hur man använder filemenu att hantera dina filer mer effektivt

Organisera filer kan vara mycket tidskrävande, och flytta filer mellan mappar kräver ofta en hel del musklick mellan en fil kataloger till en annan. Här är hur man använder Arkiv-menyn för att göra dessa uppgifter mer effektivt.

Arkiv-menyn är en gratis plugin för Windows Explorer, och det bör fungera för antingen 32 eller 64-bitarsversioner av Windows.

Några av oss vill skapa vad vi kallar en “Dump mapp”, vilket är en mapp där vi dumpar filer som vi inte riktigt vet var man ska sätta. Ett bra exempel på denna typ av mapp är vår Firefox nedladdningar mapp där Firefox dumpar automatiskt någon nedladdning från Internet.

Detta är vad vår mapp nedladdningar ser ut efter timmar av samla resurser på nätet för att utveckla våra artiklar-vi är bara visar dig ett utdrag av hela 100 + filer i mappen. Ni kan föreställa mardröm letar efter information i den här högen av filer utan igenkännbar fil klassificeringssystem som människan känner till.

Det vanliga sättet att öppna flera fönster, skapa flera mappar för att reda ut den här röran bara inte klippa det ibland. Det tar för mycket tid och blir en avskräckande för oss att organisera våra filer. Arkiv-menyn lägger användbara funktioner till vår högerklicksmenyn för att göra det lättare för oss att flytta filer runt.

Vi kan få tillgång till vår Windows-mappen katalog direkt från Arkiv-menyn när vill flytta filer runt.

Filen filter är ett riktigt användbart verktyg när man vill flytta en grupp av filer till en viss mapp. Filter Syntaxen är ganska rakt framåt. Till exempel det här filtret “* Kodu *” kommer att flytta alla filer som innehåller ordet “Kodu” i filnamnet i valfri mapp som vi anger i Arkiv-menyn.

Arkiv-menyn ger också en möjlighet att “Ångra Move” i fall vi av misstag flytta våra filer till fel plats.

Filerna i vår dumpa mappen inte exakt har en bra namn för oss att leta efter information.Before vi använder Arkiv-menyn, måste vi gå igenom en omständlig process att döpa varje filnamn en efter en.

Arkiv-menyn ger oss ett bättre sätt att byta namn på våra filer.

Arkiv-menyn är “Advance Renamer” -funktionen ger oss möjlighet att byta namn på flera filer med ett enda klick. Till exempel här är vi lägga “Kodu artikel” för våra Kodu Artikel resurser.

Flytta och döpa om filer är bara några av de saker som vi kan göra med Arkiv-menyn. Vi kan dela stora filer i mindre filer eller ta bort gamla filer som vi inte längre behöver.

Arkiv-menyn ger oss sätt att enkelt ta bort flera filer. Till exempel kan vi ta bort varje filer som har ordet kryptera med hjälp av ett enkelt filter “* kryptera *” i filnamnet.

Arkiv-menyn har mycket mer verktyg som vi inte nämner-om det finns några funktioner som du tycker är särskilt användbar, vara säker och dela dem i kommentarerna.

FileMenu

Önskar allt detta inbyggt i Windows som standard,! Trevlig praktisk app,)

Fungerar det med Win XP, eller endast Vista eller 7,? Jag kunde inte hitta systemkraven på webbplatsen du länkade till …

Det fungerar med Windows XP, Vista och Windows 7 också. Följ ovannämnda länken och se “ändrings” för mer information.

Jag gillar det .. men kommer inte att installera det .. cauz det har några fula ikoner ..

Tack! Jag har haft Lammer Context Menu men ville ha något mer för en stund.

Ta tillbaka XTree!

Jag har använt denna app för ett tag och jag älskar det!

Pojke jag inte har hört namnet XTree under en lång tid.

bra app, keep’m kommer.

“Boy Jag har inte hört namnet XTree under en lång tid.”

Jag använde Norton Commander i DOS dagar själv. Du kan göra allt detta (och mer) i Total Commander, men det är en kommersiell produkt, inte freeware som Arkiv-menyn. Men det är bra att veta.

Ser bra ut, men kraschar Explorer för mig varje gång jag högerklickar på en fil. Detta är under Windows 7, 32 bitar. Har någon annan har det här problemet och / eller har en aning om vad som kan orsaka det?

Även om Sagan om Ringen-trilogin har cirka 3 miljarder dollar i vinst, har ingen av dessa pengar gått till Tolkien Estate, J.R.R. Tolkien sålde filmrättigheterna till hans litterära opus 1969 för £ 10,000 (~ $ 16,578.50 USD).