hur man utlösa torrent downloads från var som helst med Dropbox

Säg att du vill ladda ner en torrent på din hemdator, men du är borta från hemmet. Visst, du kan bara ta en bärbar dator och ladda ner det på det, men det är knappast idealiskt för det mesta. Så hur gör du uppnå detta?

Vad vi ska göra är använda Dropbox synk att enkelt få torrentfiler från den bärbara datorn till den stationära datorn hemma, och sedan använda den automatiska bevakning av sändning eller uTorrent att söka efter nya torrentfiler i vår Dropbox-mappen.

Om du kör OS X eller Linux och du inte redan har Transmission och Dropbox installerat, måste du göra det, men Transmission installeras som standard på många distributioner av Linux. Om du kör Windows du vill installera Dropbox och använda en klient som uTorrent, som stöder mapp utkik efter nya torrents.

Obs: Dropbox är fritt tillgänglig för alla plattformar, och den grundläggande gratisversionen ger dig 2 GB lagringsutrymme, mer än tillräckligt för några torrentfiler.

Nu när du har Dropbox och en torrent klient installerad, måste du skapa en mapp i Dropbox som kommer att hålla torrentfiler du vill ladda ner. Du kan namnge detta något, men jag skulle föreslå bara kalla det “Torrents”.

För att ställa in övervakningsmappen i OS X-versionen av Transmission, gå till sina preferenser och klicka på fliken “Överföring”. Markera kryssrutan bredvid “Auto add” och välj din Dropbox Torrents mapp från rullgardinsmenyn

Du kommer också vill avmarkera rutan där det står “Visa en Windows när du öppnar en torrentfil”. Detta kommer att förhindra ett fönster poppar upp som kräver ingripande för att stänga, något som vi inte vill om vi är borta från vår dator

Du bör också ändra standardhämtningsplats för något annat än din Torrents mapp som du förmodligen inte vill ladda ner filer direkt till din Dropbox

Det är det för inställning på Mac. Läs vidare för inställning i Linux.

För att ställa in klockan mappen på Linux-versionen av Transmission, gå till Redigera -> Inställningar och klicka på kryssrutan bredvid “Lägg automatiskt till torrents från” och välj din Torrents mapp från rullgardinsmenyn.

Du kommer också vill avmarkera “Visa alternativ dialog” och ställ in “Spara till plats” dropdown till något annat än mappen Torrent

Om du använder Windows, du förmodligen använder uTorrent för att ladda ner torrents, så du kommer att vilja gå in i inställningspanelen, finns alternativet kataloger på den vänstra panelen och sedan markera rutan för “automatiskt ladda. torrents från: “. När du har gjort det, och klicka sedan på bläddringsikonen filen och välj mappen Torrents från din Dropbox.

Du måste också välja platser för nya hämtningar och färdiga nedladdningar, annars uTorrent kommer att uppmana dig.

Du kommer också att behöva huvudet i avsnittet UI Inställningar i preferenser och avmarkera alternativet “Visa ett fönster som visar filerna i torrent”.

Om du använder en annan klient, kommer du förmodligen hitta en liknande alternativ i inställningspanelen.

Allt du behöver göra för att börja en torrent på konfigurerad maskin är att lägga den i din Torrents mapp på Dropbox, antingen genom att dra den till den mapp på en annan dator, eller genom att överföra den till webbgränssnittet (vilket är användbart om du inte ‘t har Dropbox installerat på din andra maskinen).

Du kan också ladda ner en torrent till din Android eller BlackBerry-enheten och sedan använda Dropbox ansökan till den. Dropbox är i Android Market, och instruktioner för att installera BlackBerry App finns här.

När du är klar, bör du kunna helt enkelt lägga till filer Dropbox och nedladdningar startas automatiskt, som du kan se på skärmbilden ovan.

Jag älskar denna inställning och har använt den för ett tag. På Mac åtminstone kan du ta saker ett steg längre …

Du kan ställa in en egen matning av, säger TV-program, genom en webbplats som showRss och använda Feeder att automatiskt hämta torrents till bevakad mapp. Du kan också ha Transmission flytta filen när det är gjort ladda ner till en annan plats. Detta innebär att du kan ha saker automatiskt till ditt iTunes-bibliotek, till exempel, eller tappats i en delad mapp som AirVideo ansluter till, vilket till exempel streaming till olika enheter.

Det är definitivt en mycket roligt och bekvämt också!

@ Författare: Du är en hackintosher, Vänligen skicka några guider ASAP !!!?

Kom ihåg att ha uTorrent igång .. Många gånger har jag av misstag stängas uTorrent på min hemdator sedan komma hem besviken.

@Hatryst Fd hackintosher. Om du vill Hackintosh guider, gå till dailyblogged.com.

@Aaron: Tack för informationsplats showRss. Jag visste inte! Jag gräver uTorrent att använda den.

Robert – Jag vet inte alltid lämna min torrent-klient, Vuze, kör men har en slinga i min AutoHotkey (som alltid är igång) som kommer att sparka bort för mig om en torrentfil anländer i min dropbox mapp. Normalt det inte behövs, men stannar mindre irritation för att få hem och finna att din torrent aldrig påbörjades.

Jag använder också Habilis som ett e-postgränssnitt till Dropbox (sendtodropbox.com erbjuder samma tjänster) så kan bara skicka en torrent som en bifogad fil och få den att synas i min Dropbox och sedan hämta (måste ställa in “torrent watchdir” till något i din habilis mappstruktur, naturligtvis).

Jag har faktiskt en regel om min huvudsakliga e-postkonto som vidarebefordrar e-postmeddelanden till mitt Habilis konto om motivet innehåller ett visst sökord (dvs. lösenord slags) – så jag kan låta mina nära och kära maila mig torrentfiler av saker de ska vet att jag gillar (till min normala e-postadress, men med den erforderliga hemliga ämnesord) och få dem att synas som genom ett trollslag för mig när jag kommer hem. Eventuellt missbruk eller om jag vill återkalla rätten jag kan bara byta filter sibject “lösenord” trygg i vetskapen om att min riktiga Habilis e-postkonto aldrig offentliggjordes.

Funkar för mig.

Jag vill ladda ner programvara

Tack mate verklig hjälp, kommer att försöka ge fler kommentarer.

@Johann: Tack för att ge information om hur man post till DropBox. Fan … Jag har lärt mig en hel del att läsa denna tråd 🙂

Detta är en fantastisk trick! Jag älskar det! Tack. Jag kommer att berätta för alla mina vänner om det.

Grymt bra! Kärlek helt automatiserade uppställningar som denna. Tack en bunt!

Koalor vatten behov tillgodoses nästan helt av fukten som finns i stora mängder av eukalyptus lämnar de äter, mindre honor dricker sällan vatten direkt och endast de största och mest aktiva män söker sig vatten i träd håligheter och liknande.