metrotwit är en elegant infödd Twitter-klient för Windows-system

Älskar du den nya Metro design och behöver en infödd Twitter skrivbordsklient för din Windows-system också? Då kanske du vill ta en titt på MetroTwit.

När du få igång MetroTwit exe-filen kommer det att ladda ner necessary.NET Framework komponenter om du inte redan har dem installerade. När det är klart kommer det då hämta MetroTwit installationsfilerna för att säkerställa att du har den senaste versionen.

MetroTwit startar automatiskt när installationen är klar. Därifrån kan du snabbt ändra layouten (dvs synliga kolumner, etc.), tema och andra UI funktioner för att göra MetroTwit rätt hemma på ditt system.

UI har synliga på skärmbilden ovan

Som ni kan se här inställningarna läggs ut fint och mycket lätt att navigera igenom.

Dragen av MetroTwit

Obs: Requires.NET Framework 4.0.

Hämta MetroTwit [via DownloadSquad]

En bra försök men det hänger många gånger.

Wow, gillar verkligen detta. Tack för tipset!

@Kush -. Det var tråkigt att det inte fungerar bra för you.:(Perhaps en avinstallation, följt av en ominstallation kan bidra till att göra det mer stabilt Jag har gjort det ibland i det förflutna för att bota problem när ett program var SKRANGLIG …

@Luke Rogerson – Du är mycket välkommen. ^ _ ^

Ser trevligt, men – allt jag vill ha är en klient som kan komma ihåg det sista tweet som visas innan de stängdes, därför när den startar börjar vid den tweet. Jag använder twitter hemsida och måste tillbringa en stund rulla ner till en tweet jag kan minnas läsning och sedan läsa tweets ovan. Är det för mycket begärt?

Jag skulle döda för något som ser så bra som detta har Growl för Windows eller brummande stöd …

@Joe – Kan vara en cool sak att kontakta de olika uppsättningar av utvecklare om då och se vad de har att säga. ~ _ ^

Stora gränssnitt men hemsk användning av minne. 131MB? Det är galet!

fortfarande i beta

Jag har använt det i ungefär en vecka och jag gillar verkligen det. Enkel, elegant, det kraschade bara en gång hittills, vilket är ganska imponerande för en beta mjukvara.

Jag har ett par frågor, – vad exakt är “tweet ströbröd” -funktionen som nämns i den här artikeln och på MetroTwit.com?;- är det ett sätt att lägga till en “Mina Tweets, retweeted” -kolumnen?

Tack.

@Chris – Brödsmulor kan du läsa en fullständig Twitter tweet konversation fram och tillbaka utan att tveka. ^ _ ^

När det gäller den anpassade kolumnen du inte kan tillägga att vid denna tidpunkt. Kanske förslag om en funktion för att skicka in till utvecklarna om? ~ _ ^

@AsianAngel – Jag är bekant med denna typ av brödsmulor, http: //en.wikipedia.org/wiki/Breadcrumb_%28navigation%29

Är de lika i MetroTwit? Kan du kanske skicka en skärmdump som visar dem? Jag kan bara inte se dem i MetroTwit UI.

Det passande namnet Bloodwood träd “blöder” en mörkröd sav när barken skärs och det pooler och koagulerar över barkskador likt mänskliga blod tätningar över sår.