iaza parker 100+ enkla bildredigeringsverktyg på ett ställe

Om du inte är en frekvent bildredigerare användare och bara behöver beskära, rotera, eller på annat sätt förbättra ett foto, är Iaza en enkel webbaserad editor som one-shot ändrar dina bilder utifrån dina specifikationer.

Till skillnad från andra webbaserade redigerare som emulerar stationära bildredigeringsprogram i webbläsaren rutan är Iaza en ett skott undrar. Du enkelt lägga upp en bild från datorn eller webben, klicka på en länk för förfarandet du vill (som konvertering, beskärning, etc.) och, vid behov, lägg i en variabel som den storlek du vill att bilden beskärs till. Det är allt. Photoshop experter kommer krypa över bristen på kontroll, men för någon som inte rutinmässigt redigera bilder och bara vill ha en lättläst lista över potentiella ändringar de kan välja mellan, det är en användbar funktion.

Hit upp länken nedan för att ta det för en provkörning. Iaza är en gratis, webbaserad tjänst.

Iaza [Update, nu Ezimba via MakeUseOf]

Bra artikel, .. gratis Ladda ner “Bildbehandling” här.

Detta fungerar bra och tillräckligt enkelt för alla att använda

Jag såg precis samma bild på ett foto webbhotellet kallas ex3 eller ez3 något liknande. U killar faktiskt värd på knappen på din siteladt natt. Var den bilden redigeras i detta gratis redigeringsprogram ????

Tyvärr det var på petapixel webbplats,. Webbhotellet ser mördare och prissättning är alltför stor. Men jag använda foto biz. Love u guys dagligen e-post … tack för ur hårt arbete.

Människan är mestadels vatten, men hur mycket det beror på våra ålders barn är cirka 78 procent vatten, sjunker det till omkring 65 procent av sin första födelsedag, och genom vuxenlivet vi ungefär 55-60 procent vatten på grund av kön (män bära mer vatten eftersom deras kroppssammansättning gynnar muskeln över fett).