hur man undervisar själv programmering på billigt

Vill du lära dig hur man koda, men inte har en massa extra repa om runt för att lära sig att göra det? Nuförtiden finns det massor av resurser som finns på Internet som du kan använda för att få dig igång med alla de mest avancerade kodning språk, ofta utan att behöva släppa en dime för förmånen.

Även om bara en av inlärningsportaler som anges här kommer faktiskt att lämna dig med en grad stift på din vägg med tiden allt är sagt och gjort, har den kompetens dessa webbplatser tillhandahåller är fortfarande ett bra sätt att komma igång i världen av oberoende upphandlande , och att kunna bygga din alldeles egna webbplatser i farten.

Khaaaaaan!

Det är vad antagnings administratörer för programmering klasser överallt var förmodligen säger till sig själva när de upptäckte Khan Academy. En helt fri lärresurs fylld med hundratals olika ämnen att lära sig, har Khan Academy inte bara den smartaste UI av gäng, men också en av de mest skilda klasser som du kan plocka upp när du är redo att träffa böcker.

Det som började som ett litet projekt som lanserades av några vänner har sedan dess utvecklats till en av de främsta online-lärande destinationer för alla som behöver i en utbildning i en rad olika ämnen, inklusive (men inte begränsat till): ekonomi, matematik, biologi, konst historia, och ja, datavetenskap.

Du kan njuta av alla fördelarna med en riktig college klass utan att gå in förlamande studielån skuld tack vare akademiens 100% gratis kurs last i datorprogrammering, Java, CSS / SQL, och HTML. Så huvud på över till Khan Academy webbplats och få studera snart!

Visste du att du kan gå till en av Bostons finaste institutioner – Massachusetts Institute of Technology (mer känd som MIT) – 100% gratis?

Du kommer inte gå därifrån med en verklig grad, men det är svårt att klaga på att ha tillgång till en ständigt växande bibliotek av inspelade föreläsningar från en av de mest prestigefyllda universiteten i hela världen. Inte bara får du videor av alla föreläsningar, kommer du också vara invigt i full uppsättning av kursmaterial, liksom tillhörande uppdrag, föreläsningsanteckningar och förpackningar på förpackningar med tillhörande PowerPoint-presentationer beroende på motivet du väljer.

De klasser tillgängliga på MIT är både de mest rigorösa och givande läroplanen du hittar här, som täcker alla aspekter av nästan varje programmeringsspråk som används av stora högteknologiföretag idag. I samma anda, men de är också de minst förlåtande, och rekommenderas inte för någon som kan dra större nytta av den mer personligt förhållningssätt till exempel vad du skulle hitta på Khan, eller vår nästa inträde i drift, Udacity.

Udacity erbjuder både en gratis uppsättning kurser som du kan ta utan att öppna upp plånboken, liksom personlig, anpassade tjänster som kostar allt från $ 40 till $ 200 per månad. Detta går långt under vad du kan förvänta dig att betala även på din lokala community college, så huvudet på över till programportalen Udacity att ta reda på när registreringen för deras nästa termin börjar.

Webbplatsen kommer att hjälpa dig examen med vad de kallar en “Nanodegree”, som är som den äkta varan, bara lite … mindre. Udacity också nytta av sin långa höll partnerskap med stora namn tech jättar som Google, Salesforce, Cloudera och AT & T, som alla aktivt erkänna grader och certifieringar intjänade genom Udacity lärande regim.

Några av de mer populära Nanodegree program inkluderar möjligheten att bli en full stack utvecklare, en front-end webbutvecklare, eller lära sig att skapa appar och spel för både iOS och Android mobila enheter.

Om du frågar kodare själva vad det bästa sättet att lära sig hantverket på billigt skulle vara, kommer nio av tio sannolikt hänvisa dig till en plats: Codecademy.

Webbplatsen är den första anhalten någon skulle ta som kan vara intresserade av att borsta upp sina färdigheter i JavaScript, Python, Ruby on Rails, jQuery, PHP eller HTML och CSS. Webbplatsen och dess undervisningsmetoder har byggts från grunden för att hjälpa företagsamma kodare få sin fot i dörren, och för närvarande har ett publikrekord på 24 miljoner registrerade användare som växer större för varje dag.

Ungefär som andra alternativ som erbjuds här, Codecademy har gjort sin fulla bibliotek av material och kurser för den öppna allmänheten gratis, att förlita sig på riskkapital och utomstående investerare att behålla sin dröm om att förändra sättet vi lär nätet levande.

“Vi arbetar för att bygga den bästa lärandet inifrån och ut, vilket gör Codecademy den bästa platsen för vårt team att lära sig, undervisa och skapa online lärande för framtiden”, lyder företagets hemsida.

“Utbildning är bruten. Kom och hjälp oss att bygga utbildningen världen förtjänar. ”

ALISON är ännu en portal som erbjuder en samling av programmering klasser som bara en bråkdel av de 600 andra kurser som framställts på sin webbplats, redo att ge ut till någon som är villig att sätta i tid och energi för att förbättra sina färdigheter för det jobb de har nu, eller en position de hoppas att kvalificera sig för inom en mycket snar framtid.

ALISON kan även du tjäna en “diplom” i sina kurser, men det är svårt att säga hur värdefullt detta med tanke på att det är en gratis online-kurs, snarare än en etablerad lärande institution som arbetsgivare kanske känner igen just off the bat. Trots detta, med sin omfattande lista med certifieringstester, det finns ingen brist på fördelar som du kan njuta av en gång inskrivna i ALISON studerande registrator.

Företaget upprätthåller sin förmåga att ge gratis kurser genom att stödja en gemenskap av lärare och yrkesverksamma som har ägnat sin fritid för att hjälpa andra lära sig att bli skicklig i konsten att skapa kod.

När fler skräckhistorier fortsätter att ösa ur etablerade universitet runt Amerika om stigande kostnaderna för undervisning, räntan på studielån skyhöga, och läroböcker som kostar lika mycket som en begagnad Honda Civic från 1992, dessa dagar är det mer förnuftigt lära sig att programmera gratis än att betala någon mer än du absolut måste.

Det finns ingen skam i att låta kvaliteten på ditt arbete sköta snacket i stället för en vanlig gammal grad, och med så många förstklassiga resurser för att välja från, är det nu dags att borsta bort den gamla tangentbord och få sprickbildning på vissa färska kod.

Bild / Video Poäng: Khan Academy 1, 2, Udacity, Alison, MIT Opencourseware, Codeacademy

Du bör också kolla in Microsoft Virtual Academy.

http://www.microsoftvirtualacademy.com/

Allvarligt. Du msipeeled alla förekomster av Codecademy genom att sätta en extra en i mitten! Webbadressen till slut var korrekt, men även texten för det var felstavat. Försöker inte vara medelvärdet eller något, men bara fixa det. (Msipeeled = felstavat)

Deras namn är dum. Jag gillar det bättre med bokstaven på rätt plats.

du msipeeled

Ahem …. hahahahahaha

Egentligen är detta ämne är upp störst betydelse !!

Ett mycket bra inlägg av @geek

Trevlig artikel! Jag tar en titt på Code Academy.I är för närvarande gör en av video kurser på MS Virtual Academy. Grundkursen i C # av Bob Tabor är verkligen bra gjort. Så jag ska andra Wilsontp röst för det.

Detta är mitt första inlägg. Jag har varit en lurker här under en lång tid. Forum och HTG har varit kul och instruktions!

–P

Jag skulle vilja tillägga att, åtminstone innan det blev vad sjutton är det nu, thenewboston var en fantastisk plats att lära sig många programmeringsspråk.

K, de två första länkarna öppna utanför HTG appen så att du kan spara bokmärken deras faktiska webbsidor. Men resten öppna i HTG app och så att du inte kan boka markera dem. Finns det något sätt att göra alla länkar i appen öppna utanför appen?

Bara insåg dess inte en app utan en genväg. Tyckte det var b / c det inte visar på adressfältet högst upp eller ett menyalternativ för att spara som ett bokmärke. Varför andra genvägar webbplats har detta men HTG inte. Jag använder Chrome på en S5 om det hjälper.

Min första kurs på Coursera var på Java programmering ett par år och jag har inte sett någon av de vanliga programmeringsspråk sedan dess. Det är en kurs på R programmering. Webbplatsen gör omfatta andra ämnen såsom medicinska, ekonomiska och teknik.

Personligen skulle jag rekommendera mot TheNewBoston (till skillnad från @ andrewrobert7), som från min erfarenhet han tenderar att lära en massa dåliga metoder. Resurserna i själva artikeln ser bra men – Jag har inte hört talas om ALISON tidigare, kommer att kontrollera att ett ut.

Jag skulle också rekommendera (även om jag har några fördomar här, är killen bakom hemsidan) SourceCrunch för vissa ämnen. För att lära sig C i synnerhet, verkar det som många andra resurser bara inte verkar få rätt balans mellan att kommunicera begreppen väl, och ger detaljer och noggrannhet.

Tja, är Codecademy riktigt bra för en nybörjare, måste jag säga. Förmågan att köra kod på nätet är riktigt bra. En annan plats som du kan ha nytta om start med Python: http://python-tutorials.com

I 1980 och 1990 amerikanska politik, var termen “Atari demokrat” appliceras på unga, liberala och teknik fokuserade lagstiftare som föreslog stöd och utveckling av tekniksektorerna skulle stimulera ekonomin.