Microsoft Word: dokumentformatering väsentligheter

Microsoft Word är den globala standarden för ordbehandling. Samtidigt är det en av de mest irriterande applikationer att bemästra, vilket är anledningen till detta Geek School serie handlar om att lära sig att formatera dokument i Word.

Microsoft Word är den globala standarden för ordbehandling. Samtidigt är det en av de mest irriterande applikationer att bemästra, vilket är anledningen till detta Geek School serie handlar om att lära sig att formatera dokument i Word.

Dagens Geek School lektion i detta Ord Formatering serie kommer att hjälpa dig äntligen förstå hur du formaterar dina stycken och få dem att se det sätt du vill, och skapa punktlistor eller numrerade listor med tillförsikt.

I den här lektionen kommer vi att gräva i tabeller, som är en stor del av att lägga ut väl formaterade dokument. När vi diskuterar tabeller, tar vi upp några andra kontroller som kommer att hjälpa spetsa din formatering framgångar, inklusive att lägga till länkar med hjälp av symboler, skapa matematiska ekvationer, och en hel del mer!

Word kan du göra mycket mer än att bara sätta in eller placera grafik. För vår fjärde lektion i denna serie kommer vi att fokusera på grafisk design fungerar i Word till exempel bilder, SmartArt, skärmdumpar och andra objekt som kan hittas på “Infoga” -fliken.

För den sista lektionen i denna Geek School serie, vi kommer att visa dig hur du använder Styles, stil set, och teman för att spara mycket tid när du formaterar dina dokument genom att skapa återanvändbara inställningar som kan tillämpas på alla dina dokument .

Nagellack har funnits i över 5000 år och var ursprungligen bärs i både Kina och Egypten som en statussymbol. Överklass och kungligheter i Kina hade starka färger som rött och svart medan egyptiska överklassen och royalty gynnade rött. Ofrälse i Egypten bar bleka pasteller.