KooBits organiserar, öppnas och synkroniserar dina e-böcker till Dropbox

Om du letar efter en en samlad lösning för att organisera dina e-böcker, säkerhetskopiera och synkronisera dem till Dropbox, och läsa och kommentera dem, är KooBits en gratis Adobe AIR-baserad lösning.

KooBits är en kombination eBook organisatör, läsare, synkroniserings, och även bokhandel (du kan köpa böcker i KooBits butiken, men det är inte nödvändigt att göra så för att dra nytta av alla funktioner i KooBits). Många eBook verktyg antingen öppna e-böcker eller organisera / display e-böcker, så KooBits är en trevlig avsteg från antingen / eller situation du ofta. Du kan läsa dina böcker, kommentera dem med en mängd olika märkningsverktyg, synkronisera dem till din Dropbox-konto, och mer. Kolla in videon nedan för att se den i aktion.

KooBits är en gratis nedladdning och fungerar överallt där Adobe AIR gör.

KooBits [via Addictive Tips]

Hej peeps, bara en tanke

Jag har haft något slut av probs med krascha Shockwave, AIR fel installera och slutligen Reader X fel att ta bort (på grund av oförenlighet med W Messenger som jag inte har)

Jag försökte every vilket sätt att sortera, ingen glädje, äntligen ett resultat när jag bort KooBits !!, Skam verkligen, jag gillade det,. Tänkte jag skulle låta dig veta om någon annan kämpar – under tiden, hålla upp det bra arbete, älskar infomails.

Hälsningar

Vic J.

När det gäller familjär träd och släktforskning, uttrycket “bort” som i “första kusin en gång bort” indikerar generations avståndet mellan familjemedlemmarna, din första kusin en gång avlägsnats omfattar både dina föräldrars första kusiner (som är en generation bort från dig ) och även egna barn kusiner (eftersom deras barn är fortfarande kusiner, men en generation bort från dig).