hur man stänga av eller starta om dina fönster 8 st

Ja, du har rätt, titeln på denna artikel bör göra dig att skratta, och med goda skäl: det ska vara enkelt att stänga av datorn, eller hur? Tja, Windows 8 gör det lite mer förvirrande. Här är hur man gör det om du inte har räknat ut det redan.

Obs: idén om Windows 8 är att det är mycket mer som en iPad eller liknande gadget-du behöver inte stänga av den helt och hållet, eftersom det kommer att gå in i ett energisparläge när du stänger den bärbara datorn locket eller slå strömbrytaren på en tablett. Det är därför avstängningsfunktion är göms undan.

Det finns mer än ett sätt att komma till avstängningsfunktions den första metoden, som är mest användbar för en tablett användare, är att flytta musen till det övre högra hörnet för att utlösa Charms menyn (eller så kan du använda Win + C ) och sedan hitta knappen Inställningar på det. Om du är på en tablett, kan du komma åt menyn till höger genom att dra det övre högra hörnet på skärmen.

Den andra metoden är att helt enkelt använda Win + I (det är en stor bokstav i) och panelen Inställningar kommer att glida rätt ut med strömbrytaren på det.

Den sista metoden är att bara skapa din egen avstängning eller starta genvägar och stift dem till den vanliga Windows 7 skrivbordet. Du kan också skapa genvägar och stift dem till skrivbordet Metro också. Om du verkligen vill få slick, kan du göra dina egna kortkommandon för att direkt starta stänga processen.

Eller – som det gamla skämtet går – bara trycka på Alt + F4.

Med Windows 8 gör mig arg.

Efter ca 5 timmar med Windows 8 Jag fick frustrerade och startas till W7.

Bortsett från den nya Aktivitetshanteraren (Process Explorer är ännu bättre men) och andra saker med lite mer information som visas, är W8 ett stort steg i en riktning ingen ville.

Jag vill verkligen att skicka ett meddelande till alla, inte bara denna webbplats.

Rösta med plånboken. Om du inte gillar Windows 8, inte ge Microsoft pengar för det. Pengar pratar.

ja, jag installerade Win8 i en virtuell maskin går att testa, och, även om jag redan har sett Metro UI i Win Phone 7, jag fortfarande bara inte gillar det. Jag är inte säker på att jag kan förklara varför, förutom att från en visuell stå punkt det inte tilltalar mig, och från en användbarhet synvinkel jag kan bara inte vänja sig.

Om det inte finns ett sätt att göra det ser ut och fungerar som Win7, måste jag överväga andra alternativ för min nästa dator, som Ubuntu.

Jag skulle älska att överge Windows helt och hållet för Linux, så många trevliga distributioner av Linux ute men spelen är ett skämt för Linux och kör någonting fönster är en sådan börda, om du kan få det att fungera alls. Och vad är poängen med att köra ett operativsystem som om jag vill spela bra kvalitet spel jag måste köra OS jag bara kvar i en virtuell miljö? varför inte bara hålla med beprövade du vet redan. Jag önskar att spel enh skulle överväga att göra sina grejer fungerande på Linux, skulle öppna en helt ny värld för många människor. Jag kommer aldrig att slösa pengar på något Mac när det är ingenting annat än en rip off av Linux, förutom det faktum att Mac är så löjligt dyra. ledsen för min rant-talet, skulle jag gärna höra om någon har några bra idéer om hur man få de flesta av Windows-spel upp och körs på Linux, försökte Ive vin, PlayOnLinux och några andra emulatorer, och jag vägrar att göra en virtuell Windows på Linux! Det är helt enkelt dum, en Os i ett OS, var är sunt förnuft där? Jag bara lösa det faktum Linux är bara inte för mig just nu.

Om jag någonsin tvungen att använda Win8 då kommer jag att installera min gamla Win3.1 diskar och bara leva som en eremit.

@ Rattle … ..Virtual är rätt väg att gå om du i princip vill spela spel på Linux som är Windows-baserade. Och jag håller om rip-off-line om Mac och Ubuntu och Ubuntu är fri, några tweaks och det finns egentligen ingen skillnad mellan två, men jag försökte Windows 8 och jag gillar, annorlunda, i grund och botten en Windows-telefon med umph !! … .

Bout att starta tillbaka till 8 nu, lol ….

Det är roligt när du behöver en how-to, också starta datorns operativsystem. * Facepalm @ MS’sFailure mobila operativsystem *

Windows 8 suger.

Jag kunde se att den tyska killen som fälls ut på World of Warcraft “w / e videospel det var” video, vändning, knäppa på Win8 roflmfao.

Någon borde göra en komedi video arbetar Win8. Det skulle göra min månad.

Vad är det med “det är en stor bokstav i” förklaring? Vi kan inte läsa eller något?

UPPDATERING: LOL ok, jag hämtade och installerade Windows 8 Beta, det är annorlunda i vissa fall för mig än utvecklarna förhandsvisning, åtminstone skrivbordet Metro verkar många! lättare att navigera. Jag lekte med det mer än jag gjorde dev förhandsvisning och jag kan säga “med huvudet hängde låg” Jag gillar det, kunde jag se mig själv med hjälp av denna LOL Men jag kan definitivt se var det kommer att orsaka mycket ilska mot MS. Jag har inte installerat något ännu, men kommer att behöva prova spel på det och se. också, Ive fann att (utan att behöva läsa artikeln, förhoppningsvis im inte upprepa något redan sagt) om du håller musen hela vägen till höger på skärmen, dyker en meny upp med som 4 eller 5 ikoner. Om du klickar på ikonen inställningar, är strömmen ikonen direkt. tummen upp till MS för fastställande många som jag tyckte var fel med dev förhandsvisning. ok, im gjort LOL

P.S.S. LOL Jag läste artikeln och sett att de gav info jag sade i mitt förra inlägg, känner jag ganska dum nu, men, som sagt, med ut återläsning, ändå, ledsen för så många kommentarer och så långa inlägg. 🙂

När platsen måste börja skriva guider om hur man stänga av din dator finns det ett problem.

Jag märkning Win 7 nästa Vista redan. Provat det och inte bryr sig om det.

Windows 7 kommer att bli den nya WinXP.

Korrigering Win 8 är nya Vista

Har du försökt att trycka på strömbrytaren på datorn? Jag alltid avstängning min dator på det sättet eftersom vista hade förändrats avstängning till standby (jag använder Win 7 nu)

Saken är, bör du normalt inte behöver stänga av din dator längre. Du ska inte behöva starta heller inte uppmanas att göra det av operativsystemet.

Avstängning är begravd i Win 8 förvånade mig också, men jag insåg snart att jag inte använder den. Folk har vant sig detta (hur många iPad ägare vet hur man avstängning / starta om den?) Och Microsoft har återspeglas detta i det grafiska gränssnittet.

Bara stänga locket på dig anteckningsbok eller trycker på vila-knappen på tangentbordet, kommer det bli bra.

Bra att veta om hur du stänger eller starta om Windows 8 PC

Brinner verkligen informativ. Hela tiden var jag först logga ut sedan starta eller stänga. Tack för den stora artikeln.

@Cyril, Med kranarmen av SSD: s många människor måste starta i bios eller inloggningsskärmen för Trim / Garbage Collection att sparka in och börja underhåll SSD.

Trim / Garbage Collection, i datorer, gör en TRIM-kommandot ett operativsystem för att informera en solid-state drive (SSD) som block av data inte längre anses används och kan torkas internt. Medan TRIM ofta stavas med stora bokstäver, är det ett kommandonamn, inte en akronym. [1]

TRIM infördes strax efter SSD började bli ett prisvärt alternativ till traditionella hårddiskar. Eftersom låg nivå driften av SSD-enheter skiljer sig avsevärt från mekaniska hårddiskar, det typiska sätt på vilket operativsystem hanterar operationer som raderar och format (inte uttryckligen kommunicera de berörda sektorerna / sidor till den underliggande lagringsmedium) resulterade i oväntade progressiv prestandaförsämring av skriv operationer på SSD-enheter. [2] TRIM gör SSD att hantera sophämtning overhead, skulle det annars betydligt långsammare framtida skrivoperationer till de inblandade blocken i förväg.

@Anon, Jag kan mycket väl vara fel men jag trodde Windows 8 hade inbyggd TRIM optimering för SSD-enheter …

Jag har problem med sten, ledsen, Windows Store isn `t finns i din region, Jag bor i Iran. Hur kan jag använda den,? och, jag cann`t se någon video i Windows 8! några av dem spela, men slomation eller bara spela upp video ljud, Hjälp mig plz

@Cyril, Mycket riktigt, som så gör Win7.

Jag förklarade Trim / Sophämtning.

För att få fullständig SSD underhåll = sophämtning, inloggningsskärmen eller sitta i bios rekommenderas, kräver att starta :).

@David

Men att bara stänger individuella program …

@Asgaro

Varför?

Det här kommer sjunka till botten i ingenstans! Jag försökte det när jag fick den från Microsoft för några månader sedan. Total skräp och en cackhanded försök att kopiera Apple grejer,. Det tar över datorn och försöker det är bäst att förstöra allt,. Bill Gates & Co blir desperat methinks. Kanske Windows 9 utvecklas?

varför stänga av det? stänga locket eller trycker på strömbrytaren! som redan sagts ni alltid stänga av din ipad? men om jag på allvar vill stänga av den jag bara trycka ctrl + alt + delete och i det nedre högra hörnet kan du stänga av eller starta om den.

ärligt vad jag ser av Windows 8 är att den bakre änden på det är i princip Windows 7 idé. Hittills har jag känner det i princip har stabiliteten hos Windows 7. som i jämförelse med vista är fantastiskt och i jämförelse med XP det är i grunden lika men mycket annorlunda.

Jag är fortfarande rädd för att installera det efter vad 7RC gjorde.

Jag har en återställningsknappen på mitt fall. Jag slog det när jag är i ubuntu, och sedan vänta några sekunder och slå makt. På grund av någon anledning … Det kommer att fastna stänga om jag stänger normalt. Jag önskar att jag kunde göra samma sak för min Windows 7 partition utan chkdsk kommer efter mig.

@Saeb: Jag tror att anledningen till Windows Store kommer inte att sälja till dig beror på ditt land är på den amerikanska exportförbud lista för tekniska produkter. Vissa typer av tekniker är förbjudna från försäljning till länder som anges enligt amerikansk lag på grund av risken för användning i militära tillämpningar. Computer Products är en av dessa tekniker. Jag hoppas att det hjälper (eller åtminstone hjälper dig förståelse för varför butiken inte fungerar ut – Jag antar att det inte hjälpa dig med Windows 8).

Om jag ville ha en Tablet jag skulle köpa en, nu har jag en massiv “24” Tablet och allt jag ville ha var en PC.

Bara titta på dessa bilder på Win 8 gör mig sjuk och jag älskar teknik och prylar!

Detta kan bara bli en annan Windows ME misslyckande.

Microsoft försöker driva sina anhängare att bli MAC fans eftersom jag natten bara göra det under nästa år eller så.

@Mark, Tankar mycket. Jag förstår frågan men med denna fråga hur kan använda den? Till exempel använder VPN eller annat sätt,. Och om videon? hjälpa mig;! I`m så ledsen min engelska är inte bra !!!

Hm … en stationär någon sex år gamla skulle älska.

Synd att jag inte sex år gammal.

Skillnaden i hastighet mellan Win 7 och Win 8 är nästan skäl nog att uppgradera i sig;. Jag önskar MS skulle hitta ett sätt att öka starta upp hastigheten på Win 7. Det vanligaste klagomålet om Win 8 vid denna tidpunkt verkar vara Metro UI. Jag kan inte tro att Microsoft inte kommer att ge ett enkelt sätt att växla den, på eller av, innan släppa den slutliga versionen. Jag spelade med den nya versionen flera timmar i går kväll, och, för mig är det bara en fråga om att få vana vid det.

@Mark, Jo jag kan se att du är helt kontroll över dina tankeprocesser. Jag hänger på varje ord.

@jim den peoblem med en enorm OS som windiws var både mjukvara och hårdvara. Plus BIOS starta tid. Detta problem fastställdes med införandet av 2nd gen Intel-teknik och bigget ssd hårddiskar. Tidsskillnaden mellan mina gamla Windows 7 med en i7 och en 10k rpm hdd skars ner från 2+ min till 7 sekunder från en kall bios och OS boot i nya Zenbook i7 ultratunna med en SSD .. Det tar hand om hårdvaran del. Niw när jag sprang win8 dev och Ubuntu 11 på både den gamla och den nya. Win8 startas snabbare än ubuntu och naturligtvis snabbare än basen OS vinna 7. Microsoft har gjort ett hugr strukturell jobb med Win8 dev och beta. Det är en snabb pålitligt system. Needa tag att vänja sig. Ännu så, vilka nya systemet behöver inte en övergångstid. Jag tror att Microsoft (och Ubuntu för den delen) kommer att förändra marknaden och att de är här för att stanna. Som ett enhetligt ekosystem som körs på smartphones och surfplattor lika bra som det Doea på en bärbar dator eller en dator, har Microsoft en övertaget för nu. Vi måste vänta och se vad Apple kommer att göra för att möta Jellybean glass sandwich utmaning samtidigt bekämpa Linux Ubuntu enhetligt ekosystem och Win8. Det kommer att bli en intressant kamp. Så länge vi fortsätter krävande.

@saeb, Har du provat torrent sajter? Jag är säker på att någon har laddat upp till en torrent webbplats. Ge det ett försök. Om du vet ingenting om torrents bara göra en 5 minuters sökning på torrents. Mycket lätt att använda. Hämta the.torrent “eller magnetlänkar som är dum” fil torrent “i ditt fall, Win8 förhandsvisning”. När the.torrent fil laddas ned och när du har en torrent-klient som uTorrent ner och installeras. Dubbelklicka the.torrent fil, kommer den att starta din Win8 nedladdning.

-Skål

Avstängningsproceduren på W8 är lika enkelt som processen klagomål för Microsoft! ROFL !!!

Börja + r “shutdown / t 001”

Stiga på

och gjort … .. löjligt att de gjorde sig av med startknappen

Jag tycker inte om Windows 8, men jag kan inte räkna hur man ska gå tillbaka till min Windows 7. Det säger att jag har någon återställningspunkt eller säkerhetskopiera filer och jag har inte en skiva. Kan någon hjälpa ?????

@Anon Tack. I`m installerat Windows 8 Consumer Preview men Jag kan inte ansluta till Windows Store App,! Och jag kan spela upp video på Windows 8. I`m installerade k-lite men hade ingen effekt, Tack igen.

Win 7 GUI, och samtidigt ha gott om insekter, är en anständig en som är lätt att använda. Det behövs buggfixar. Och mer buggfixar och uppsnabbningar till det underliggande operativsystemet. Men varför i h-l skulle någon sätta en pekskärm mobiltelefon gui på en vanlig dator som inte har en pekskärm? Märk väl, om de låt oss hålla Win 7 GUI hur vi är vana vid, skulle vi inte bryr oss. Vi skulle gå till Win 8 för taskmanager och OS förbättringar (som alla kunde bara varit en service pack för Win 7). Men nej, MS tvungen att se till att de blockerade några tweaks att få tillbaka orb och startmenyn. Det dumt, är det fortfarande där, typ av, väl dolda, och inte är tillgängliga som en meny. Du kan gå igenom hierarkin, men det är inte någonstans nära som praktiskt.

Och varför någon skulle känna ett behov av att ta bort utloggning, eller starta eller stänga av, och ersätta dem med en strömbrytaren (hey – min dator har en POWER-knapp – en verklig). Naturligtvis förutsätter MS att som en dyna eller telefon som en dator har bara en användare. Men datorer i mitt hus är alla delade, och var och en av oss i familjen har vår egen personliga inloggning. Så vi måste växla användare ibland ett par gånger per dag.

Och sedan, för dem som inte har märkt, det fanns en tid när MS gjort sig den viktigaste platsen att hitta nästan alla hjälpredor i sidofältet. De flesta var inte finns någon annanstans. Och då MS beslutat att prylar var inte längre viktigt, och tog bort de flesta av dem från deras hemsida.

Vid denna punkt, såvida inte MS backar upp och återställer hela Win 7 GUI kapacitet, jag kommer aldrig att uppdatera vilken dator som helst att vinna 8. Om jag måste köpa en ny dator, jag ska försöka att köpa den med Win 7. Jag är gissar att PC-tillverkare kommer att se hur illa Win 8 kommer att tas emot och erbjuda Win 7 långt längre än MS vill att de ska.

Hmm – låter precis som Windoze ME, och Windoze VISTA. Nu Windoze 8. Hey – åtminstone MS är konsekvent.

@saeb; Ionno är detta nås via Win8? eller din webbläsare?

Om webbläsaren, prova proxy SOCKS5 eller Tor. Annat än att, vet inte jag.

Typ shutdown / s / t 0; Det är universell.

Hur man öppnar låsskärmen, ans: tryck Ctrl … .. ange lösenord

Det har alltid varit problem med ny innovation i mänsklighetens historia, detta är inget undantag, förhoppningsvis alla kommer att vara ganska när Win8 är officiellt släppt

Jag är 16 och har tur, kan jag färgas till vilken färg som helst

SÅ jag redan älskar Win8

Och du tror att de skulle ha lärt sig från Vista .. Jag har skickat dem e-postmeddelanden och jag har så stort nätverk, aldrig ett svar, väl lycka microhard, jag ska kort din lager precis innan release. De bara inte vill lyssna.

Om det tar nästan ett geni för att stänga W8 sedan föreställa sig hur resten kommer att se ut för den genomsnittlige användaren. Jag har redan tillbringade omkring 10 timmar som försöker få upp och funktionell utan framgång. Och överbeskydd som är inbyggd i är ett skämt … du kan inte göra någonting utan lösenord. Och jag tänkte W7 var dåligt. Jag tror att jag kommer att installera XP eller W98 redan innan jag köper W8. Det är inte ett OS men en nightmare.Not värt 2 cent.

Jo jag har ett problem med Win8.

När jag klickar på “IE” på MetroUI, klicka på “IE” från skrivbordet, båda är helt annorlunda,. Varför?

Borde inte “IE” i MetroUI öppna vad som för närvarande öppnas i mitt skrivbord s “IE” webbläsare ?. Varför är de olika? Det känns som det finns 2 operativsystem på min dator nu. Metro OS och Windows 8 operativsystem. Det känns så konstigt att det finns något samband mellan den 2.

Är jag ensam om att tänka detta?

När det finns flera användare på en Win8 maskin, hur du växlar användare?

Hur många misslyckade försök på ett operativsystem har Microsoft behöver innan de lär sig,?. Jag kommer inte att nedgradera till Windows 8,!. Windows XP är fortfarande den mest använda, butikskassaapparater, Företag, etc., men jag tror att Windows 7 ( “som jag använder”) är den korrekta steg upp från XP och är lika stabil,. Om Microshit vill gå in på bärbara tablett typ operativsystem då skulle jag föreslå de bygger på Windows 7 och göra en separat operativsystem för tabletter, telefoner, etc.. Det finns inga företag som någonsin kommer att använda Windows 8, “En annan vista typ Failure” även före full release, det är skit,. Det är inte bara företag, du har affärer, tandläkare, läkare, sjukhus, polis, brandkår, ambulans , skolor, osv, jag tror inte att någon av dem kommer wan “t ett underhållningssystem baserat operativsystem när det finns en allvarlig jobb att göra,. Windows 8 är DEAD;. Zolta0

Häromdagen, jag installerade Windows 8 på min dator till dual boot den med Windows 7. Jag hittade Windows 8 att ha några smärre förbättringar jämfört med Windows 7, men förutom att det fanns många viktiga funktioner förlorade / ändras. Jag tror jag antingen få Windows 8 utan att betala eller inte få det fram till 2020 när Microsoft släpper Windows 7 support.

Efter att ha tillbringat helgen spelar med Windows 8 Jag är verkligen imponerad. Min första tvekan snabbt som att vila och när jag förstod grunderna på startsidan jag var på god väg till snabb och lyhörd datorer, något som jag inte har sett på en Windows OS någonsin. Jag hade några initiala problem med att installera spel, men detta var också snabbt övervinna den hårda vägen, och jag är glad att säga varje match jag försökte installerat snabbare än på Windows 7 och köra utan problem. Dess bara synd att de flesta av startsidan plattor är fortfarande “demo” bara, det skulle ha varit bra att ha ett fullt fungerande system som Windows Phone. Allt som allt den första Microsoft operativsystem som kan göra anspråk på att vara snabb, när du inser att startsidan och skrivbordet är separata enheter som kan användas separat för i samband med varandra dess ganska snabbt att vänja sig vid inrättas och pekskärm operationer

@saeb, Kära Saeb, låt mig hjälpa dig att lösa Windows Store problem,. Följ instruktionerna, sedan ditt problem kan lösa (fungerade för mig åtminstone)

1. Anslut till ett VPN eller liknande tunnelsystem,. 2. Gå till Windows Store, är felmeddelande visas igen (sorry, är Windows Store inte ….); 3. Ändra land till USA (om det är Iran), om det är USA, sedan ändra det tidsmässigt till Iran. Det är ingen roll vilket land du väljer, är det viktigt att ändra landet för att tvinga App Store kontrollerar regionen igen genom att spåra dig IP-adress,. 4. Sedan avsluta “Store” Process från Aktivitetshanteraren,. 5. Gå till App Store igen, det ger dig detta fel. “App Store är inte tillgänglig, försök igen”; 6. Nu kopplar VPN och kontrollera igen, om problemet kvarstår, bara starta om datorn,. Kontrollera sedan App Store utan VPN !!!

Det var så jag utförs för att kringgå Microsoft Region Begränsning mot Iran för Windows Store 2 gånger, på min dator och VMware.

Hälsningar; PK DEVELOPER

I motsats till många andra på detta forum, till mitt koncept, Microsoft Windows 8 är ett generationsskifte i Windows produkt, som var tråkigt lite i ett häftigt sätt. Kan ni föreställa Windows 7 på en 10inch tablett? Nej det är det värsta för en tablett och jag tror att alla känner till orsakerna, eftersom de är uppenbara. Men några viktiga funktioner i W8 gör det häftigt på tabletter, armstöd, Fast start, Metro stil och bra touch stöd, Brilliant SDK för Windows Utvecklare som mig och HTML5 stöd. Hastigheten av fönster är fantastisk i jämförelse med tidigare versioner. I ett nötskal, jag vill säga Windows produkt, som glömmer, blir känd igen och jag är ganska säker på att Windows framgångsrika i nära funktion som min åsikt var och många artiklar jag läst. kanske de visuella effekterna är inte intressant för dig, men systemets prestanda övertygar nu i jämförelse med nya avancerade operativsystem som iOS och Googles Android. Jag är en C #, C, C ++ och Objective-C utvecklare på iOS, Android och Windows. Jag anser Windows 8 som en briljant Windows, jag hatar Steve Ballmer 🙂 men jag njuta av många Microsoft-produkter.

Om jag ville ha min datorskärmen för att se ut som en gadget, då skulle jag köpa en gadget,. Windows 8 inte kejsarinnan mig. Har någon försökt klassiska skalet på Win 8 för att se om, kogödsel försvinner? Jag gillar hur hur klassiska skal fungerar på Vista och Win 7., Windows Explorer (filhanterare) fungerar mycket bättre i XP än Win 7 Win 8 filhanteraren är inte bättre,. Jag kan göra mer med XP filhanterare via nätverket ansluten till en Win 7 dator,. Utforskaren bör döpas filhanteraren. Internet explolrer bör döpas, Denna sida kan inte visas. Allt jag vill ha från Microsoft är ett bra operativsystem med en bra, filhanterare program och har operativsystemet vara förenligt med mina program,. Nu hur svårt är det;? Torch

Nej, Jag ska fortsätta att använda min bekant XP nu & när det är uttjänta anländer, dual-boot det för off-line spel samtidigt som du slår till Ubuntu eller Mint.

Windows 8 är bra. Jag minns samma gnäll från förmodade “IT-proffs” när Windows XP kom ut. Det tog mig hela 5 minuter att räkna ut fönster 8. vid en myndighet POV Windows 8 är lättare att hantera när du vet där allt är. Startmenyn har bortskämda alla. Metro UI är verkligen syftar till pekskärmar, men man vänjer sig det fungerar bra med ett tangentbord och mus. Efter att ha sagt att jag fortfarande gillar Windows 7 bättre. Men Windows 8 går ganska bra på lägre hårdvara än vad jag har Windows 7 installerat på. Dess ett steg i rätt riktning.

Sorry folks men Linux kommer aldrig att vara redo för bästa sändningstid.

Rob skriver, Sorry folks men Linux kommer aldrig att vara redo för bästa sändningstid.

Dunno vad du baserar det på? Jag tycker det enda Linux saknar är den mångfald av spel tillgängliga för Windows;. I alla andra aspekter som jag föredrar Linux … kan köras direkt från CD, eller en snabb installation utan validerings problem, och är säker och gratis!

Till folket klagar eller be om hur du ändrar användare, är det lätt, klicka bara på ditt namn i det övre högra hörnet på tunnelbanan skärmen och klicka logga ut. Lika enkelt om inte bättre än någon annan version av Windows. Jag har bara använt 8 för ett par dagar, men jag är ganska imponerad av hastigheten på den baserad på ny och gammal mjukvara.

@peyman: din metod inte fungerar för mig: (hjälp snälla, jag kan inte komma åt Windows Store

@saeb, jag hade bara körde över denna, ger detta ett skott, det släpptes 12 mars, 2012.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/irunfilter/

Måste ha någon mozilla baserad webbläsare.

varför skit måste jag gå tillbaka till dumma startskärmen för att göra någonting. Jag vill ha ett sätt att komma till allt, och även stänga av datorn från skrivbordet. Jag hatar belamra skärmen eller aktivitetsfältet med ikoner. poängen med en bordsskiva är så att du har en snygg plats att göra allt från. Detta var briljans av startknappen / orb. om de kunde lägga till några av det här till hoppet listan, särskilt program lista och en avstängning / omstart alternativ.

Bara att gå till skrivbordet och tryck på Alt + F4.

En annan sak W8 är stor, varför folk kallar det nya Vista ?? … .W8 använder minne bättre än Vista någon dag …. Folk bara tala för fan av det whithout vet vad de talar om … ..

7-Up soda har nu ett enkelt och catchy tre-stavelse namn men kallades ursprungligen “Bib-Label litierade Citron-Lime Soda”, en ganska otymplig tolv stavelse monster av ett namn.