hur man kan stoppa facebook från att föreslå ditt namn i andras bilder

Facebook har en funktion som analyserar bilder uppladdade av dina vänner med hjälp av sin tekniken för ansiktsigenkänning. Om ditt ansikte känns igen i ett foto, är ditt namn föreslås till den vän som laddade upp den så att vän lättare tagga dig på bilden.

Om du är orolig om sekretess på Facebook och på nätet i allmänhet, kan du förhindra att ditt namn som föreslås när Facebook känner igen dig i ett foto en av dina vänners inlägg.

OBS: Inställningen visar vi hur du ändrar här kommer bara att förhindra att ditt namn som föreslås när dina vänner publicera bilder som inkluderar dig. De kommer fortfarande att kunna tagga dig i bilder, de bara kommer inte att gå uppmanas att göra det.

För att ändra inställningen som gör det svårare för dina vänner tagga dig i bilder, logga in på ditt Facebook-konto och klicka på nedåtpilen på höger sida av det blå fältet längst upp på din hemsida. Välj “Inställningar” från rullgardinsmenyn.

Klicka på “tidslinjen och Tagging” i listan till vänster.

I “Hur kan jag hantera taggar folk lägger och märkning förslag”, klicka på länken “Redigera” till höger om “Vem ser tag förslag när bilder som ser ut som du laddat upp.”

Den valda sektionen expanderar. Välj “No One” från rullgardinsmenyn.

Klicka på “Stäng” för att dölja information om den här inställningen.

Inställningen ändras och sparas som “No One” ser förslag när bilder som ser ut som du laddat upp.

Kom ihåg att ändra denna inställning inte hindrar människor från att skicka bilder på dig på Facebook och tagga dig i dem. Det tar bort bara förslag som visas när ditt ansikte känns igen i ett foto.

Du kan göra det enkelt == >> Steg 1

Logga in på Facebook och klicka på Konton, Sekretessinställningar

Steg 2

Klicka Anpassa inställningar

steg 3

Bredvid Föreslå bilder av mig till vänner, klicka på Redigera inställningar

steg 4

Klicka på rullgardinsmenyn och klicka på Inaktiverad. Klicka på OK för att spara.

Jag använder inte FB. Hur håller jag FB från intrång i mitt privatliv genom att märka mig i slumpmässiga bilder? Detta måste vara olagligt.

Om du inte använder facebook hur någon kan tagga dig? Du kanske har profil som du har tagit bort måste du radera din profil permanent det säger att om du tar bort det permanent så ska du inte logga in med 3 veckor annars kommer det inte att radera din profil. bort det och låt stå i 3 veckor iallafall och försök att logga in igen det inte kommer att låta dig då

Letar du efter en smart palindrom namn för din katt? “Taco Cat” är “Taco Cat” baklänges.