Lytro fokusera fritt Kameran har efter fotofokus växling

Tidigare i år internet var abuzz med nyheten om Lytro kamera, en kamera som låter dig fokusera bilden när du skulle tagit den. Folk var skeptiska, men kameran har setts i det vilda.

Även omdöme enheter som inte skickar förrän nästa år, inbjuden Mashable Lytro skapare Ren Ng till sina kontor för att prova ut kameran. Du kan se deras tjänstgörande testet här

Det är ganska svårt att se fokus skiftande han gör på den lilla LCD-skärm, så här är ett exempel på sidan Lytro nätet för att leka med. Klicka på någon del av bilden för att flytta fokus.

Hit upp länken nedan för att läsa mer om Lytro kamera, leka i sina bildgallerier, och även förbeställa en.

Lytro Kamera

Ren geni. I stället för att slösa tid och kraft att försöka uppnå fokus, sätta allt i, fokus och justera det senare! Logga in mig!

Det är inte hur det fungerar, Juan. Allt är inte i fokus, det bara tar flera bilder på en gång med hjälp av cirka fem olika linser för fem olika tyngdpunkter. Den nedladdingar sedan blandar de olika nivåerna tillsammans via någon smart, ändå enkel kod.

Du kan göra en liknande sak med samma programvara och helt enkelt flera olika exponeringar från en konventionell kamera. Enda om denna kamera är det inte allt på en gång så att du inte behöver bry sig med ett stativ. Jag skulle satsa här är bara användbar för utvalda, planerade skott, och inte handling eller på annat sätt oplanerade, noggranna skott, som jag slår vad om att du får en hel del bilder med några udda kontaktpunkter snarare än de du föredrar eftersom det inte finns någon verkliga sättet att se tills du tar bilden.

Tack vare stora bevarandeåtgärder som börjar på 1950-talet, har USA fler träd nu än det gjorde för hundra år sedan.