Microsoft släpper uppdateringar före SP1 för Windows Vista

Microsoft har precis släppt en uppsättning uppdateringar för Windows Vista, uppdelad i två separata uppdateringspaket. Man behandlar prestanda och den andra med tillförlitlighet, och verkar för att åtgärda en hel del problem med grafikdrivrutiner och viloläge.

Det är mycket troligt att Microsoft kommer att släppa dessa via Windows Update i en nära framtid, men om du har problem nu, bör du ta en titt på listan över buggfixar och överväga att installera dem manuellt. Jag har kopierat listan över korrigeringar här så att du snabbt kan läsa igenom dem, med länkar till käll artiklar som innehåller nedladdning.

Kompatibilitet och tillförlitlighet Uppdateringar

Hämta kompatibilitet och tillförlitlighet uppdateringar från Microsoft KB artikel

prestanda Uppdateringar

Hämta Performance Uppdateringar från Microsoft KB artikel

Jag har just installerat båda dessa uppdateringar själv, och kommer att uppdatera artikeln om jag stöter på några problem med dem. Det är värt att påpeka att denna uppdatering är tänkt att lösa de problem med att kopiera stora filer.

Jag försökte installera både men min dator misslyckades WGA, i går kväll och i dag igen. Är Vista OEM är på något sätt hindras från att ta emot dessa fläckar?

Uppdatering för ovan … .med 2,0 revidering av 8/9/07 båda patchar installerade. Jag märkte inte en skillnad i prestanda, men de har installerat.

Jag har installerat båda uppdateringarna på Vista Business Edition x64 och den har ökat processorprestanda. Jag kunde köra benckmarks test för att verifiera detta. Det handlar om 20% ökning.

Vid installationen visas ett meddelande “uppdateringen inte gäller för ditt system”, även om min cleary uppfyller systemkraven och nästan alla utanför de angivna frågorna, det gör ingenting … ?!

Jag får samma “uppdateringen gäller inte systemet” meddelande som Chris – kan inte avgöra varför.

För dem som får uppdateringen inte gäller för ditt system kontrollera agian på uppdateringshistorik att denna uppdatering inte har installerats. Kontrollera också att du hade hämtat rätt uppdatering för ditt system (!) E.. g. Nedladdat 64bit uppdatering för 32bit.

God dag.

Min Microsoft SideWinder precision 2 inte helt ladda på min Vista skrivbordet, den laddas till 99% och stannar sedan. Finns det en lösning på detta problem.

Engelska juridiska termer som “cease and desist” eller “ogiltiga” är överflödiga som ett resultat av deras översättning från latin juridiska termer till Franska (och vidare därifrån).