göra navigeringsfönstret lättare att hantera i Windows 7

Windows 7 har gjort en hel del förbättringar till flera funktioner, men Windows Explorer kan vara lite irriterande när man organiserar en stor samling av filer och mappar. Idag visar vi dig en snabb tips för att göra det mer hanterbart.

Justera navigeringsfönstret

I Windows 7 finns fem platser som visas som standard. De är favoriter, bibliotek, dator, nätverk, och Homegroup. Du kan klicka dig fram till varje plats i navigeringsfönstret, men det blir tröttsamt och irriterande, särskilt när man arbetar med en massa filer och kataloger.

Om du flyttar från XP till Windows 7 som du kan hitta den här metoden irriterande och vill visa undermappar istället för att klicka genom hierarkin av mappar och enheter.

Det finns ett enkelt sätt att råda bot på irritation. Med Explorer öppet, klicka på Organisera sedan mapp och sökalternativ.

Under fliken Allmänt och navigeringsfönstret, kolla Visa alla mappar och expandera automatiskt till den aktuella mappen, sedan Verkställ och Ok.

Resultatet är mer komplett lista över mappar så att du kan få lättare tillgång till allt samtidigt gå igenom massor av filer och organisera allt.

Automatiskt expanderar till den aktuella mappen gör navigeringen snabbare och enklare.

Genom att kontrollera dessa inställningar varje gång du startar Explorer allt kommer att visas i listan. Om du vill ändra tillbaka kan du högerklicka i navigeringsfönstret och aktivera alternativen på eller av.

Denna enkla anpassningen bör göra navigering i Explorer mycket enklare och spara tid så att du kan fokusera på saker som är viktiga medan på jobbet … som spel och Facebook.

Någon som vet om det finns ett sätt att dölja nätverket genväg från Explorer? Jag har ingen användning för det och det tar upp värdefullt utrymme.

Egentligen behöver du inte alla de första stegen för att aktivera det. Bara högerklicka på en och markera den.

Jag håller med dig Ryan. Även hemgruppen i sidopanelen är meningslöst för mig. Jag har försökt att bli av med det via Kontrollpanelen och services.msc och även en registren hacka, men den infernaliska sak bara inte kommer att vika. Sidopanelen Realestate är värdefullt för mig för att sätta i favoritmappar.

Verkar vad alla vill göra, inklusive mig, är att hitta ett sätt att ändra ordningen på objekt. Dator blir bara tryckas ned. Jag väljer andra enheter sätt mer än någon annan funktion, som att gå till ett bibliotek. Min inställning skulle vara dator, bibliotek, favoriter, Nätverk och glömma Hemgrupp helt och hållet.

Stora doser av koffein, som överstiger 300 milligram, kan inducera panikattacker även i de som inte kliniskt predisponerade för dem.