installera ett grafiskt program för att enkelt ändra enhet 2d inställningar i Ubuntu 11.04

Letar du efter ett enkelt sätt att justera inställningarna för Unity 2D på Ubuntu 11.04 system? Sedan har vi den perfekta appen för att dela med dig. Mariano Chavero har skapat en enkel, lätt att använda GUI app som låter dig justera Unity 2D inställningar i bara några ögonblick.

För att komma igång ladda ned lämplig version för din dator (32 eller 64 bitar) och installera the.deb fil med Ubuntu Software Center.

När installationen är klar bara göra en snabb sökning genom att ange “2D” för att hitta och lansera appen. Gör önskade ändringar och stänga fönstret när du är klar … ändringarna automatiskt.

Mariano har också listat några udda problem som kan uppstå när du använder denna app och arbets-arounds för dem.

Ladda ner Unity 2D Inställningar App [via OMG! Ubuntu! ]

Bonus

Du kan ladda ner tapeten visas i skärm ovan här

Yoake Mae yori Ruri Iro na [DesktopNexus]

Kommer att försöka Ubuntu 11.04 i helgen. Tack för nyttig info

Jag har försökt Ubuntu 11.04 och det var mycket fantastiskt .. Jag gillade 2D animationer av Unity .. och det enda som jag missat är döljas automatiskt alternativ för den nya baren .. tack ..

Jag är mycket glada för den stabila utgåvan denna vecka! Jag älskar enhet idé och jag hoppas att det tar fart. Bredvid Arch, är Ubuntu den bästa distro.

Jag har installerat den här appen i min Ubuntu 11.04 beta (uppdaterad idag) amd64, några av inställningarna i 2d-Desktop Inställningarna är inte tillgängliga. Unity Dash och Aktivera Comositing, Har jag gjort något fel?

Juan

Har du läst “(Endast Unity Session) 2D-Desktop Settings” på toppen av fönstret? Om så är fallet, logga ut och välj “Unity-2D” längst ned på inloggningsskärmen. Annars, du kommer inte att kunna anpassa Unity-2D och får vissa funktioner nedtonade samt några andra problem i systemet försöker köra Unity-2D Session över Ubuntu Session.

Henry Cavendish, den engelska forskare som upptäckte väte, var så tillbakadragna (dra) sades det att han hade en back trappa läggas till hans hem speciellt för att undvika hans hushållerska.