göra att göra bar i Outlook 2007 visar bara dagens uppgifter

En av de bästa nya funktionerna i Outlook 2007 är att göra-bar, där du har snabb tillgång till din kalender samt din uppgiftslista. Tyvärr är standardinställningen att visa alla dina uppgifter oavsett datum kan vara överväldigande för någon som har en hel del uppgifter, och bara inte så bra.

En av de första saker jag gjorde när jag började använda Outlook 2007 var att byta filter för att bara visa de uppgifter för den aktuella dagen, eller om du vill kan du också visa uppgifter som försenade också.

För att ändra denna inställning, bara högerklicka på “Arrangeras av” -kolumnen och välj sedan Anpassad från menyn.

Obs: Du kan bara klicka på knappen Filter och sedan ändra Time rullgardins på Tasks menyn “på grund av” och den andra rullgardinsmenyn “idag”. Det enda problemet med detta är att det inte kommer att visa försenade uppgifter, så vi kommer att göra det på ett annat sätt.

I detta steg kommer vi klickar på knappen Filter och klicka sedan på fliken Avancerat och klicka sedan på listrutan Fält. Välj datum / tid fält och sedan Förfallodatum från menyn.

Nu ändrar Villkor som “på eller före” och skriver i dagens i rutan Värde.

Nu ska vi se Dagens uppgifter samt försenade sådana.

Men du skulle aldrig glömma att göra något, skulle du? =)

Om jag klickar på 7/3, kommer den att visa mig de uppgifter som beror på 7/3? Jag förstår inte varför det är så svårt för Microsoft att göra, både i Outlook och deras PPC produkter.

Jag kunde göra detta med stor framgång. Det finns en kvarvarande problem som stubbar mig dock. Varje uppgift på min att göra-lista visas två gånger. Typ av gör mig trött, tänker jag har dubbelt arbete att göra än jag trodde. Några idéer om hur man kan eliminera denna anomali? Tack för din tid.

Jag önskar att jag kunde ha det visar för veckan, eller kanske uppgifter som är upp till nästa dag eller två. Det är bra att begränsa listan, men ibland har en liten titt in i framtiden är bra också, i händelse av att du måste blanda saker … och bara att vara förberedd.

Flaggad e används för att visa upp i min “att göra bar” men av någon anledning, det gör det inte längre. Kan någon hjälpa mig på detta? Tack.

Outlook 2007 Uppgifter. ändrats 2003-2007 och server utbyte. Gamla uppgifter 2003 inte överföra väl. fältkategorier altertered … användar-ID fält .. försvann. Måste jag välja bara en lista från listan Alla uppgift för mina fält eller kan jag använda andra. Den gamla fält jag hade listat som kategorier .. inte längre min lista över kategorier .. nu har det blivit ett urval av färguppdrag … .also när jag skapar användaren fältlista som heter Kategori .. det kommer att låta mig skriva på fältet …

Vänligen meddela re: vilka områden kan användas, kan jag lägga i användarfält och har vara typbara … Hur kan jag återställa fälten jag tidigare haft i 2003 innan överföringen …

många thanks..meb

Hej, att kommentarerna ovan – din att göra-lista visar upp två gånger upplösning

Outlook replikerar varje att göra-lista objekt för varje huvud Outlook PST-fil, om du har kopierat din huvudsakliga Outlook-datafil och döpte om det i samma mapp som resten av PST-filer. Om du klickar på för att göra Bar, och sedan på aktuella vyn, och sedan utsikterna datafiler, kommer du att se att det att göra uppgiften Post har duplicerats med två Outlook datafiler, därför visar två gånger, du måste ta bort en kopia av huvud~~POS=TRUNC utsikterna datafil du vill (det kommer att finnas en kopia av huvuddatafilen) och sedan uppgiften inte kommer att dyka upp två gånger. Dina PST-filer är i C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook vanligtvis ….

HOPP som hjälpte !!!!!

Ledsen om jag var inte klar över !, Du måste gå in i mappen som innehåller alla dina PST-filer, banan ges ovan. kontrollera sedan som PST-filer är dubbletter av dina viktigaste Outlook PST-fil. Din huvudsakliga Outlook PST-fil kommer att kallas Outlook.pst. Om du kopiera och klistra in samma mapp, sedan byta namn på kopian, kommer det att leda till att du får dubbla uppgiftsposter när du anger i “Att göra-lista”.

1. Gå till Outlook, verktyg, alternativ och sedan e-postkonton. klicka datafiler och ta en kopia av huvud Outlook.pst (du kanske har bytt namn här) Försök sedan att göra en uppgift – det kommer inte att duplicera !!! (Men du behöver fortfarande att andra postlådan i ditt konto ….) Så …

2. Om du vill ha flera brevlådor i mapplistan, skulle du behöva kopiera och klistra in en PST-fil. sedan byta namn – så kopiera huvud Outlook.pst, kopiera en annan PST-fil (av en partner kanske) och klistra in samma mapp inte. På så sätt kommer du att ha andra brevlåda samt huvud mailbos i mapplistan.

DET ÄR ALLT!!!

Tack, arbetade detta som en charm!

Detta är till stor hjälp, tack! Då och då Visa används i Att göra-fältet kommer att ändras av någon anledning och jag kan inte hitta där jag kan välja Visa. Hur ändrar jag anser som används i Att göra-fältet?

Hej, det enda alternativet jag har för uppföljning är flaggmeddelande någon kropp vet vad som hände med de andra alternativen eller hur man får tillbaka?

Varje gång jag avsluta Outlook genom att göra bar inställningar inte rädda? Vad kan jag göra?

Åh, jag önskar att jag kunde ställa in den att visa mig uppgifter som är “Due Date” “på eller före” “två veckor i framtiden”. Inte den aktuella månaden. Det är lite konstigt (så alltid i slutet av månaden din uppgiftslista blir smalare!?)

Också jag vill visa uppgifter som faktiskt inte har en förfallodag uppsättning av någon anledning ….

MS Office Outlook 2007

RE: Att göra-fältet: arrangeras av: Kategorier

Jag märkte en rullande orange linje strax ovanför verbage av arrangeras av: kategorier. Denna rullning linje var inne i lådan. Jag har sett detta bara en gång och jag kunde inte återskapa det.

Jag behöver veta vad som är orsaken till detta rullning orange linje och hur kan jag återskapa den.

@ Pete Above

Du kan ändra vyn i Outlook Att göra Bar (thats baren till höger i huvudfönstret) genom att klicka på “, arrangerat av” … Det kan säga “Arr: Förfallodatum” till exempel nu, men klickar på, då du kan anpassa vyn … Hoppas som hjälpte!

Jag har märkt en “” rullning orange linje “” strax ovanför verbage av arrangeras av: kategorier.

Var kan jag skicka en PDF-bild av denna grafiska?

Jag behöver inte ändra någon verbage.

Jag behöver en förklaring för den grafiska som är en rullning, GRADIATED ORANGE, rak linje som sitter och rör sig precis ovanför verbage. Möjligen en påminnelse?

Ann, jag har aldrig sett detta i mitt liv !! Det kan eventuellt vara en påminnelse för något … Jag checkat ut andra forum, kan inte hitta något i samband med en orange rak linje i att göra bar … .. Om dess ständigt, kan du ha något som orsakar det att göra det, men om dess en programvara problemet kan du försöka avinstallera Outlook och installerar det igen ….?

> Åh, jag önskar att jag kunde ställa in den att visa mig uppgifter som är “Due Date” “på eller före” “två veckor i framtiden”.

I fall någons fortfarande undrar, det ser ut som du kan göra detta (2007 åtminstone) genom att ange “2 veckor” i rutan Värde. ’14 Dagar “fungerar också.

Jag har min uppgift lista sorteras efter datum, men de objekt som saknar förfallodatum visas överst i listan. Jag skulle ändå vilja se dem, men är det möjligt att flytta det under dessa poster med förfallodag?

Hur kan jag också bara visa mina slutförda uppgifter bara för idag?

Jag tror att lägga

Field: Datum Avslutade skick: Idag; Field: Flag Genomförd Datum Skick: Idag

till den avancerade listan ovan beskrivna borde göra susen.

Hur kan jag anpassa Outlook i dag för att visa endast uppgifter beror på eller före dag, men dölja slutförda uppgifter? Alternativet att dölja slutförda uppgifter visas inte i “skräddarsy” dialogrutan.

Dessutom kan jag dölja “meddelanden” rutan, eftersom jag inte använder Outlook för e-post?

Jag har ett svar för Compounding fråga när det gäller hur man visar inte bara uppgifter för idag utan att visa två dagar in i framtiden. Jag vill visa en skärmbild för detta men det verkar inte vilja ta det här. Kan du berätta för mig? Eller jag kunde bara skicka den till dig och du kan skicka det till mig?

Stor plats förresten. Jag är en instruktör på väg att lära de nya funktionerna i Outlook 2007 och det hjälper mig oerhört. Tack.

Jag vill visa mina slutförda uppgifter med struken fram till slutet av dagen i stället för att ha dem falla från att göra listan – är det ett sätt att göra det i Outlook 2007?

Hello Elaine. Jag vill gärna ge dig en skärmdump, men detta system tar inte det så här går. Du måste bara anpassa vyn genom alternativet Filter och lägga till fältet kallas Datum Färdig och sedan villkoret idag. Sedan sortera listan efter den kolumnen och alla avslutade idag poster sorteras. Om de hamnar överst på listan bara klicka en gång och det kommer att vända sortera.

Oh och Compounding i samma plats bara lägga till fältet Förfallodatum och sedan tillståndet morgon och du kan åtminstone få morgondagens uppgifter. Du kan vidare skräddarsy denna specifika datum men du inte vill ha att göra det varje dag. Hoppas dessa kommentarer hjälp.

Jag vill ta bort den inom parentes [användarnamn] i början av varje post som standard, utan att öppna varje post i att göra-lista individuellt. Någon som vet om det finns ett sätt att göra detta;? Rich

Underbar! Tack. Jag alltid brukade göra detta i den gamla versionen av uppgifter genom att göra och Avancerad Sök och skriva ut den. Det är verkligen praktiskt att ha det på “dator. Tack

Jag har alla e-postmeddelanden flaggade med uppgiftslistor i att göra-lista, men när jag flyttar dem till mina personliga mappar, kan jag inte se dem längre i att göra-lista. Hur kan Outlook check även i my.pst fil? Tack

Jag kan inte få uppgifter att dyka upp i Att göra-fältet. Det finns ett budskap i det område där de uppgifter skulle gå som säger: “En resurs är upptagen eller om du inte har tillräckliga rättigheter”. Tala om för mig hur man tar bort det här meddelandet så att uppgifterna kommer att visas i Att göra-fältet.

Tack

Jag har den rullande orange streck över “arrangeras av: Due Date” också. Det är otroligt irriterande och störande, och jag kan inte räkna ut vad det betyder (betyder det Outlook arbetar med något, hämtar något, indexera något? Eller betyder det jag har en brådskande påminnelse av något slag?). Det finns ingenting om det i Office-hjälpen. Det finns ingen snabbmeny eller sätt att ta reda på vad det är, eller ännu viktigare, hur man stänga av den. Några idéer…?

Euhm Ian, kan du mejla mig en skärmdump på james_temporary _AT_ speedymail.org eller ens lägga upp den på nätet om det är möjligt?

Jag tror att om jag förstår vad du menar, kan jag kunna ge råd om hur man stänga av (och kanske vad Microsofts avsikt var med den saken ^^)

Ciao;! James

Hej James, tack för svaret, jag har mailade dig en skärmdump

Hi Ian!

På bilden figur jag filtret kanske lite avlyssnat på något sätt som Outlook håller i en bearbetningsslinga. Jag föreslog följande per post för att se om det kan åtgärda situationen

Kan du prova följande och låt mig veta om det fungerar?

1) På “Ordna efter” högerklicka och välj “custom …”, klicka på “Reset aktuella vyn” och sedan “OK”, 2) På “Ordna efter”. Högerklicka och välj “custom …” klicka på “Gruppera efter” och sedan ange “förfallodatum” igen och tryck OKs självklart,. 3) Starta Outlook och se om du inte får den orange bar längre.

Lycka till!

I tidigare versioner av Outloook det fanns en vy som visade Aktiva uppgifter för utvalda dagar. Jag kan inte hitta den i 2007, och inte heller hur man återskapa den.

Jag vill använda Att göra-fältet och kunna lyfta fram flera dagar i kalendern för datumval, sedan ser några uppgifter med en start- eller Återl.datum faller i den valda tidsperioden.

Några idéer om hur jag skapar detta? Tack för hjälpen.

Hej, Min kontor precis uppgraderat från 2003 till 2007. Jag kunde se de flesta alla mitt möte, appts, etc i 2003. Allt överfördes till 2007, men, den 31 dagsvyn verkar visa mindre block. Endast ett objekt visas upp och sedan allt annat måste ses med dragnedåtpilen,. Kan jag göra något för att göra fler objekt dyker upp i blocket?

någon som vet hur man kopplar den till baren och kalendern? Jag vill att de möten jag skapar i kalendern och beror i morgon för att vara röd … jag kan göra detta genom att skapa en regel med hög prioritet … .it färger det i kalendern, men inte länka dem på att göra bar …. .så till-bar uppgift för i morgon är inte färgade … .thanks Mike

Jag skulle vilja försöka koppla min att-göra-fältet uppgifter till en undermapp i my.pst snarare än min huvudsakliga mapp som lagras på e-postservern (mina uppgifter tar upp för mycket utrymme och jag hellre sortera på a.pst på min dator så att den inte äter upp alla mina serverutrymme). Hur gör jag? Tack!

Tack för denna tråd!

Någon som vet hur man visar endast dagens uppgifter i Outlook 2002 eller Outlook 2003?

Tack!

På jobbet bytte vi från kontor 2003-2007. Jag har räknat ut hur man kan minska mina uppgifter i kalendern så att när jag visa en enskild dag visar mig bara de uppgifter grund för dagen. Men om jag klickar fram en dag – uppgifterna inte ändras så jag inte kan se vad som finns på min tallrik för i morgon.

Jag försökte förskott filter och använt olika värden – ingen lycka.

några idéer

Tack för denna idé. Men mina requiremetns inte uppfylls completey.

Jag vill lägga till mötet / uppgiften i kalendern. På mouseover på den uppgiften, jag vill visa alla anteckningar skrivna i denna uppgift / utnämning.

Genom att lägga till uppgift att göra, kan jag se noterna (genom att lägga till anteckningar fält) på mouseover men inte fullt anteckningar. Jag försökte en hel del att ändra antalet tecken synliga, men kan inte ändra det.

Dessutom, när jag stänger Outlook och börja om igen de comtimize inställningar (för att lägga till anteckningar i Att göra-uppgift) är också borta. Hur kan jag göra det för evigt.

Vänligen hjälpa mig. Om jag kan se noterna i endast kalender, det skulle vara bra. Men just nu iallafall jag vill se hela anteckningar i ToDo uppgiften musen över händelsen.

Ser fram emot din hjälp.

Tack

Jag använder Outlook 2007. Jag kan inte se min att göra-lista eller uppgifter. Det står “Operationen misslyckades. Ett objekt kunde inte hittas “Hjälp,.. Burhan Sartaj.

Allt jag vill göra är att beställa mina uppgifter som framgår av Outlook i dag efter ämne. Jag har dagliga rapporter göras av en viss tid … alltså min ämnesraden börjar alltid med sjukhustiden (0800, 1530, etc). Jag har ännu inte hittat ett framgångsrikt sätt att göra detta men tanken är relativt enkel man skulle kunna tro.

Vem som helst?

I Outlook 2003 hade jag mina uppgifter i uppgiftslistan skrivs in att bara visa Aktiva uppgifter om aktiva dagar, så att om jag klickade till nästa tisdag, jag såg bara nästa tisdag uppgifter, och inte de från idag. Kan det fortfarande ställas in i 2007?

Vad sägs om bara visar uppgifter som beror på en vald dag / s på att göra-bar? Problemet med “Dagens uppgift” inrättas är jag kan inte välja en dag i framtiden för att se vilka uppgifter beror på den aktuella dagen (vilket är en ganska viktig funktion för mig). Det var möjligt på Outlook 2003 genom att klicka på View> uppgiftslistan skrivs view> Aktiv uppgift för utvalda dagar. Någon idé för 2007?

Tack så mycket för den här artikeln! Jag tillbringade bara den sista timmen på hjälpsidan Outlook försöker alla typer av saker som inte fungerade och dra ut mitt hår. Det var verkligen en enkel sak och du gjorde det mycket lätt att följa,. Tack! Jag kommer att använda denna webbplats oftare, och hoppa över Outlook “hjälp” nästa gång.

-Julie

Har någon har en lösning för att bryta och Muhummed fråga ovan? Detta gör mig galen … det var så enkelt att göra under 2003!

Jag delar samma oro över att Greg och Muhummed nämnts ovan: Jag skulle vilja se de uppgifter som beror på ett visst datum, som jag kunde lätt att göra med Outlook 2003. Det hjälpte mig att tydligt visualisera vad som skulle komma på och hur att distribuera nya uppgifter och möten ..

Tydligen denna fråga har illa How to Geek …

Hej DBC, Matt Born

Jag är också ute efter samma lösning som ni fråga. Jag hittade lösningen någonstans (kredit till: http://www.tech-recipes.com/rx/1888/outlook_2007_make_to_do_bar_show_tasks_pst_file/) och det fungerar. Prova. Tack

1. I navigeringsfönstret, högerklicka på den personliga mapp som innehåller uppgifterna.

2. Välj Egenskaper.

3. Kontrollera displayen påminnelser och uppgifter från denna mapp i Bar kryssrutan Att göra.

4. Klicka på OK.

Hur kan du skapa en uppgift rapport för alla dina uppgifter.

Linda

Hur man skapar uppgifts rapporter med Microsoft Outlook.

Linda

Jag skulle vilja kunna prioritera uppgifter finare än bara hög, normal samt att abe att prioritera inom varje prioritetsnivå. Finns det ett sätt att uppnå detta?

Hur gör du lägger till att göra baren om du accedently X ut ???

Just installerat Outlook 2007. Min att göra bar i vyn dra ner är nedtonade. Jag kan inte synas för att aktivera det. Några idéer?

I Outlook 2003 hade jag mina uppgifter i uppgiftslistan skrivs in att bara visa Aktiva uppgifter om aktiva dagar, så att om jag klickade till nästa tisdag, jag såg bara nästa tisdag uppgifter, och inte de från idag. Kan det fortfarande ställas in i 2007?

Detta är en kopia av en fråga från Greg ans Muhummed men har inte sett en definitiv lösning ännu.

Samma frågor som Greg och Muhammed – Aktiva uppgifter för utvalda dagar under 2007 – finns det något sätt att göra detta på att göra Bar? Jag undrar, är det ett specifikt värde som vi kunde använda i filtret (som Current dag eller Vald dag) som skulle åstadkomma detta?

Dessutom försökte jag lägga ett villkor för mina filter för att visa Genomförda uppgifter för dag – men jag måste ha missat något, eftersom de 2 filter jag har (Aktiva uppgifter för 5 dagar och avslutade uppgifter för idag) arbetar mot varandra.

Jag har samma problem som Burham och har inte kunnat hitta en lösning för det. Det tar verkligen bort från uppgiften / att göra funktioner i Outlook när du inte kan se dem. Snälla hjälp

Jag älskar det här “klickar du bara på” arrangerad av “knappen” business. Det finns ingen “arrangeras av” eller någon annan knapp synlig i min uppgift listan, och jag har provat alla mycket begränsade alternativ jag kan hitta för att visa det. Så, är för mig ungefär lika användbar som “om du vill gå till Paris, helt enkelt kliva in Magic Portal och klicka hälarna.”

Samma frågor som Greg, Muhammed och Claire: I version 2003 Jag kunde ändra min uppgiftslistan skrivs ut så att endast dagens uppgifter och försenade uppgifter skulle visa upp och när jag plockade en framtida tidpunkt i datumnavigatören, inte bara skulle mina möten ändras för att återspegla detta datum , men även mina uppgifter, -. Välj en dag visa, -Visa, Task Pad, -Visa, aktiva uppgifter för utvalda dagar

Hur är det arbete som utförts i 2007 års version? Hittills har jag bara listat ut hur man filtrera mina uppgifter på att-göra-bar “Under de närmaste 7 dagar”, men uppgifterna förblir desamma även när jag klickar på en framtida veckan med datumnavigatören.

Någon hjälp skulle vara mycket uppskattat!

Detta svarar nästan mina frågor som en ny användare till den här versionen av Outlook. Jag gillar att se mina möten som anges i Att göra-bar. Jag har fem set som standard, men hur gör jag ställa in det så att det bara visar mig utnämningarna för “idag” ???

För dem med orange linje frågan. Jag hade detta problem efter vår ICT-avdelning flyttat min brevlåda till en annan Exchange-miljö.

Jag arkiverade min gamla brevlåda helt, och därefter bort och ombyggda mitt nya konto. Det verkade att åtgärda det. Jag antar att du kan också byggts ett konto på samma server.

Hälsningar

Enkhee

Ja, jag hittade denna hjälp när jag försöker lösa samma problem som Burhan & Brian. Om någon vet hur man ska hantera detta snälla hjälp. Det kommer efter när jag åter installerat min Outlook 2007. Hjälp

Tack så mycket för att informera om detta – Jag har undrat hur du uppdaterar min att göra-lista aktivitetsfältet för åldrar!

Jag har min Att göra Bar set för att visa endast uppgifter förfaller idag, men jag vill klicka på en annan dag i datumnavigatören och visa vad beror den dagen. Hur kan jag göra detta?

Detta bidrar nästan. Outlook verkar bara visa uppgifter på grund på en viss dag. Hur får jag det att visa mig uppgifter jag vill börja idag, även om denna uppgift beror en vecka senare.

Du kan försöka att ställa in “Startdatum” “på eller före” “idag” (i stället för förfallodatum), På så sätt uppgifterna kommer också att visa upp som inte beror på samma dag.

Jag har nyligen haft .. något händer med min Outlook 2007 som har skapat dubbla uppgifter i min uppgifter lista. Jag kontrollerade enligt ovan för kopior av min “main PST-fil”, och det finns inte en. Jag har flera PST-filer för olika e-postkonton, men ingen är kopior av “huvud” en. Några idéer om hur man löser detta?

Tack!

Jag måste göra något wrond och jag försökte den två gånger. Jag ser fortfarande alla mina uppgifter och inte bara de förfaller idag eller är försenade. Vad gör jag fel. Jag har Outlook 2007.

reviderad kommentar

Jag måste göra något fel och jag försökte den två gånger. Jag ser fortfarande alla mina uppgifter och inte bara de förfaller idag eller är försenade. När jag slutföra alla stegen jag klickar på OK då jag frågade om jag vill lägga till villkor för listan. Ska jag säga ja? Instruktionerna inte säga något efter att i dag i värderutan. Finns det en saknad steg?

Outlook 2007 att göra Bar – Inte visar vissa Kalederhändelse poster

Det kommer att visa en tid för nästa månad men inte ett för i morgon eller den här veckan. Hjälp!

När jag kommer in en uppgift visar som om jag in det två gånger … vad gör jag? Vad är den inställning som kan eliminera det? Jag har använt detta i flera år och bara i morse började göra detta.

Outlook 2007 att göra Bar – Filter fungerar inte

Min att göra stapeln visar varje uppgift jag har fullgjorts enligt “idag”! Jag kan inte tycks bli av med dem med filter även när jag sätter i era förslag. Några förslag skulle vara mycket uppskattat.

Jag vill att min att göra-bar för att visa på höger i post- och kalender uppfattning inte bara uppgiften uppfattning. Verkar enkelt men jag kan inte hitta det här alternativet, är det möjligt?

Jag är intresserad av

– Visar på dagens möten i Att göra-fältet (inte nästa fem eller hur många)

– När Att göra-fältet är “minimerad”, visar det bara min nästa möte – något sätt för att visa mer?

Någon som har någon lycka med dessa?

Också en obesläktad kommentar, klicka på överenskommelse “maximerar” baren fönster Att göra istället för att visa de mötes innehållet.

En annan paj på himlen önskan skulle vara förmågan att flytta Att göra bar, kanske i några av de vakanser i navigeringsfönstret

Jag kan inte säga hur mycket Visa bara dagens uppgifter fixa hjälpt mig, eftersom jag lever efter denna dag! Men finns det också ett sätt att visa kategorierna i toppen, som jag hade det i den tidigare Outlook-version? Jag har haft att gå till Anpassad att ens ha dem visa upp i bokstavsordning, även om jag är öppen för ett annat sätt att göra det också! Med andra ord, jag använder för att få dem i alfabetisk ordning, bara de för idag, och med kategori ovan. Finns det ett sätt att återskapa allt detta?

Tack så mycket!!

Tyvärr, men är det också ett sätt att få de uppgifter som grund vid en framtida tidpunkt dyker upp när du klickar på den dagen? Från vad jag ser här, fortfarande bara visar det de uppgifter grund för idag, oavsett vilken dag du klickar på. Tack

Hur får jag för att visa% Komplett av en uppgift i att göra-bar?

Kan någon hjälpa wiht ett problem i coh anpassad funktion format för listan coh uppgift på Att göra-fältet? (A) I högerklicka på “Arrangeras av” kolumn och välj “Cusomt”. (B) på “skräddarsy Visa: Att göra-lista” rutan jag klickar på knappen “Format kolumner”. (C) Jag ändrar “bredden” -inställningen på “Specifik bredd”. Sedan, när jag slog på “OK” två gånger för att spara inställningarna jag får ett felmeddelande mesage att Outlook har stött på ett problem, och Oultook stängs. Någon annan har detta problem?

Någon som vet om man kan visa flera aktivitetslistor på att göra Bar om Outlook 2007? Jag har tillgång till ett par andra brevlåda på vår server och jag vill kunna se uppgifterna för dem tillsammans med min på ett ställe.

Tack.

Detta är förmodligen för lax, men om någon kan hjälpa, skulle det vara mycket uppskattat …

Jag har separata kopior av Outlook 2007 körs på mitt skrivbord (Windows 7 ult) och en bärbar dator (Windows xpsp3). Jag har en CRM i molnet som kommer att driva ned kalender, kontakter och uppgifter. Jag har ett IMAP-konto som kör hemvist i båda.

Jag försöker att hålla dem nära till samma … Så

Min laptop tar synkroniserings bra då visar alla korrekt, det vill säga kontakter, kalender och uppgifter,! Båda synsätt visar IMAP mappen och samtidigt mycket långsam, det verkar fungera, mitt skrivbord tar synkronisering för kalender och kontakter …Men

PROBLEM: På skrivbordet uppgifterna visas i uppgift mapp i skrivbords UTSIKTER 2007 för endast en bråkdels sekund och sedan försvinner !!!!! VARFÖR???

Att försöka åtgärda problemet jag kopierade min laptop innehåll Outlook-mapp på mitt skrivbord – – – – men det är fortfarande inte åtgärda problemet !!!

Snälla hjälp, hur får jag MIN uppgifter till försvinner inte i Outlook 2007 på mitt skrivbord ??? !!!

laptop, jag använder sökväg C / doc och inställningar / stu / lokal inställning / app data / Microsoft / outlook och på w7desktop, jag använder sökväg av c / användare / stu / AppData / local / microsoft / utsikter

PLEASE hjälpa någon, Tack, Stu

Jag har samma fråga som Mandy. Vi har en delad postlåda på jobbet som jag vill övervaka, förutom mitt eget. Hur kan jag få flaggas uppgift från brevlådan för att visa på min att göra-bar?

Tack.

Jag vill ändra standardkalender som synkroniseras i Att göra-Bar utnämning alternativ. Det drar från en standardkalender (blå) som jag inte använder. Jag skapade ett verk (grön) kalender och vill möten där för att listas i att-göra-bar. Älskar den här funktionen kan bara inte få den del som arbetar som jag vill,. Några förslag !? Tack så mycket.

På min månatliga syn på min kalender kan jag ibland se 3 möten för varje dag utan att använda rullgardinsmenyn. Men ibland kan jag bara se 2. Jag har ett behov av att se tre … ibland är de där och ibland är de inte.

Hej, jag försökte vad du sa, men det är inte precis vad jag ville så nu jag förlorade i aktivitetsfältet som visar upp på rätten till att göra-lista. Hur får jag tillbaka det,? Dessutom, vad jag vill göra är att ha de på grund och förfallna uppgifter dyka upp på min skärm som de gjorde 2003. Jag uppskattar all hjälp du kan ge mig. tack.

Jag skulle vilja se mina återkommande uppgifter för en framtida tidpunkt, även om jag ännu inte har slutfört de aktuella uppgiften. Till exempel, om jag vet att jag kommer att vara borta den sista veckan i december, jag vill klicka på dessa dagar och se vilka uppgifter kommer att bero så jag kan planera. Men nu, uppgiften inte regenerera förrän jag markerar den nuvarande som komplett.

Katter jamar till sina mödrar när de är kattungar, men när de odlas, reserverar de jamar huvudsakligen för att kommunicera med människor.