Måndag kul med noisegames

Vem vill att ens tänka på att arbeta på TPS rapporten projektet på en måndag? Att ta udden av, ta lite tid och leka med Noisegames. Dessa är väldigt cool meningslösa men roliga interaktiva webb leksaker.

Jag tror Desktop Blues är min favorit. Jag kan tillbringa en bra tid att komma in här. För att inte nämna detta inkluderar tabulatur för blivande gitarrister.

För dig som behöver en tyngre distraktion från saltgruvor är Guitar Machine. Detta gör det möjligt att blanda olika gitarrljud och trumslag ljud till en ljudvägg som passar dig.

För en mördare avbrott i monotonin av företagens hälta, kan denna plats definitivt ta udden av. Det finns sju andra unika musikaliska spel också. Från att sjunga i duschen till att skapa en galen främmande acapella grupp!

Tack vare ekonomiska incitament, olika städer och geografiska mönster och ett mycket milt klimat, är den kanadensiska staden Vancouver en av de mest populära inspelningsplatser utanför Hollywood, Kalifornien.