Jag fick mitt äpple klocka guldpläterade, och här är vad som hände

Jag fick min Apple Watch guldpläterade … för vetenskap! Kan man verkligen få ett guld Apple Watch på billigt istället för att betala den galna $ 17.000 att Apple laddar? Skulle det ser fruktansvärt? Skulle det även fortfarande fungerar? Jag var tvungen att ta reda på.

Självklart erbjuder Apple nu en billigare aluminium “guld” Watch alternativ som har samma matt guldfärg som guld iPhone. Det ser inte ut som äkta guld, men det ser inte dåligt heller. För de flesta människor, är detta förmodligen den smartaste alternativet. Men jag ville vara löjligt och gå för guld. Den äkta guld. 18 karats guld.

För det första viktig detalj: du inte kan köpa en av de billigare aluminium klockor och få dem pläterade – den process som gör deras metall så stark också bort möjligheten att plattan med en annan metall. Så om du vill få en Apple Watch pläterad du kommer att behöva spendera extra pengar för en modell i rostfritt stål. Jag valde den dyraste rostfri länk bandet eftersom jag tycker det ser mycket bättre, men du kan förmodligen spara några dollar om du gillar en av de billigare band.

Faktiskt få Watch plated är en riktigt enkel process. Efter att ha gått till Watchplate.com och byta några e-postmeddelanden med deras kundtjänst om hur processen faktiskt fungerar, och frågar om min väl slitna och repas upp klockan skulle kunna gå igenom processen, jag betalade $ 400 avgift, fick en adressetikett, packade upp Watch i sin originalkartong och levereras det.

Observera att Watchplate inte betala oss att skriva den här artikeln och vi betalat avgiften precis som alla andra. Det finns andra alternativ för guldplätering ute, men det är den som vi använde. Också hålla behandlingen.

Deras webbplats säger att det kommer att ta 2-3 arbetsdagar, men du måste också faktor i den tid det tar att leverera. Jag skickade min på fredag ​​och inte få tillbaka det för över en vecka. När man vänjer sig bära klockan varje dag, kan det vara väldigt konstigt att titta ner på handleden och inte kunna se vädret eller vad komplikationer du har konfigurerat i ansiktet. Det konstigaste var att få fantom vibrationer på min handled, bara att inse att det var faktiskt min handled ben sprickbildning som genererar fantom vibrationer.

Om du ska göra detta, skulle jag starkt rekommendera att du får en ny klocka i perfekt skick och skicka den direkt till dem – de faktiskt har en möjlighet att leverera direkt från Apple till dem först, och sedan till dig, eller så kan skicka den själv. Hursomhelst, är klockan rostfritt stål mycket känsliga för repor, och du inte vill skicka en repad upp klockan för att få guldpläterade eftersom det inte kommer att se ganska så perfekt som det skulle, och om du tillbringa alla dessa pengar, du vill perfektion. Och du bör nog beställa en andra läder eller idrott band och få dem att plattan spännet samtidigt av skäl som kommer att vara viktiga senare.

När jag fick titta tillbaka efter pläteringsprocessen, blev jag förvånad att se att guldet inte ser ut som vad jag hade felaktigt betraktas som guld – Jag har ett par high-end solglasögon som ser guld, men de är faktiskt mässing, som har samma utseende på avstånd, men är mycket starkare i en färg.

Detta guld var lite mer dämpad i jämförelse – kanske någon mer vana att bära äkta guld skulle ha en annan ursprungliga yttrandet. När jag jämförde Watch till min fru verkliga guldsmycken och jämfört det med den verkliga Apple Watch Edition i butiken, blev det mer uppenbart att detta ser ut precis som äkta guld är tänkt. Jo, naturligtvis, är det * real * guld.

Även med min inledande förvirring över vad guld är tänkt att se ut, var jag förvånad över hur hur * bra * klockan ser ut, och hur väl plätering jobbet tog. Jag hade visualiseras dem doppa min klocka i ett fat med guld på samma sätt som du kan doppa lite mat i ett fat med choklad, och tänkte att det finns inget sätt att det skulle komma ut ser normalt. Men galvanisering process som de brukade tallrik det slutade ser fantastiskt, till den punkt där de flesta människor som ser klockan antar bara att jag köpte guld en – naturligtvis inte Apple egentligen inte sälja en guldlänk band, men det är inte allmänt känt.

Apple Watch är ganska mycket allmänt känt vid denna tidpunkt, och de flesta människor vet att det är inte billigt, eftersom varenda nyhetssajt tillbringade all sin tid klaga på hur dyrt det är och hur ingen skulle köpa det. Resultatet av allt detta “negativa” täckning slutade (påstå) en positiv för människor som faktiskt ses bära en Apple Watch. Du kan diskutera om det är bra eller inte, men det gör det definitivt en premiumprodukt. Och en guld en? Multiplicera med 1000.

När jag var klädd ordinarie Watch rostfritt stål, skulle folk (och fortfarande) ständigt komma till mig att fråga: “Är det iWatch?” Och om jag gillar det. De flesta säger att de funderar på att köpa en, men de “inte var säker på om de ska”. Det är den kultur som Apple har byggt med denna sak – alla vet vad det är, alla vet att det är dyrt, och massor av människor vill ha en men är inte säker på om de skulle spendera pengar på det. I fall du undrar, åtminstone 50 procent av de människor som frågade mig om det hittills har kallat det en “iWatch” i stället för “Apple Watch”.

Guldet Apple Watch kommer att ge dig en helt annan upplevelse. De flesta människor på gatan kommer inte att sluta och ställa frågor om det alls. Utan att kunna läsa deras tankar, men baserat på hur de såg på mig, kan jag bara anta att de trodde jag var en rik ryck eller någon viktig person som inte skulle uppskatta att besväras.

Några av reaktionerna var lite annorlunda – när jag gick till Apple Store bär guld Watch, en av de anställda kom fram och bad att få se det, och sedan frågade han om jag hade sprej det guld. Detta var rätt i samband med att någon på sociala medier hade gjort en video som visar hur man spraya måla din klocka guld (den resulterande klockan såg fruktansvärda), så det inte borde ha varit överraskande. Och, naturligtvis, människor på Apple Store vet att de inte säljer en guldlänk band. De flesta människor, dock inte inser det.

Kärnpunkten är om du vill att folk ska omedelbart anta att du har mer pengar än känsla, att få din Apple Watch guldpläterade är en bra idé.

Få din klocka pläterad kan tyckas vara en no-lose situation, men det är faktiskt inte fallet. Den guldplätering från WatchPlate är mycket bra gjort, men det är inte fast guld, så småningom Klockan repas djupt nog att den ursprungliga metallen syns igenom. Enligt min erfarenhet av näven titta in i allt hela tiden av misstag, stål visade aldrig upp i en repa, men något mycket värre hände …

Den guldplätering på insidan av länken bandet började avta. En del av detta var mitt fel som jag gjorde det stora misstaget att bära guldklocka på sommarsemester i en klorerad pool, och inom några dagar började jag märker guldplätering avta insidan av bandet. Och ännu värre, min handled började utveckla en riktigt irriterande utslag.

Efter kontakt med företaget och faktiskt läsa informationen på deras webbplats, lärde jag vad jag förmodligen skulle ha RTFM’d i första hand: svett och salt (eller klor) vatten kommer att orsaka guld att avklinga insidan av band där det gnids mot huden. Och för vissa människor, kan det orsaka en reaktion med huden.

Så bär guldklocka med en länk band medan du tränar är egentligen inte ett alternativ. Att ignorera den uppenbara NARRAKTIGHET att bära en guldklocka när du tränar, är detta en allvarlig begränsning för en enhet som du ska bära hela dagen lång. En av de stora säljande funktioner i Watch, och en av de bästa funktionerna IMO, är aktiviteten tracking för steg, motion, och den milda knuff som du har suttit ner för länge.

Så alternativen är bara inte använder fitness spårning på en guldpläterad Watch, vilket inte är bra, köpa en separat Apple Watch att bära som ditt dagliga klocka och använda guld en enda ibland, eller med hjälp av någon av läder eller gummi band istället, så guldet är inte rätt upp mot huden. Du kan också köpa både rostfritt länkbandet och ett extra läderband, och byta band ut när de utövar. (WatchPlate kommer plattan bara spännet på en extra band för en liten avgift.)

Det är värt att notera att det inte finns någon alternativ i Apple Watch att para ihop mer än en klocka och växla mellan dem. Du måste ta bort kopplingen en, och sedan koppla ihop den andra, återställa från backup som blir skapas när du bort parkopplingen den första. Hela processen tar ungefär fem minuter, och medan det är inte omöjligt, det är irriterande.

¯ \ _ (ツ) _ / ¯

För de allra flesta människor, skulle du vara bättre att bara köpa Apple “guld” aluminium klocka, om du ens kommer att få en. Det är betydligt billigare, och vem vet när Apple kommer att uppdatera med en helt ny modell som du vill använda för att uppgradera till?

Om du har pengar och verkligen vill ha en guld Apple Watch, fungerar det, och det ser bra ut. Se bara till att du får en extra Sport eller läder band att bära det mesta.

För vetenskap ?? Verkligen??

Okej. Jag tycker inte om Apple så mycket, och skulle aldrig överväga att köpa en av deras produkter. Men det ser otroligt.

Jag var verkligen nyfiken på om det skulle fungera, och tänkte jag skulle checka ut och skriva om det. Så det är sorta för vetenskap

Resultatet ser ganska häftigt. Jag bär den med en svart Sport band nu för det mesta, eftersom metallbandet gör min handled klia som en galning om jag bär det alltför mycket. Detta sätt jag kan slå ut när som helst.

Gosh, vände du din alldeles utmärkt AAPL titta in i en Seiko, doublé är så synliga som näsan i mitten av ett ansikte och som ni redan kan se, bleknar det. Snabb. Schweiziska klocktillverkare aldrig göra pläterad guld.

Du hade en guldpläterad iWatch i en pool? Är du säker på att du inte har mer dollar än känsla?

Du hade en guldpläterad iWatch i en pool? Är du säker på att du inte har mer dollar än känsla?

Ja, det var verkligen inte en mycket ljus beslut. Men jag är så van vid att bära en Apple Watch, och det är säkert att bära den i duschen, så den enda gången jag tar bort det är på natten.

Så jag bara inte riktigt tänka på det. Stort misstag.

pläterad Guld är så synliga som näsan i mitten av ett ansikte och som ni redan kan se, bleknar det. Snabb. Schweiziska klocktillverkare aldrig göra pläterad guld.

Jag kommer överens om att schweiziska klocktillverkare inte kommer att göra pläterad guld.

Men en Apple Watch inte kommer att vara för evigt ändå. När kommer en ny Apple Watch komma ut? Varför skulle någon köpa en solid guld Apple Watch när en ny kommer att vara här i ett år eller så?

För vad det är värt, har jag uppradade guldpläterade en intill en verklig i en Apple Store och de ser verkligen lika. Merparten av tiden Apple Store anställda inte kan se skillnad. Den enda skillnaden är att guldet är en mycket svagt annan nyans.

OMFW!

Något jag skulle ha förväntat från Apple idioter. Grattis! Du lyckats leta bling för en kort stund.

Aluminium kan koppar pläterad, då kan det vara guldpläterade. Prova detta enkla trick, får en liten pillerflaska som har en gammaldags kork. Lägg till lite kopparsulfat och vissa svavelsyra (bil batterisyra). Lämna för att mätta för en dag. Skaka flaskan för att väta korken. Ta bort korken och gnugga vätskan på en aluminiumburk. Kopparjoner kommer att avsättas på ytan av aluminium genom statisk elektricitet (som genereras av friktionen hos gnidning) och kommer att bindning med ytan på aluminium (så effektivt kan du även löda en tråd till det) och guldplätering kopparavsättning är ganska feasable.

Ja beläggningen på aluminiumversionen av Watch inte tillåter det. Jag vet inte uppgifterna. Intressant kommentar om.

Köp en anständig guldklocka, en Rolex, de är inte en gimmick.

För dem som inte vet här är godbit. Det finns mer guld i privata händer i Indien än i resten av världen, inklusive centralbanker och privatägda. Vi indianer har en fascination för guld. De som inte har råd med rent guld gör sina smycken av silver och har det pläterade. Detta är den enda säkra krig få långvarig guldplätering. Vi har vetat det i århundraden. Guld i sig är mjuk. Så det är alltid användas med en liten mängd koppar för att minska dess renhet från 24 karat till 22 karat för att ge den hårdhet. rent guld som används i prydnadsföremål – 22 karat – aldrig ger irritation för människor. Det är vad som blandas med det för plätering som gör det. Vi bära guld smycken i alla typer av miljö och former, kedjor, armband, örhängen och aldrig har jag sett en enda individ påverkas negativt i 70 år av mitt liv, däribland jag själv. Enda typ av klocka jag kan bära är rostfritt stål eller en av de hälso klockor inneslutna i syntetmaterial.

Japp, det är ett ord med körsträcka, kan “idiot” … inte tänka mig ett bättre ord för att beskriva Apple groupies, faktiskt. “De som gillar ytliga utseendet tech utan bördan av att förstå något om det.” För vad han betalat för iWatch & bordläggning han kunde ha byggt en mycket trevlig datorsystem. Eller köpte en massa program. Overklig.

Det är faktiskt vårt fel. Vi bör inte förvänta sig något annat från fanboys.Wonder om han har en gyllene framtand eller bär en guldkedja runt hans neck.Reminds mig av kråkor – något glänsande går.

Jag älskar hur Android människor har inget bättre argument än att personligen attackera människor som köper Apple-produkter.

Det är mycket intressant. Tack!

Jag brukar bära klockor rostfritt stål eftersom de ser bra men jag tänkte att jag skulle försöka guld istället. Jag gillar definitivt utseendet men jag gissa den andra metallen orsakade en irritation.

Jag önskar att jag hade tillräckligt med pengar för att göra det … med en vanlig 20 $ watch

Det ser häftigt! Enda är det skärm är alldeles för liten …

Köp en anständig guldklocka, en Rolex, de är inte en gimmick.

Jag ska få rätt på det så fort jag har $ 40.000 till spendera på en klocka.

Men allvarligt, gör Rolex stora klockor, och en guld Rolex är definitivt tidlös. Det är inte heller praktiskt för de flesta människor, och är inte något du bör vara klädd varje dag, även om du hade råd en. Vilket jag kan inte.

Det är hela poängen med guldplätering – du kan ha en guldklocka utan att betala löjligt avgift för det.

Det handlar inte om det faktum att guld är dyrt, det är på grund guld ser också trevligt och en del människor föredrar den färgen.

När jag arbetade i Mexiko jag var tvungen att köpa ett guldmynt klocka med 18k guld band, eftersom man ser aldrig en ingenjör när du besöker en entreprenör. Man möter med VD och hans kohorter. De räder faktiskt rockärmen i början av ett möte för att visa att de är i en viss ekonomisk klass. De föredrog en Rolex.

Väl min klocka nu försäkrad för 50,00- dollar efter en bedömning.

En gång jag gick för att se min far i lags vän i Guadalajara. Vid mötet honom och hans son, de båda höjde sina ärmar. Jag gjorde samma sak. De berättade för mig på den tiden var det inte säkert att ha en sådan klocka inte under kontrollerade förhållanden!

Jag hade min klocka pläterad några månader tillbaka på thetimepreserve.com och jag har både en Milanese slinga och länk armband. Jag bär det när jag kör och ibland i duschen. Det har inte funnits några tecken på missfärgning eller peeling eller fjällning alls. Det kostar lite mer för att få dem att göra det, men det var tydligen väl värt besväret. Även guldfärgen är en död på match med den verkliga upplaga klocka. Jag får massor av kommentarer när jag bär den till en Apple Store och jag kan berätta massor av människor tittar på det när jag shopping i köpcentret eller gå runt staden,. Image.jpeg2378x1153 696 KB

Det ser otroligt. Det ser definitivt bättre än mina.

Och här är en bild med min länk band pläterade på thetimepreserve.com Det har varit i barrel ett par gånger too.:);image.jpeg1220x892 224 KB

Troll post raderad innan den nådde mina fingrar.

I århundraden var det helt enkelt accepterat att Leonardo Da Vincis berömda målning Mona Lisa hade inga ögonbryn eller ögonfransar, ultra-hög upplösning mikroskopiska skanningar av målningen utförs i 2007, emellertid, avslöjade att hon målades ursprungligen med ögonbryn och ögonfransar, men de hade bleknat över tid (och möjligen som ett resultat av tidiga overzealous rengöringsförsök).