övervaka systemresurser från Windows 7 aktivitetsfältet

Problemet med de flesta systemövervakning program är att de får täckas upp med alla dina öppna fönster, men du kan lösa detta problem genom att tillsätta övervaknings program i Aktivitetsfältet.

Installera och Använda SuperbarMonitor

Alla de enskilda monitorer och the.dll filer som behövs för att köra dem komma i en enda zip-fil för din bekvämlighet. Bara packa upp innehållet, lägga till dem i en lämplig “Program Files”, och skapa genvägar för bildskärmar som du vill använda i ditt system.

I vårt exempel har vi skapat genvägar för alla fem skärmar och ställ in genvägar i sin egen “Start-menyn mapp”.

Du kan se vad de fem skärmar (batteri, CPU, disk, minne, och volym) ser ut när man kör … de är visuella utseende utan text skräpar ned utseende. Monitorerna använder färger (röd, grön, och gult) för att indikera hur mycket resurser som används för en viss kategori.

Obs! Vårt system är desktop-baserade men “Battery Monitor” visades i demonstrationssyfte … således den röda färgen ses här.

Placera muspekaren över “Battery, CPU, disk, och minnes bildskärmar” på vårt system visas en liten tomt miniatyr.

Obs! “Battery Monitor” kan eller inte kan visa mer när den används på din bärbara dator.

Att gå ett steg längre och placera muspekaren över miniatyr uppvisade en liten tomt fönster. Det är verkligen ingenting som du kommer att behöva oroa med utanför tittar på färg för varje enskild bildskärm. Trevligt och enkelt!

Den skärm med extra funktioner på miniatyr var “Volume Monitor”. Du kan sänka volymen, upp på, eller ut härifrån … definitivt användbart om du har velat dölja “volymikonen” i “System Tray”.

Du kan också fästa skärmarna till “Aktivitetsfältet” om så önskas. Tänk på att om du inte stänger någon av bildskärmarna kommer de att “tillfälligt” försvinner från “Aktivitetsfältet” tills nästa gång de startas.

Obs: Om du vill att monitorer för att börja med ditt system varje gång du kommer att behöva lägga till lämpliga genvägar till “Startup Undermeny” i “Start-menyn”.

Slutsats

Om du har vilja ha en trevlig visuellt sätt att övervaka systemets resurser då SuperbarMonitor är definitivt värt att prova.

länkar

nedladdning SuperbarMonitor

Ja, försökte dessa innan. De fungerade inte riktigt så bra. Ibland skulle de visa status, andra de skulle inte. Dessutom, för stor och cartoonie.

Använda Rainmeter nu. Jag får vad jag behöver med enkel, österut till ignorera när jag vill ikoner / readounts.

Jag gräver verkligen volymkontrollen. De andra är bara unnessesarry.

Jag använder dem, och är mycket nöjda med dem. Enda “problemet” Jag har med dem, är de tråkiga ikoner …, Om du tror på samma sätt som jag, bara göra en genväg till the.exe fil och sedan tilldela en annan ikon för genvägen. Fäst genväg till aktivitetsfältet, och då har du på ikonen för ditt val.

Trevlig! Jag använder CPU, RAM, och disk sådana. Jag tycker CPU och RAM dem som ögongodis. Hårddisken låt är jag se hur mycket utrymme jag har totalt och hur mycket som finns kvar, skulle vara bättre om det visade det totala utrymmet och inte bara som en partition. Jag har en icke-närstående fråga om. Varför du “Asian Angel”, “Nya objekt”, “Dator” och “Kontrollpanelen” -knapparna har expandera ikonen till höger om dem och vad är det för?

@DDjusD – Du kan ställa in dessa poster för att öppna som expanderbara menyer i stället för länkar i egenskaperna för Startmenyn. Gör det mycket trevligt om du vill komma åt en fil eller fungerar mycket snabbt. ^ __ ^

Högerklicka på Start-menyn, klicka på Egenskaper, klicka på skräddarsy, sedan välja om du vill ha varje objekt display, öppen som en länk eller öppna som en meny. ^ __ ^

Tack! Bara en sak att göra min 7 upplevelsen ännu bättre då det redan är.

Plektrumskydd är en av de vanligaste platserna för att placera en autograf på gitarren kroppen eftersom det lätt kan tas bort för att rama in eller plats på en annan gitarr.