jumpshare är en super enkelt sätt att dela filer på nätet

Dessa dagar kan du dela filer med alla de olika moln lagring leverantörer som Dropbox och OneDrive, men om allt du vill ha är en super enkelt sätt att dela filer med människor, kanske Jumpshare vara värt en titt.

Obs: Jumpshare finns även för OS X också.

Den primära försäljningsargument med Jumpshare är att det nativt kan hantera över 200 filformat i webbläsaren. Så när du delar en fil med någon annan, kommer de att kunna visa filen i sin webbläsare, ingen programvara (eller redogöra för dem) som krävs.

Den andra stora försäljningsargument är att Jumpshare är extremt lätt att använda: du bara dra och släppa en fil på ikonen för att ladda upp den, och andelen länken omedelbart på klippbordet, redo att klistra in. Eller så kan du använda delningsalternativen i ikonen popupmeny.

Om du har Plus-versionen, kan du göra en länk självförstörande efter ett visst antal dagar eller så kan du stänga av nedladdning så att de endast kan förhandsgranska filen i webbläsaren. Bara maila dem direkt från popup-gränssnittet, eller så kan du kopiera / klistra in länken och skicka dem en vanlig e-post i din favorit klient istället.

Om du vill ta och dela en hel del skärmdumpar har Jumpshare denna möjlighet inbyggd i.

Deras webbpanel kan du också enkelt hantera dina filer, och fungerar väldigt lik webbpaneler för Dropbox eller något annat lagringstjänst. Skillnaden är att detta är fokuserad kring fildelning.

Den fria versionen av Jumpshare ger dig 2 GB lagring, men den betalda Plus-versionen ger dig upp till 1 TB lagringsutrymme och massor av extra funktioner.

Om du ofta behöver för att snabbt dela filer med kunder eller andra personer, är Jumpshare definitivt värt en titt. Det är gratis, trots allt, att prova.

Testa Jumpshare gratis

Jumpshare är utvecklat av våra vänner från AddictiveTips.com.

Min nedladdningen av Windows Jumpshare installations klassificerades som osäkra och tas bort av Norton.

Kör installatören genom Virustotal visar att det är helt ren och har inte ens några falska positiva resultat.

https://www.virustotal.com/en/file/0e59032d77bf446fd0acf64c3dd7ea682a7b0b2564e3e36ae6e7a3572f307720/analysis/1411139863/

Mitt OS är Linux Ubuntu 12.04 LTS.I följde länken till Jumpshare platsen och såg att theyhad bara en Windows-app för nedladdning. Ingenting för Linux.Therefore, kan jag inte försöka Jumpshare. Jag kommer notconsider gå till Windows av någon anledning.

Jag kommer notconsider gå till Windows av någon anledning.

Jag är så trött på att så många trådar snurrar i en anti-Microsoft / Windows post någon gång. Bill Gates är vanligare än Godwin på detta forum. Är det inte bara tillräckligt för att säga “Det fungerar inte på Linux”?

Och det är inte som jag någonsin gav en indikation på att det var för Linux. Jag nämnde specifikt OS X och ingenting annat.

Jag kan inte hitta en plats att bara lägga upp en ny kommentar, och detta gäller informationen i HTG artikeln, så jag hoppas att jag inte bryter mot några regler genom att informera om detta: I artikeln nämns att fria var 2Gb lagring. Jag försökte ladda upp en fil till Jumpshare, efter att ha gått, och rekommenderades att max filstorlek för FREE är 250MB. Något inte beräkna här. LOL

I artikeln nämns att fria var 2Gb lagring. Jag försökte ladda upp en fil till Jumpshare, efter att ha gått, och rekommenderades att max filstorlek för FREE är 250MB.

Mängden lagringsutrymme är 2GB men max filstorlek för gratis konton är 250 MB. Så du kan ha en massa 250 MB filer gratis, men du kan inte överföra större filer utan att betala.

Sting sjunger backup sång på Dire Straits hitsingel pengar för ingenting, du kan höra honom mycket tydligt i början och slutet av låten sjunger “Jag vill ha min, jag vill ha min, jag vill ha min MTV” i falsett.