hur Windows 8 backup-system skiljer sig från Windows 7: s

Windows 8 innehåller en helt omarbetad backup-system. Windows 8 Arkiv Historia ersätter Windows 7 Windows Backup – om du använder Windows Säkerhetskopiering och uppdatering av Windows 8, hittar du en hel del skillnader.

Microsoft omgjorda Windows funktioner för säkerhetskopiering eftersom mindre än 5% av persondatorer används Windows Säkerhetskopiering. Den nya File History systemet är utformat för att vara enkel att installera och fungerar automatiskt i bakgrunden.

Det här inlägget kommer att fokusera på skillnaderna mellan File Historia och Windows Backup funktion du kanske känner till från Windows 7 – ta en titt fulla genomgång av File Historik för mer information.

Med Windows 7, kan du säkerhetskopiera filer på datorn – inte bara personliga filer, men programfiler, systemfiler, och allt annat. Du kan också skapa fullständiga systemavbildningar som kan användas för att återställa datorn till dess nuvarande tillstånd i framtiden.

Det har varit en stor filosofisk förändring i Windows 8. Du kan inte längre skapa kompletta systemavbildningar, inte heller kan du säkerhetskopiera allt på hårddisken. I stället kan du bara säkerhetskopiera filer i dina bibliotek, filer på skrivbordet, dina kontakter och din webbläsare favoriter. Windows 8 Arkiv historia är utformad för att skydda användarnas personliga filer, som i allmänhet är oersättlig. Däremot finns det mindre behov av att säkerhetskopiera systemfiler eftersom operativsystem och applikationer kan installeras från annat håll.

Om du vill säkerhetskopiera en mapp på andra ställen på hårddisken, kan du lägga till ett bibliotek och berätta Windows 8 för att backa upp det biblioteket. Du kan utesluta vissa filer i biblioteket från att backas upp, men du kan inte inkludera filer utanför bibliotek eller skrivbordet.

Filhistorik är utformad för att säkerhetskopiera dina filer på en kontinuerlig basis, så att du kan lätt återgå till en tidigare version av en fil eller återställa en raderad fil. Detta minimerar också dataförlust – om datorn går ner och du förlorar alla dina filer, förlorar du mycket få filer som de nyligen backas upp.

När du ställer in en säkerhetskopia med Windows 7 Windows Backup är standardschemat för att köra en backup en gång per månad.

När du ställer in en backup i Windows 8, är standard en kontinuerlig säkerhetskopiering som automatiskt tar en ögonblicksbild av de senaste versionerna av dina filer varje timme.

Filhistorik innehåller de tidigare versioner i Windows 7, vilket gör att du snabbt återställa tidigare versioner av en fil. Återställa filer från fil Historien är en liknande upplevelse. Du kan göra det direkt från File Explorer (tidigare känt som Windows Explorer) – klicka bara på knappen Historik i menyfliksområdet.

I Windows 7, måste du öppna Windows Backup kontrollpanelen och använda återställa filer guiden för att återställa filer från en säkerhetskopia. Du kan återställa en tidigare version av en fil genom att högerklicka på den och använda dess egenskaper fönstret, men denna tidigare version av en fil kan komma från annat håll, till exempel en systemåterställningspunkt – inte nödvändigtvis från en säkerhetskopia tas med Windows Säkerhetskopiering.

Windows 8 Arkiv Historien har även en del andra funktioner som arbetar med hur människor faktiskt använder säkerhetskopior. Till exempel är det lättare att sätta upp – när du ansluter en extern hårddisk, kommer du att bli tillfrågad om du vill använda den för säkerhetskopiering. Du kan inte längre använda en intern enhet för säkerhetskopiering – du behöver en extern hårddisk eller nätverksplats. Detta bidrar till upprätthålla bra backup praxis – det finns ingen mening att säkerhetskopiera dina filer till en annan partition på samma hårddisk, du förlorar allt om hårddisken misslyckas.

När du ställer in File History, kan du välja att göra reklam för din backup-enhet som en backup-enhet för din hemgrupp. Alla Windows 8 datorer i din hemgrupp kan säkerhetskopiera sina filer till den här platsen, vilket gör det lätt att ställa in en centraliserad säkerhetskopian.

Fil Historien är verkligen inte för alla – vissa användare vill tredjepartssäkerhetskopieringsprogram som kan dra full säkerhetskopiering av systemet och säkerhetskopiera alla filer på sina hårddiskar. Dock är Windows 8 Arkiv Historik säkerhetskopiering lättare att använda och kan vara mer användbar för den genomsnittlige användaren än Windows 7 jämförelsevis otymplig verktyg.

Låter som en del av dessa begrepp har “lånat” från OSX motsvarigheter.

Windows Backup clunky,?! Jag använder det Om alla mina datorer sedan Windows 7 kom ut, och jag har inga problem med det. Det säkerhetskopierar hela min maskin en gång i veckan,. Och det räddade mitt arbete ett par gånger.

Och det fortfarande är “klassiska” Windows Backup i Windows 8, bara att det har bytt namn till Windows 7 File Recovery,. Allt annat är densamma.

Och för File Recovery, det är bara en dålig kopia av Apples Time Machine,. Och det finns alltför många restriktioner. Tack, men nej tack.

DM HA

(Spelar ingen roll, Ha Acronis)

Åh. Bibliotek only.:-(I fortfarande inte kunde hitta någon användning för dem, andra än att bara ytterligare ett sätt att bläddra dina filer.

På jobbet, vi arbetar från LAN aktier som inte kan inkluderas (som standard och med verktyg som tillåts av arbetsgivare 🙂 och hemma, jag har alla mina filer i _one_ plats ändå (i vissa mappstruktur). Å andra sidan, surfa via bibliotek begränsar dig till detta mycket delmängd av filsystemet, vilket gör det extra steg för att bläddra något som C: \ Data \ somefolderforlegacysoftware.

Gör inte backup till interna, va? Så min 2TB intern enhet som heter (Säkerhetskopior) är värdelös nu ……… PERFEKT !!!

Utan en bild backup, kommer en återhämtning tar lång tid att få appliciatons tillbaka till där du var. Jag kommer fortsätta använda Acronis True Image.

Rättvisande bild för mig, liksom.

Jag är med dguice, prata om clunky, om du måste gå igenom alla att för att återställa allt det skulle vara mycket bättre att köpa Acronis True Image och spara en bunt av tid. Jag är glad att jag köpte den ..

Jag kopierar bara något värt att spara eller säkerhetskopiera till en extern bärbar hårddisk -Fungerar för mig

Var kan jag köpa Acronis lager?

Jag är också en som använder Windows 7 backup. Det är enkelt och snabbt och jag gillar det faktum att hela min dator säkerhetskopieras. Ser ut som jag ska köpa Acronis. Inte planerar att gå till Win8 tills jag måste. Lämna det till Microsoft för att ta bort något som vi faktiskt vilja.

Win 7 backup är den första Microsoft Backup som faktiskt arbetade easly och exakt och nu de gör sig av med det sätt att gå Microsoft.

@Irish_IT Jag använder Windows 8 just nu och bara vänt Filhistorik på att säkerhetskopiera till en stor intern enhet. Det var i själva verket, det förvalda alternativet.

Jag instämmer med föregående kommentarer (Acronis är OK, men jag gillar Macrium också ((och det har en fri version)). Säkerhetskopior som inte ger en systemavbildning är ungefär som en bil utan och motor. Ser bra ut, men inte gå.

Jag har också funnit att med vissa folks …. en intern hårddisk backup håller bilder strömmen eftersom ibland folk som kör ett företag inte märker när den externa enheten blir frånkopplad.

Det låter för mig att detta är en felinformerade beslut av Microsoft …. om de verkligen vill få ut av backup verksamhet.

Personligen är jag fastnar med Norton Ghost. Funnits länge och har aldrig svikit mig och backar upp till nätverksenheter.

Jag använder EASUS Todo Backup. För hemanvändare finns en gratis version. Gör allt som behövs i en säkerhetskopia.

Så låt mig se om jag har rötas detta på rätt sätt. Eftersom någon samlade rapporter från andra maskiner som de bestämde sig för att begränsa möjligheten att säkerhetskopiera? Jag använder Acronis samt för en mycket enkel anledning var det en bättre utformning och hade en stor uppsättning funktioner. Nu om MS faktiskt skulle ha tillbringat tid att tänka på en uppsättning funktioner snarare än att bara döpa gamla saker och lägga till något mycket liten för att ge en illusion av att det var nytt då kanske de inte skulle behöva döda kapaciteten hos backup-program i Windows 8 . Ungefär som att kunna manuellt ställa in vilken definition nätet är på dina nätverkskort. (Okänd, Domän Public) kanske jag vill utforma NÅGOT som ropar vs. RUTTER eftersom jag inte kräver en gateway. För att få det som du vill måste du använda Grupprincip för att ange vad du vill manuellt och det gör inte ett bra jobb med det. I mina tester har det gjort ett offentligt nätverk en privat och på en annan maskin inte byta offentlig till privat och oidentifierade NIC inte får behandlas på rätt sätt. Låter för mig som detta är ytterligare ett steg i många att ta bort kontrollen från slutanvändaren och gör det svårare för administratörer som stöder produkterna. Det är inte en bra affärsmodell.

En mer eftertanke tycks M $ vara driva dina data säkerhetskopior till molnet eller åtminstone jag kunde se dem låta så lätt. Dina data som går via det trådlösa nätverket och landar på någon server någonstans och eventuellt andra ställen.

Jag är en äldre herre och inte förstår något av detta säkerhetskopiera företag, så jag använder något mycket enkelt och gratis att säkerhetskopiera http://goo.gl/ndd8K, och har inga problem, fick min dator verkligen smittade och var tvungen att torkas av min son, och han gick till webbplatsen och min dator är tillbaka till sin gamla själv.

Låt mig få detta rakt: “…, det finns mindre behov av att säkerhetskopiera systemfiler, eftersom operativsystem och applikationer kan installeras från någon annanstans.” “Någon annanstans” betyder “M $ Store” där, för en stor pris, vi ll sälja skivorna som borde ha tagits med i det ursprungliga köpet av datorn. Vem är mer girig, M $ eller Apple? bä!

Windows 8 har bild backup via anpassade “Uppdatera” bilder;. Använd kommando recimg verktyget eller utmärkt gratis RecImg chef http://www.recimg.com/

Dummare design beslut från idioter på Microsoft som känner sig tvingade att ändra saker som fungerar i saker som inte fungerar samt … som hela GUI för Windows 8!

Du behöver bildkopior! Så få någon av ett dussin bild backup program, många gratis för hemanvändare och säkerhetskopiera en bild av ditt system till en extern eller nätverksenhet.

Microsofts logik är djupt bristfällig. Windows är till sin natur instabil och sårbar för förödande farsoter. Bildsäkerhetskopior är sine qua non. Gates och Balmer lever i ett fantasiland.

Bara för att klargöra för alla affischer OVAN ^^ !!!!

“De som behöver en fullständig säkerhetskopia kan fortfarande använda Windows Säkerhetskopiering för att skapa en systemavbildning.”

“Windows 7 verktyg för säkerhetskopiering finns kvar och kan användas i stället för File History.”

http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/07/10/protecting-user-files-with-file-history.aspx

Min uppfattning är att det är “File History” och arvet “Windows 7 Backup”

Rätta mig om jag har fel.

Vad den här artikeln inte nämner är att Windows 8 innehåller exakt samma alternativ för säkerhetskopiering som Windows 7. Allt som nämns i denna artikel är en extra backup möjligheten till Windows 8 användare. Windows 7 säkerhetskopiering ingår också. Så, sluta arbeta alla i en frenesi över en icke fråga.

Damer, damer. Inte få dina trosor i ett gäng.

Du kan fortfarande skapa och återställa systemavbildningar i Windows 8. De lämnade i stort sett det som den är och kallade det “Windows 7 File Recovery” i kontrollpanelen.

http://www.eightforums.com/tutorials/8956-system-image-create-windows-8-a.html

Du är välkommen.:)

Jag tycker att det är svårt att se något av detta som ett steg framåt. Ett system som är åtminstone eventuellt fristående, som skuggkopior kan göra fler saker för fler människor i slutändan. Jag antar att de flesta Win8 användare kommer att sluta med några säkerhetskopior på alla cuz Win8 Arkiv historia är avstängd som standard och det måste konfigureras att fungera.

GUD! Jag kan inte stå något mer av dessa Windows 8 artiklar. Windows 8 har inte ens släppts ännu! Och den som vill se den nyaste RTM-versionen kan bara glömma det också. Det är, om du inte har någon form av läpp lås på Microsoft på något sätt. Annars kommer du bara att vänta till slutet av oktober när du kan gå och köpa ett system (och framtida markfyllnings problem) som har Windows 8.

Jag kan inte säga om någon annan men jag inte gå ute efter att läsa “gamla” Windows 7 artiklar retroaktivt när Vista ersattes. (Ledtråd! Ledtråd!) Och jag är säker på att det fortfarande finns en hel del människor fortfarande använder XP också!

Dessutom är Windows 8 kommer att floppa, big time! Höger?!

Så kunde kanske någon där på HTG skriva om andra saker i stället för att bombardera oss med mer Windows 8 saker? Kanske en artikel eller två om programvara översyn, hemautomation, CCTV, elektronik, eller till och med – här är en idé – att få ett jobb i högteknologiska kanske? Du vet? Riktiga “geeken” ämnen som svarar “hur man” frågor för produkter och tjänster som är här nu ?!

Du darn rätt jag cranky. Det verkar som det finns bara tre HTG författare som känner sina grejer. Två av dem är inte ens skriver medan den tredje bara fortsätter att pumpa ut fler artiklar på ett operativsystem som de flesta människor inte kan använda ännu och förmodligen inte ens vill när den blir tillgänglig.

Kanske är det mig. Men kommentarer som det kan vara bättre om HTG hade faktiskt en förslagslåda någonstans också.

Du bör nämna att de gamla fönstren backup är fortfarande tillgänglig för användning i Windows 8.

(Det kallas Windows 7 File Recovery.)

Så du kan fortfarande säkerhetskopiera systemavbildningar och enskilda mappar.

Alla här verkar gilla Acronis. Jag kan inte hitta många positiva omdömen om det andra platser.

Med tanke på att få 2013 eller 2012 är på closeout på många ställen nu också.

@ Dig-a-Ling, Massor av människor har abonnemang på MSDN, TechNet och MSDN Academic Alliance och har hämtat Windows 8 helt lagligt därifrån.

Ge setup en chans, de flesta användare aint nördar, som smärtsamt tillbaka upp hårddisken som det gjordes av guld, eller en ovärderlig skatt, alla de flesta människor vill göra är att få datorn att fungera efter en dålig förändring, skit uppdatering. Jag försöker och spara allt jag behöver en separat enhet jag behöver inte alla filer på min dator. Killar använder back up verktyg eftersom thats den nivå du behöver, de flesta användare är nöjda när de start och få internet explorer går,. Förutom jag tycker fönster fortfarande har ett problem med förlust av prestanda över tiden, skit och oönskade program som körs i bakgrund, ibland en ren återställning är ett bättre sätt att gå ..;? jag tror att jag kommer att leva med uppdateringen för ett tag innan jag condem det

alan

Nah. Jag gillar Windows 7s backup-system mer. Dess bättre eftersom det ger mer anpassning och för mig som en nörd jag vilja anpassa min dator exakt hur jag vill att det ska vara. Plus Windows 8 har kopierat många från äpple. Liksom alla “App Store” idéer. Min åsikt, Winows 7 är lite bättre än 8. Säger inte vinna 8 är dålig, jag precis som Windows 7 mer.

App Store idéer kopieras från Apple? Verkligen? Även jag vet att Linux hade en “app store” först.

@ Ding-a-Ling, “! ,,, Och jag är säker på att det fortfarande finns en hel del människor som fortfarande använder XP för”

Japp, och jag är en av dem. Min fru (hon har, och som jag föredrar, XP, alltför) och jag har också, mellan oss, sex Win 7 licenser – men önskar vi inte behövde (Internet det enda skälet). Vi ska alltid använda XP på vår osammanhängande, icke-nätverks m / cs, oavsett vad Microsoft vill fob på oss

Jag är ledsen att detta är utanför ämnet, men eftersom det hade vandrat ut redan, och med omnämnandet av bibliotek, tänkte jag ställa en fråga av er nördar, om något som fått upp näsan ända sedan jag satt ögon på usel Windows 7. Det är denna: finns det ett sätt att bli av med dessa förbannade Bibliotek och annat skräp mappar jag inte be om?

suck; Detta är så dum. När det gäller “bara installera” – Jag är en systemingenjör och har haft liknande diskussioner med projektledare i arbetet. “Hur svårt är det att installera X? Japp, installera är typiskt ganska lätt – klicka på Klicka dig igenom guiden och du är klar. Förutom att du inte är. Konfiguration av den installerade appen är mycket kundspecifik. Typsnitt, färger, datavägar, inklusive / exklusive funktioner, etc. Detta argument att “bara installera” är, tja, okunniga.

För dem som vill undvika 3rd part av någon anledning (för mig, inte kan vara tillgängliga i nödsituationen jag inför), fortfarande har W8 kommandoradsverktyget. Jag sprang just detta och fick en lyckad backup till D-enheten, – wbadmin start backup -backupTarget: D: -allcritical -vssFull -quiet..and i en nypa jag kan starta från ISO och återställa från det.

Som kizo2703 sade Windows 8 innehåller “Windows 7 File Recovery” verktyg som verkar vara exakt samma verktyg som erbjuder exakt samma uppsättning funktioner som erbjuds i Windows 7. Denna artikel verkar säga att reservalternativ / funktioner har tagits bort i Windows 8 när i själva verket ingenting har tagits bort: “File History” är ett nytt alternativ, men den gamla (Win7) stuff är fortfarande kvar.

Jag är bestört. Windows 7 inbyggda (dvs ingen kostnad) backup kapacitet var ett stort steg framåt och är lysande, och nu går de och överge det. De kunde inte har inkluderat både fullständig säkerhetskopiering kapacitet och den nya filen återvinningsanläggningen i Windows 8? Det skulle ha varit alltför mycket värde? Alla ni lojala Acronis användare-du betalat för det, eller hur?

Jag tar det fram-och inte känner jag mig som en åsna. Jag skrev innan du läser resten av kommentarer och peta runt lite mer i min nyinstallerad Win 8. Sho’nuf, där det är i Kontrollpanelen, “Windows 7 File Recovery,” den omodifierade Win 7 backup anläggning. Jag antar att det är skrämmande är att någon skulle skriva en artikel som är 180% fel.

GUYS … .. finns Windows backup fortfarande i Windows 8, du behöver bara leta efter det. Dess kallas “Windows 7 backup” inne i win 8. att hitta den stänger filen historia och sedan hålla dykning i tills du hittar det (im på OSX atm så jag skränande privde steg för steg instruktioner).

Så uppdatera denna artikel

trevligt, men inte praktiskt, för mig jag använda Genie Timeline för att säkerhetskopiera alla mina data till en extern hårddisk, kontinuerlig och tyst, det är som Apple Time Machine för Windows

Det har du rätt gammal get. Det verkar Disaster Recovery och system kontinuitet bort från hyllorna för Windows backup. Jag tror också att det är en dålig idé att begränsa vilka filer någon kan säkerhetskopiera och varifrån. Jag tackar personligen Gud för 3: e parts backup programleverantörer, jag har provat dem alla och hittade min fred med Genie9 tidslinje (Time Machine) … Kan inte ta risker …

Windows 8 har image backup. Det sparar in the.VHDX format. (Inte kompatibel med Windows 7, även om de kallar det “Windows 7 backup”. Starta upp från Windows 8 skiva i reparation ger dig möjlighet att återställa bilden.

När det gäller det fungerar väl, det skulle inte känna igen säkerhetskopian det gjorde (kanske det skadade, så jag måste försöka igen en annan dag). Tur att jag gjorde o’l spökbilden =).

Och nu skämt, “Microsoft omgjorda Windows funktioner för säkerhetskopiering eftersom mindre än 5% av persondatorer används Windows Säkerhetskopiering. “… Så de dela den i två delar och kallas ett” Windows 7 backup “LOL.

Jag kommer att hålla min Win 7 på grund av dessa korta seende förändringar. Jag har haft att använda återgå till tidigare datum backup några gånger och det räddade mig, Jag gillar också Aero Glass ser sätt bättre!

Om dessa var fortfarande tillgängliga som val i åtta (som borde ha varit) skulle jag uppgradera, eftersom det inte kommer jag inte att spendera ett öre. (Väl kanske en nexus 10 tablett som Surface är dyrt och oprövad)!

Under kontrollpanelen finns det fortfarande Windows 7 File Recovery som skapar systemavbildningar,. Mine är fortfarande konfigurerad och körs precis som det var innan.

Vad som verkar inte fungera är mitt manus för att skapa extra backup, wbadmin starta backup, detta rapporterar ett felmeddelande som säger formatet av volymen stöds inte.

Du kan säkerhetskopiera till interna hårddiskar så länge det en separat hårddisk än startenheten.

Den här artikeln är felaktig och vilseledande. Windows 8 fortfarande har samma förmåga att göra säkerhetskopiering av systemet som i Win 7, dess en separat funktion från File System historia, den här artikeln, http: //blogs.technet.com/b/keithmayer/archive/2012/08/27 /backup-amp-recovery-of-windows-8-windows8-itpro-tipoftheday.aspx;just kör sdclt.exe från kommandotolken

All; I Windows 8 går till …; Kontrollpanelen> Windows 7 File Recovery (längst ner)

Detta är samma som Säkerhetskopiering och återställning i Windows 7 (Skapa systemavbildning)

Används det och fungerade som en charm …

Min externa HD inte erkänns för säkerhetskopiering. Jag kan ta bort den och koppla in den igen och jag får ingenting. Den dyker upp i Den här datorn, men det är inte tillgänglig eller ens synlig i File History området.

EGOT är en skillnad i Hollywood som indikerar personen har vunnit en Emmy, Grammy, Oscar och Tony award, den första personen att uppnå detta prestige var kompositören Richard Rodgers 1962.