microsoft signatur “optimerad” erfarenhet gör verkligen ingen crapware

Microsoft säljer sina egna datorer i Microsoft Store, och de är alla certifierade med Microsoft “Signatur” erfarenhet, men vad betyder det?

Om du tittar noga, ser du att vad det egentligen betyder är att det finns noll crapware installeras på dessa maskiner. I själva verket, om du bor i närheten av en Microsoft Store kan du ta in någon modern dator och deras Techs kommer att göra en ren installation av Windows 7 (du måste betala), migrera data och installera MS “signatur” freeware program.

Inne i Microsoft Signatur Lab [Windows Blog via HN]

Microsoft Signatur: Den bästa datorupplevelse någonsin [Microsoft]

Bra på dem, slutligen.

Mängden crapware som jag har sett under de senaste åren arbetat som Tech är helt enkelt löjligt,. Varje tillverkare bara förspänning varje PC / Laptop med så mycket crapware att hela upplevelsen ur lådan lämnar varje enskild kund att undra är är verkligen är nödvändigt.

Så fort jag fick min Windows 7 kopia jag uppgraderade min gamla Compaq och har aldrig någonsin sett tillbaka. Ren installation, inga ytterligare drivrutiner krävs, allt fungerade perfekt. Prestanda, åtminstone två gånger snabbare och mer lyhörda än Vista (som var förinstallerade OS). Jag önskar att vi får en kopia av Win 7 + förare installera CD / DVD som på den gamla goda tiden. Istället dessa dagar får du återställningspartitionen och återställningsskivor som innehåller hela OS + Drivers + apps + crapware. Detta suger big time.

Hälsningar; Ivan Kolevski – GeekTech Lösningar

Kanske bör du lämna på din webbplats din relation med Micro $ oft. När allt kommer omkring, du folk tillbringar en hel del tid försöker pracka Micro $ oft produkter, till exempel, MSE, Micro $ oft Store, etc.

JAG ÄR en värdelös TROLL!

@honestyisthebestpolicy, väl kan se, de flesta artiklar på här är om hacka för Windows-maskiner och inte mycket annat. Så om du letar efter annan typ av hacka du prolly bör gå någon annanstans och sluta kommentera här.

honestyisthebestpolicy, är det rättvist (eller korrekt) för dig att vara misstänkt för utgivarens avsikt, även om 90% av sina artiklar om en produkt som har en 90% marknadsandel? Skulle inte en medlem av massorna som använder Microsoft operativsystem, säkerhetsapplikationer, e-postklienter, kontorsprogram, etc. skys (och känner skydde och snart ser till en annan källa till information) om mer tid och uppmärksamhet inte ägnades åt de allra flesta av användare än för användarna nisch program?

Howtogeek, hålla upp det goda arbetet.

Så hur kommer vi kan inte ha bara fönster då med ut alla andra saker sätta på en dator jag har en Sony laptop med Vista och behöver inte alla Sony duplicerade program och det var fullt upp när jag fick det så jag har haft att ta bort så mycket av programvara.

Det måste finnas ett sätt med vissa program som du kan säkerhetskopiera med de program du vill och fönster mot en startdiskett sedan formatera hårddisken och göra en ny installation från skivan så du bara få den programvara du vill ha?

Ingen crapware? Verkligen?

Jag är inte säker på någon annan, men min definition av “crapware” ganska mycket omfattar allt som är förinstallerad på en dator eller färdigförpackad med annan programvara, som jag har ingen avsikt att använda. Medan Microsofts standardlast verkar utesluta en hel del tredjepartscrapware som normalt finns på datorer som levereras av stora OEM, verkar den till att omfatta en hel del av sina egna.

Oavsett till mig. De få datorer som jag köper från OEM få rena installera behandling omedelbart efter att ha kommit ut ur lådan.

@ärlighet varar längst

Sluta vara en värdelös troll.

Detta är en webbplats som ursprungligen var tänkt att ge hjälp på Microsoft-produkter, eftersom Microsoft hjälp är så fruktansvärt. Vi har förgrenat sedan för att täcka massor av andra ämnen, men det är fortfarande i fokus för webbplatsen.

“Sluta vara en värdelös troll.”

Bara om du sluta vara en lögnare.

Hur kommer jag kan köpa en Dell från Microsoft utan alla crapware, men jag kan inte köpa en Dell från Dell utan crapware?

@ The Geek, inte mata troll: P

@Jim; Eftersom Dell (och andra PC-tillverkare) vill shove crapware i halsen 🙂

Jag vill bekräfta … Microsoft signatur innebär i princip en ren installation av Win7 med vissa MS programvara;? SO har en rent installerat Win7 är inte värre än att ha Microsoft signatur, men i själva verket bättre?

Kolibrier har en utomordentligt snabb ämnesomsättning och är knappt kunna lagra bara tillräckligt med energi i slutet av dagen för att inte svälta ihjäl när de sover.