starta Windows-program snabbare med testamentsexekutor

Det finns några programstartare ute att välja mellan, Launchy förmodligen är den mest kända. En app lanserar verktyg som verkar under radarn är Executor. Även liknande Launchy i dess gränssnitt kan man argumentera testamentsexekutor är överlägsen i sina extra funktioner. Du kan bläddra hela filsystemet och som Launchy du kan utföra Wiki och Google-sökningar.

Efter installationen en sval guiden Utseende där du kan välja huden eller utseende Executor. Oroa dig inte att du kan ändra den inledande avsnittet senare.

Detta är min första gången att ta en titt på Executor så jag beslutat att ta en titt på huden alternativet Fancy direkt så jag kan kolla ut allt.

Det viktigaste att påpeka med testamentsexekutor är nyckelordet funktionen. Det är mycket lätt att lägga till sökord för program. dra helt enkelt ett program lansering ikonen i rutan nedan, skapa dina egna nyckelord och återställa ikonen.

Naturligtvis finns det flera skinn finns som standard och mer görs av användare. De kan hittas i deras forum.

Här är bara en av flera typer av olika skinn tillgängliga.

Executor är ett tangentbord Ninja dröm! Mängden kortkommandon anpassningar är oändliga.

Hämta Executor för Windows

I Storbritannien, “hundratals” var administrativa indelningar av mark ungefär motsvarar i storlek och funktion kåkstäderna, samma system användes av tidiga kolonisatörer, men utanför delstaten Delaware, har det fallit ur bruk i USA.