hur man använder Windows 7: s verktyg för säkerhetskopiering i Windows 8

Windows 8 har en ny fil historia backup system som ersätter Windows 7: s verktyg för säkerhetskopiering. Men innehåller Windows 8 fortfarande Windows 7 verktyg för säkerhetskopiering. De är särskilt användbara för att skapa fullständig systemavbildning säkerhetskopior.

Dessa verktyg anses föråldrat och förmodligen inte kommer att vara där i framtida versioner av Windows. Microsoft föredrar du använder Arkiv Historia och Uppdatera har istället.

Windows 7 verktyg för säkerhetskopiering är dolda och kommer inte att visas i sökningar för “backup” eller liknande fraser.

För att komma åt dem genom att trycka på Windows-tangenten och söka för säkerhetskopiering. Välj kategorin Inställningar och öppna Spara säkerhetskopior av dina filer med File History fönstret.

Klicka på Windows 7 File Recovery alternativ gömd i det nedre vänstra hörnet av fönstret File History.

Du ser det välbekanta Windows 7 backup gränssnitt, nu med namnet “Windows 7 File Recovery.” Det fungerar precis som du kommer ihåg det fungerar i Windows 7, men Microsoft rekommenderar att du inte använder båda funktionerna samtidigt. Du kan inte aktivera File History om du redan har en Windows 7 backup schema aktiverat.

För att snabbt komma åt det här fönstret kan du också söka för återvinning och välj Windows 7 File Recovery.

Till skillnad från Windows 8 verktyg för säkerhetskopiering, kan Windows 7 File Recovery verktyg kan användas för att skapa en fullständig-image backup. En systemavbildning är en fullständig kopia av datorns nuvarande tillstånd. Återställa från systemavbildning kommer att återställa alla dina filer, program och inställningar till den status de var i när du skapade bilden.

För att skapa en systemavbildning backup, klicka på Skapa en systemavbildning alternativ i sidofältet.

Du kan placera systemavbildning på en hårddisk, på flera DVD-skivor, eller på en nätverksplats. Det kan vara ganska stor, eftersom det är en kopia av alla filer på hårddisken.

Windows säger att du inte kan återställa flera filer från systemavbildning backup, men vi har täckt ett sätt att extrahera enskilda filer från en systemavbildning backup.

För att återställa en fullständig säkerhetskopia i framtiden öppna skärmen datorns inställningar. Tryck på Windows-tangenten + C, klicka på Inställningar, och välj Ändra datorns inställningar.

Välj kategorin Allmänt och rulla ned tills du ser den avancerade startalternativ. Klicka på Starta om nu för att starta om datorn i den avancerade startalternativmenyn.

På skärmen Avancerade alternativ, välj Felsökning -> Avancerat -> System Image Recovery. Du kommer att kunna välja en systemavbildning och återställa datorn från den.

Om du inte kan starta i Windows, bör datorn automatiskt start till Avancerade startalternativ skärmen efter flera försök att starta normalt. Du kan också hålla ned Skift-tangenten vid uppstart, starta från en Windows 8-installationsskiva, eller använda en Windows 8 systemreparationsskiva.

Om du föredrar hur Windows 7 säkerhetskopiering arbetade på hur Windows 8 Arkiv Historik backup verk (läs mer om skillnaderna här), kan du klicka på Konfigurera säkerhetskopiering länk i Windows 7 File Recovery fönstret för att skapa en Windows 7-stil backup schema.

Processen kommer att vara densamma som inrättandet av säkerhetskopiering och återställning funktionen i Windows 7. Observera att du inte kan aktivera File History medan en Windows 7 backup schema är aktiverat.

Windows 8 Arkiv historik har några begränsningar, men de kan bearbetas runt. Till exempel, medan File History kan bara säkerhetskopiera filer i bibliotek, kan du lägga till en mapp på din dator till ett bibliotek för att se till att den är säkerhetskopieras. Den mest övertygande skäl att använda Windows 7 File Recovery istället är förmågan att skapa full systemet säkerhetskopior.

Tack igen för att i tid artikel som avslöjar ett bra sätt att avbilda en Windows 8 maskin.

Re: “File History” … ..that är bara ytterligare en av Microsofts Kludge-O-Matic backup system alltför komplicerad fil. (Samma gamla Windows Backup med en meningslös nytt namn)

Tack och lov gamla goda Robocopy fortfarande existerar i Windows 8 för dem som vill få några verkliga backup arbete snabbt och bekvämt.

Fallande snö finkar fladdra, grå dimma himmel utanför portalen, Tack för tipset!

Jag har använt Windows 8 för ungefär ett år bara hoppas det kan vara användbart en dag, så att du får en översyn av någon som faktiskt har använt den. glad att jag räddade mitt Windows7 pro kopia. Windows 8 och alla som säger hur bra det är är alla fulla av skit. varför Windows 8 behöver komplicerade handledning för att göra enkla uppgifter? varför howtogeek måste sälja en bok om hur man kör windows8? varför någon behöver över tusen skärm att köra ett enkelt operativsystem? Jag har hittat Linux-distributioner är lättare att köra än detta skräp, jag är bara glad att det var endast $ 40. Jag ska sälja den på Craigslist, förhoppningsvis ska jag få $ 10 av det.

Filhistorik för mina handlingar och andra ofta nås och ändrade poster, Win7 backup för allt annat en gång per vecka, och en systemavbildning varannan månad i fall något riktigt dåligt händer med OS (som har för mig redan!)

Ännu ett skäl att undvika detta klumpiga röran av en O / S. Finns det något i Windows 8 som inte har varit antingen utelämnas krymplingar, gömd eller helt enkelt svårare att åstadkomma, från tidigare Windows-versioner? Det är inte långt borta att föreslå att Linux kan vara lättare att hantera !! Klyftan minskar! Jag medger att jag förlorade tålamodet efter bara en vecka (explorer bandet -att horrid unituitive gränssnitt som jag undvikas i Office genom att inte “upgrading’- var den sista droppen) och jag var glad att återvända till Win7. Övergripande jag föredrar fortfarande XP för en mager, snabb och intuitiv upplevelse. Varför fixa det om det inte bryts?

Hittills Win 8 x64 Pro gör ok. Man lär sig att komma runt de små irritationsmoment som hörn poppar upp. Nästan allt värdefulla verk som med W 7 x64 Ultimate. Stor nyckel med åtta för mig var att använda Macrium Reflektera för snabb bild. Fungerar i de fall där Skapa / restore en punkt misslyckas. hmm 24 december patch för Macrium installeras enkelt, ingen omstart,. Vad är nytt? 5.1.5496: Lifesaver och bra för avbildning C: den interna D, medan många av populära backup röra upp med att om tillåter alls. SSD bild till en SATA III 2TB och känna sig trygga nog tills kan sätta kritisk saker på ännu en annan metod DVD eller extern hårddisk,. Beats heck av bandenheter eller CD misslyckanden.

Jag har haft min fullständiga versionen av Windows 8 på Craigslist för 24 timmar @ $ 10 och ingen vill det.

Även vänster namngivna i de flesta kulturer, i den franska kulturen Kings finns på spelkort namnges, The King of spader, hjärter, ruter och klöver är uppkallat efter kung David (av den bibliska berömmelse), kung Charles (Karl), Ceasar ( den romerska diktatorn) och king Alexander (av antika Makedonien), respektive.