Old Spice killen skapar anpassade röst hälsningar till din telefon

Om du inte har undvikit alla former av medier, har du sett den gamla Spice killen, bar överkropp och rida en häst bakåt på TV-reklam-eller mer nyligen, hela YouTube med roliga svar på verkliga människor. Och han skapa anpassade röstmeddelanden-för dig!

I verkligheten, naturligtvis, det finns en generator ansökan att vissa Reddit människor har satt ihop, och det verkar som den gamla Spice folk ombord med det. Det är ganska dumt, men också ganska lustiga. Allt du behöver göra är att välja ditt kön, koppla in ditt nummer, och väljer sedan mellan de olika alternativen. När du gör, kan du ladda ner en anpassad röstbrevlåda hälsning som en MP3-fil. Du måste sätta telefonen upp nära högtalarna medan du spelar in ditt meddelande med MP3-filen du spelar den på datorn, men det borde fungera ganska bra.

Obs: vi inser att detta är ingen nyhet, eftersom det skapades i juli och allt, men vi tänkte att många människor inte hade sett det så vi lägger upp det ändå.

Old Spice Voicemail Generator

Någon som vet ett bättre sätt att göra detta hälsning tonw, bredvid bara spela in det från datorn ??

Du kan använda en tjänst som Youmail att ladda upp ljudfiler som hälsningar till olika kontakter.

Trots den vitt spridda uppfattningen att hundar är helt färgblind, ny forskning visar att hundar kan i själva verket se ett brett spektrum av färger.