hur man stänger ner eller minimera helskärm tunnelbane appar i Windows 8

Genom design, är Metro appar i Windows 8 inte tänkt att läggas ned, eftersom du inte skulle normalt stänga program på en mobil eller surfplatta. Därför kommer du inte att hitta en exit kommando eller en stängningsknapp, som du är van vid.

Men om du verkligen vill stänga av en tunnelbane app, finns det några sätt du kan göra detta.

Det snabbaste och enklaste sättet att stänga av en tunnelbane app är att trycka på Alt + F4. Detta avslutar det pågående programmet omedelbart.

Att stänga av körs Metro app med musen, klicka och håll på den övre kanten av appen, eller skärmen och dra ner till nederkanten av skärmen. Appen blir ett mindre fönster och släpas från botten av skärmen.

Den mest kraftfulla sättet att stänga av en tunnelbane app använder Aktivitetshanteraren. Tryck på Ctrl + Skift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren. Hitta appen genom att markera den och klicka på Avsluta aktivitet.

OBS: För IE, kan det finnas två versioner av det igång. Bilden nedan visar två flikar öppna i datorversionen av IE (med den runda ikonen), och Metro-versionen av IE öppnar också (med ikonen kvadrat).

Om du vill ha en Metro-app ur vägen, men du vill inte att stänga den, kan du minimera det. Ett sätt är att flytta musen till det yttersta, nedre, vänstra hörnet av skärmen för att visa ministartskärmen och sedan på det. Startskärmen visas, men appen är fortfarande igång i bakgrunden.

OBS: När du klickar på ministartskärmen knappen, se till att hålla musknappen i den extrema, lägre, vänstra hörnet. Om du flyttar bort något att klicka på knappen kan knappen försvinna.

Ett annat sätt är att trycka Windows-tangenten + D eller Alt + Skift + Esc för att gå tillbaka till skrivbordet. Gå sedan tillbaka till startskärmen genom att klicka på skärmen knappen Starta i den extrema, nedre vänstra hörnet av skrivbordet eller tryck på Windows-tangenten.

Använd musen för att stänga en minimerad Metro app som körs i bakgrunden. Flytta musen till det yttersta, övre, vänstra hörnet på skärmen tills du ser en miniatyr av din kör app. Högerklicka på miniatyrbilden och klicka på Stäng.

OBS: Miniatyrbilden visar den senaste app som var aktiv. Om du bara bytt från skrivbordet till Metro skärmen visar skrivbordet. Om det händer, öppna appen igen från tunnelbanan skärmen och stänga den med en av de metoder som nämns tidigare i denna artikel.

Utgående och minimera program i Windows 8 kan verka komplicerat, men efter ett tag kan vänja sig vid att det.

Vilken röra … Någon i M $ behöver en datortomografi för att låta denna sak löst.

Ingenting om Windows 8 får mig att vilja uppgradera från 7. Det är en gigantisk röra.

Faktiskt, jag gillar Windows 8 mycket. Jag vill definitivt inte att gå tillbaka till 7.

Det enda de behöver för att rätta är den tydliga skillnaden mellan helskärm tunnelbana program och skrivbordsprogram,. Start-menyn är det bästa programmet launcher jag någonsin har sett (och jag har sett en hel del, både på Windows som flera Linux-distributioner). Det behöver bara vara ett alternativ till “köra alla program på skrivbordet”.

Lär känna den, använda den några dagar. Productivity², jag lovar.

Det är inte en enda röra. Denna artikel overexplains bara sättet att göra dessa saker. Det finns många alternativ för alla olika användare. Alt + F4 är den klassiska tangentbordet kommando som alla är bekanta med,. Dra ner från toppen är touch kommandot om du använder en pekskärm, och det är också kartlagts till musen,. Att kunna högerklicka nära från omkopplaren är en avancerad användare flytta. Gör det enkelt för dig att stänga flera saker snabbt om du vill,. Du ska aldrig behöva stänga en app från Task Manager, precis som du normalt inte skulle använda Aktivitetshanteraren för att stänga ett datorprogram.

Minimering är enkel. bara trycka på knappen Windows på tangentbordet. Det är som att använda en iPad, och trycka på hemknappen. Den enda anledningen att slå Win + D är om du vill gå direkt till skrivbordet,. Du kan fiska till hotspot i hörnet, men det är verkligen tänkt att vara en gest poäng för tummarna på tabletter.

Jag ska erkänna att det finns vissa områden av Windows 8 som är mindre än … elegant (Som varför måste jag lämna Metro att konfigurera effektinställningar?), Men detta är inte en av dessa områden. Det finns en mängd val här, och ingen rätt eller fel sätt att göra det (Utom stänga det genom Aktivitetshanteraren, du maniacs.:P), så detta kan passa många olika typer.

Som en sista anmärkning, bör du inte behöver stänga Metro apps. Minneshanteringen är ganska snyggt! Allt du behöver göra är att slå Windows / Home-knappen och gå vidare till nästa sak, och glömma att appen någonsin varit igång. (Men i fullständig redovisning, jag är helt OCD och kan inte komma över att försöka detaljstyra systemet. Jag är alltid stänga appar själv.

“Utgående och minimera program i Windows 8 kan verka komplicerat, men efter ett tag kan vänja sig vid det.”

Du ska inte behöva vänja sig. Metro är en hemsk användargränssnitt. Jag väntar fortfarande från någon på Microsoft att säga “Haha, vi bara skojar killar, det är inte den nya versionen av Windows. Lurade dig! ”

vilken röra !

Alla här har djupgående kommentarer om Windows 8 och ändå är det smärtsamt uppenbart att de bara 2 personer som har använt det är Thomly och Kyle. Jag minns folk förkunna Win ’95 “en röra” på grund av skrivbordet ändras.

Jag har använt Win 8 för ett par månader nu och jag verkligen börjar gräva. När du får kortkommandon ner pat hela systemet är skitkul att använda.

Du ska inte behöva vänja sig. Metro är en hemsk användargränssnitt. Jag väntar fortfarande från någon på Microsoft att säga “Haha, vi bara skojar killar, det är inte den nya versionen av Windows. Lurade dig! ”

med den attityden vi aldrig skulle gå framåt allt skulle stanna exakt samma varför inte gå rida en häst du idiot.

Försöker allt för att få program att arbeta :, Lhop acct, MS Acct, etc. arbetade när först hämtas. Efter vissa uppdatering av MS, slutade allt fler applikationer. Måste använda Desktop. Visst önskar jag kunde få några goda råd som fungerar från MS. Kan jag åter ladda ned över vad jag har nu ??

@ Justin

Jag har använt det och det är en enda röra.

Jag måste skrocka hur många gnällspikar och complainers finns varje gång Microsoft släpper en ny version av Windows eller Office (speciellt när Office flyttas från menyraden till band). Om alla de människor som säger “Jag är inte byta” faktiskt inte, skulle världen fortfarande på Windows 3.1.

Ett par månader efter utgivningen, kommer de flesta människor inser att det är inte så illa, kommer att anpassa sig, och livet kommer att fortsätta tills nästa utgåva när cykeln kommer att upprepa sig.

@Justin, Jag har provat det också, alla de olika versionerna som brunnar och jag har tillbringat minst 1 – 2 timmar på dem alla, och efteråt kunde jag inte stå någon av dem, hastigheten var ganska anständigt, men gränssnittet var bara ful.

@SkiddMarxx, Jag tror att jag föredrar DOS över tunnelbanan, och även du säger att du gillade ME / Vista? Om operativsystemet är dålig skulle du verkligen hålla det? Jag för en gillade VISTA för crying out loud VISTA, men jag hatar helt fönster 8., om vi verkligen gå tillbaka till små små fönster varför inte bara gå tillbaka till 3,1?

är inte hela poängen med fönster, att ha flera fönster,? t ex. Jag har IE10 öppen och medan dess öppna kan jag enkelt byta till min e-postprogram eller gå öppna en pdf,. Bra på Windows 8 kan du inte göra det med tunnelbanan nu kan du? nej, eftersom alla tunnelbane apps är helskärm, vilket jag för en inte, och kommer inte att gilla det,. och jag visade även det till min pappa, medan han inte prova, det gjorde han inte vill heller och kommenterade att det såg ful. så om du tror att många människor kommer att gilla det du har fel, när någon kommer ogillar det bara genom att titta på det.

Jag minimera appen och sedan stänga den. Det är det enklaste.

P.S. Vem bryr sig om hur många klick du måste trycka på för att få saker gjort

Jag försöker att vänja sig vid att det på min Dell convertable pekskärm. Min skärmorientering fungerar inte nu. Endast liggande vy. Tack för nedläggningen tips.

@r

Dina föräldrar sa samma sak om dig: Vilken röra. Jag gillar verkligen Windows 8. Jag förstår inte varför folk säger att det suger. Det går snabbt att starta och övergripande bättre prestanda än någon Windows jag någonsin använt.

underbart att använda med en touch-gränssnitt, suger röv utan en

@osku

Låter som en perfekt kommentar från en sex år gammal. Kanske en dag ditt sinne kan utvecklas till sin fulla kapacitet, … eller kanske inte.

Win 8 inte suga för många reasons.The faktum att det är snabbare gör ingen skillnad för mig,. Jag har ett snabbt system redan.

Fyra är det enda nummer vars engelska skriftlig form har samma antal tecken som dess numeriska värde.