är din skrivbordsskrivare dyrare än tryckeritjänster?

Medan många användare ser skrivbordsskrivare som det bästa sättet att skriva ut foton, jämfört med billiga tryckeritjänster, kan de vara dyrare. I denna enkla instruktioner, lära sig att jämföra kostnaden per tryck till kommersiella alternativ.

Läsarna kanske inte tänker på skrivbordsskrivare som “bekvämt” men tillverkarna till stor del säljer bekvämligheten med att kunna skriva ut hemma. Många tryckerier kan erbjuda tjänster som är billigare, även vid små mängder. Se hur några gratis nedladdningar, en del internet forskning, och en del matematik kan spara pengar under helgerna.

Alla objekt som är tillverkad för att användas upp och ersättas (hur bläckpatronerna är) kallas en förbrukningsvara. Fastställande din kostnad per utskrift är så enkelt som att hitta några enkla information om förbrukningsartiklar du kommer att använda och gör lite lätt matematik. Vid tillämpningen av demonstrationen, kommer vi att använda förbrukningsartiklar för Canon PIXMA-skrivare.

Kostnaden för själva skrivaren är inte en del av detta hur, men läsare bör definitivt överväga bekostnad av fotoskrivare när man jämför kostnader för kommersiella utskriftstjänster. På ett liknande anmärkning, är instruktioner inte ett stöd för denna skrivare, eller Canon-produkter. De är alla används här för i demonstrationssyfte och läsare rekommenderas att använda varumärken som passar deras egna individuella smak.

Efter bestämning skrivaren kan vissa Google-sökningar hjälpa dig att avgöra den del eller modellnummer för bläckpatronerna, en av dina förbrukningsartiklar. Om skrivaren har två, fyra, fem eller sex patroner, måste du leta upp kostnaden och avkastning för varje enskild post. Från denna sida på Amazon, ser vi att en ordinarie pris för en cyan patron är $ 13,99.

Google söker efter patron artikelnummer och ordet avkastning kommer eventuellt att ta upp sidor med statistik över hur många sidor en patron skrivs ut innan den ger upp andan. Om du har verkliga patroner i ditt hem, kan förpackningen ha kapacitet finns. Om inte, kommer många sidor sannolikt erbjuda den information du behöver.

Några korta minuter avslöjar sidor som cartridgenews.com, som hade uppgifter om skrivaren i detta instruktioner. Vi kan se här att samma Cyan kassett skrivs ut 207 4 × 6 bilder, samt samma information avkastningen för de återstående tre patroner. Vi är bara intresserade av fyrfärg bidrar till information, många annonser kommer att försöka vilseleda användare med statistik om svartvita bilder eller avkastning från sidor text. Var försiktig när du letar efter denna information i syfte att säkerställa att du gör dina beräkningar korrekt.

Chanserna är du redan har någon form av kalkylblad lösning på datorn, oavsett om det är Microsoft Excel eller Openoffice sviten. Om du inte har någon, kan du ladda ner Openoffice gratis. Du kan göra matten själv, men ladda ner gratis HTG verktyg kommer att spara dig besväret att göra det igen och igen.

När du har kalkyllösning, ladda ner HTG Photo Print Beräkningsverktyg för antingen Openoffice eller Excel.

Gula celler kan redigeras, blå är inte. Ange informationen du hittade i den tidigare delen av How-To, som börjar med namnet på de olika objekt som du jobbar med, till exempel, cyan eller svarta bläckpatroner.

Skrivaren kan ha flera patroner-sex eller ännu mer, beroende på modell. Om du har fyra, fem, eller bara två, ingång dem alla här.

I Yield kolumnen input avkastningen du hittade tidigare motsvarar patronerna i horisontella rader. Cyan ger 207 utskrifter, medan en magenta patron ger 204.

Ange kostnaden i “Pris” -kolumnen. I detta fall alla fyra patroner har samma pris. Den “Kostnad / print” kolumnen redan kommer att fungera beräkna kostnaden per utskrift, vilket sparar dig besväret att göra divisionen.

Papper säljs i förpackningar om flera ark, denna information är mycket lättare att hitta än utbytet av patroner. Ett paket fotopapper storlek 4 “x6” kommer i förpackningar om 400, detaljhandel för $ 27,51. Så en förpackning kostar $ 27,51 ger en potentiell 400 utskrifter. Verktyget beräknar kostnaden per tryck på 7 cent per sida.

8 “x10” papper säljs här i förpackningar om 50 sidor till ett pris av $ 19,99. Verktyget beräknar denna kostnad på 40 cent per bit fotopapper, med tanke på att detaljhandeln belopp.

När pappers belopp ingår, överensstämmer verktyget automatiskt den totala kostnaden för en enda 4 “x6” trycket och en enda 8 “x10” tum print. Tänk, utan dessa två värden, kan det inte fastställa kostnaden per sida.

Obs: Den ursprungliga multiplikator på detta nummer var lite utanför. Verktyget har justerats för att ge en mer exakt kostnader för 8 “x10” utskrifter. Du kan lita på det här verktyget, trots siffrorna i grafiken är något lägre än de borde vara.

Enkel Google söker efter “4 × 6 utskrifter” kan hitta på nätet och lokala skrivare som kan producera högkvalitativa utskrifter för mycket billigare än ovanstående hastighet av 30 cent per 4 “x6” eller 85 cent per 8 “x10”. Därifrån är det en enkel jämförelse av kostnader kontra bekvämlighet-är du beredd att spendera tid att förbereda utskrifter billigare utskriftstjänster? Eller föredrar du bekvämligheten med att skriva ut från något dyrare skrivbordsskrivare? Du kanske upptäcker att även trots den högre kostnaden, bekvämligheten med att skriva ut hemma uppväger priset.

Läsarna bör också hålla i minnet att inte alla tryckeritjänster är skapade lika, och att vissa skrivare kan producera utskrifter sämre än din stationära dator. Köparen akta dig, och glad utskrift!

Edit 12/14/10: Matten har tweaked något att ge mer exakta 8 “x10” kostnader. Tack till läsaren Wally för att peka ut “luddiga” matte.

Bild Fotograf: Skriva pengar genom Paul Nicholson, bild släppt under Creative Commons.

hehe du borde ha visat HP-skrivare bläck, vanligtvis bläck är dyrare än skrivaren själv (under det senaste året en hk allt i ett, jag tror F4480 var till försäljning för $ 30 tre gånger om året och bläcket – färg + svart är 45 $)

när jag någonsin behövde min skrivare det satt oanvända och bläcket torkat. Jag blev av mina all-in-one för flera år sedan. de är ett stort slöseri med pengar och utrymme när jag bara använt det kanske en gång om året. om jag behöver en skrivare nu, jag bara sätta vad någonsin jag behöver på en flash-enhet och gå till Kinkos / fedx eller någonstans. hittills i år jag har tillbringat 15 cent på utskrift

Tyvärr är professionella kopiatorer som på Kinkos eller Office Depot programmeras för att avvisa någon bild storlek som pengar,. Detta avskräcker klokt amatör förfalskare. Förfalskning är bäst avgörs av proffs hur som helst.

Liksom nt0xik8ed, måste man använda sin bläckstråleskrivare på en regelbunden basis. Dessutom pratar du bläckstråleskrivare, vilket är trevligt, men det är inte sant silverhalid och på de flesta papper som du kommer att se metamerism. Detta inte heller tar hänsyn till kostnaden för att köpa färgkalibrering programvara för bildskärmen och skrivaren, och kunskapen att faktiskt installera och använda dem på rätt sätt. Billigare är inte alltid bättre, och ibland är det väl värt de extra några pennies att ha en verklig labb gör utskriften.

4X6 tryck på min lokala rabatt butik är 15 cent styck. Jag kan ladda upp dem på nätet, och plocka upp dem i en timme. Deras skrivare är inte bara billigare än mina, resultaten är mycket bättre.

Bare ihåg att när du får en ny skrivare bläckpatronerna inuti är kort debiteras – de är inte fullt ut. En 15 ml patron innehåller ofta bara tre eller 5 ml. Detta är inte ett bra alternativ för att få billigare bläck.

Jag tror att matte är lite suddig. Till exempel är bläck utbytet kommer att olika för olika pappersstorlekar. Jag skulle anta avkastningen finns på internet är för standard 8,5 “x 11” papper. Du kan enkelt ta området för standardpapper och det område av 4 “vid 6” papper för att få en mer exakt kostnad. 4 x 6 papper är 1/4 området standardpapper så en mer exakt kostnad är cirka $ 0,13 per 4 x 6 sida.

Tyvärr resultat av fotokvalitet kräver mer bläck men vi har inte avkastningen för att matte.

@Wally, Du har rätt att påpeka detta, och jag har tweaked verktyget något för att ändra kostnaden för 8 “x10” sida. Jag var redan med bläck avkastning beaktas för mindre sida vs större page-men jag hade förvanskade matten lite.

Ett område med 4 x 6 = 24 kvm i, Ett område med 8 x 10 = 80 kvm i, 80/24 = 3 1/3; 8 “x10” använder tre tredjedel mer bläck än 4 “x6”.

Och du är riktigt att avkastnings testerna förmodligen inte använder fotokvalitet. De är utan tvekan mass att få högre avkastning av patroner.

Tack, fick veta att jag var rätt att beställa mina utskrifter vs utskrift hemma 🙂

som ett litet företag, är det billigare för mig att använda min skrivare i huset, i motsats till att köra till ett tryckeri, förklara vad jag vill ha gjort, köra tillbaka till mitt företag, köra igen för att plocka upp den färdiga produkten som jag kunde ha gjort i min verksamhet genom att använda photoshop, korrektur, korrigera, slutliga beviset, slutliga utskriften. din tid är värd pengar, ofta mer än att spendera tid att bygga ett kalkylblad amortizing kostnaden för varje bläckpatron per sida skrivs ut. Om du kör någon form av volym, kan ett tryckeri vara rätt väg att gå, för min stora volym reklam, det vill säga, naturligtvis vad jag gör, för mindre volym anpassad utskrift, jag gör det på min HP genom att använda photoshop eller Picassa.

Jag måste beundra HP som laddar ungefär $ 7000 för en gallon bläck. Nu varför jag inte tänka på det? (Antal tweakers listat ut, inte mig.) Med detta sagt, jag gillar min skrivare och använda den ganska ofta. Skulle gå förlorad utan den. Det kostar alla på $ 75 och värt vartenda öre. Photcopy, skanning, fax, etc. Jag gör en hel del arbete att översätta texter, jag antar för de belopp av pappers- @ 160 + sidor-det skulle vara billigare i längden att gå till en professionell skrivare. Men jag tvivlar på att jag skulle spara en hel del pengar. För kostnaden för bläck och papper, är bekvämligheten värt att ha.

Du glömde att lägga till kostnaden för att gå ut för att plocka utskriften. Gas och tid.

Vettigt om du ska skriva ut ett stort jobb. Men det är inte vettigt att skriva ut flera mindre jobb.

Som ett litet företag som skriver främst text med enstaka bild, håller jag. Allt jag säljer är min tid, och det är mycket mer kostnadseffektivt att använda Epson Workforce som en kopiator, även för stora jobb. (100 exemplar) Jag trodde att mina bläckpatroner var skandalöst dyra, tills jag beräknade kostnaderna per sida. De är faktiskt mycket billigare än den lokala kopian butiken, något mindre än 1000 sidor.

Jag använder en färglaser och jag gjorde matten innan jag köpte och det tar inte så lång tid att vara billigare än en bläckstråleskrivare. Inte bäst för foton men jag fick inte det för det.

Det råd jag ger folk som letar efter en skrivare hela tiden är överväga en svartvita laser. Behöver du verkligen färg? Det finns knappast en webbsida som du behöver skrivas ut i färg, knappast något egentligen. B & W laser ser sätt trevligare än B & W bläckstråleskrivare också. Jag kände en kille som gick igenom college och universitetsutbildning på en B & W laser bara använder fabrikspatronen. De är mindre än $ 100 och att få så mycket tryck (B & W) som laserskrivare och en ny patron bläckstråle vägen kommer förmodligen att kosta dig dubbelt så mycket.

Jag har använt InkSaver under många år och det är en av de bästa IMO, gör det också matte 4me.It är möjligt att “justera” en skrivare för att använda mindre bläck men då måste det bytas tillbaka, inte så med InkSaver . För min “skräp” utskrift kan jag använda upp till 75% mindre bläck utan större skillnad i kopian, även om mindre bläck jag använder det kan ses i kopian men för det mesta jag kopiera det doesnt matter.IMO InkSaver är bäst en på marknaden ……. och BTW jag arbetar 4 Ett företag inte i själva verket Im pension och lovin varje minut av det. LOL; MIKLO

Sting sjunger backup sång på Dire Straits hitsingel pengar för ingenting, du kan höra honom mycket tydligt i början och slutet av låten sjunger “Jag vill ha min, jag vill ha min, jag vill ha min MTV” i falsett.