613.000; 0 × 00000000; 0 × 000000”

Jag har inte acceleration fliken Systemmenyn av Virtual Box (som är användbar för virtualisering hårdvara), vad ska jag göra?

efter ännu en flera försök, m jag inte kunna skapa den virtuella skivavbild. Jag klickade på knappen Skapa och det blir klar till 100%, men det återigen visar sammanfattning och ger möjlighet att skapa eller avbryta. Jag skapade igen 3-4 gånger och på att göra avbryta det inte finns någon bild. vad ska man göra??

Vänligen svara;! Kan vi kopiera data i vår HDD (som bilder, låtar ec.) Till den nya virtuella hårddisken som skapats för Windows 8?

ge mig fel och ber mig att starta om VB! vad ska jag göra?

detta fungerar mycket bättre i VMware

Tack vare stora bevarandeåtgärder som börjar på 1950-talet, har USA fler träd nu än det gjorde för hundra år sedan.