HTG projekt: hur du skapar dina egna papercraft leksak

Grafiska program är inte bara för att redigera dina bilder, de kan ha vad kul program du kan tänka dig. För en rolig, töntig projekt, här är en enkel papercraft leksak du kan göra med en skrivare och enkla hushållsverktyg.

Mallen är en enkel, liten nedladdning som innehåller en PNG-fil och en Photoshop-fil. Om du inte har Photoshop, kan du fortfarande göra det här projektet, kommer du bara att måla eller rita utskrivna papercraft leksak hand.

Obs! Du kan öppna PNG-filen i en annan bildredigerare och göra några ändringar på det sättet om du måste, det är bara en mycket enklare om du har Photoshop.

Ladda HTG Custom Papercraft mall

För att noggrant skära ut din papercraft leksak, behöver du en uppsättning av sax och någon sorts vass hobbykniv, som en x-acto. Sharpie eller svart magi markörer är också bra att ha runt antingen för att dra eller sanering ojämna kanter på din slutliga bitar.

Du behöver också en skrivare och en del tunga kartong, företrädesvis omkring 100 eller 110 pund.

Photoshop är också ett praktiskt verktyg för att ha, även om du kan skriva ut PNG från alla program och skapa handritad papercraft leksaker själv.

Mallen nedladdning låter dig skapa egna karaktärer med en generisk kvadrat robot form. Öppna filen i Photoshop och titta igenom lager och grupper. De är redan maskerade, som heter, och separeras för dig att använda.

Om du inte har Photoshop (eller inte vill använda det), kan du använda PNG grafik för att få tomma leksaker du kan dra på dig själv. Helt enkelt skriva ut den med din favorit freeware program, och hoppa över detta steg helt.

Till exempel, om du hittar lagret “Geek Face,” du kommer att förstå bättre hur du anpassar din egen. Dra någon fotografi, teckning eller grafik som ett skikt över “Geek Face” för att använda dina egna grafiska.

Du kan dyka någon grafisk du vill in i någon av de färgade rutorna. Om du placerar den rätt, kommer den automatiskt maskera det till torget, oavsett hur stort det är.

Du kan skapa något slag av tecken som du vill, använder några bilder som du vill. Ta dem precis utanför Google Bilder, Flickr, Deviant Art, eller rita dem själv.

När du har anpassat din papercraft leksak som du vill, bara skriva ut på kartong och gör dig redo att klippa ut. Alla bläckstråleskrivare (eller andra) skrivare som kan passa på kartong kommer att fungera perfekt. Det kan vara svårt att skära, utan helt enkelt skära ut formerna, då score de vita och streckade linjer med din kniv. Du kan använda vanligt papper, även om kartong är överlägsen för att bygga robusta leksaker. Ju tunnare papperet, flimsier leksaken.

Vik längs de heldragna linjerna för att skapa kuber eller rektangulära prismor. Du bör sluta med fyra bitar när du passar dina flikar i de skurna spåren. Vad kroppen har flikar som passar in i huvudet, och de två fötterna passar in i kroppen. Konstruktionen är ganska enkelt, men kan vara frustrerande. Ha kul med det och glad papercrafting!

Bild Poäng: Produktskärm antas fair use. Fotoskrivare av William Hook, tillgänglig under Creative Commons. Foto av författaren tillgänglig under Creative Commons. Den HTG Custom Papercraft mall tillgänglig under Creative Commons, med inspiration från mycket bra Cubeecraft.com.

Den första bilden är ser ut som Bill Gates: D

Photoshop ?! Pfffft. Provat det förut. Jag gillar GIMP bättre! Jag är en Linux-användare nu i alla fall!

Det är en kall How-To 🙂

Darth Vader?! O_O 😯

@Briana Hatar inte det tills du vet hur man använder. Jag älskar Photoshop CS5 bästa någonsin: D

Jag minns att det var någon typ av webbplats som låter dig göra detta på nätet och skriva ut den.

Om du njuta av mer komplexa papper hantverk kolla Canons papper crafting webbplats med nedladdningsbara modeller

http://cp.c-ij.com/en/contents/1006/

eller andra webbplatser som erbjuder gratis nedladdningsbara modeller

För lite mer komplicerat gratis Star Wars modeller

SF Paper Craft Gallery, http: //www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/Gallery/Gallery.html; Star Wars papper hantverk – TIE-fighter, TIE-jaktplan, StarDestroyer, Sand band, Millennium Falcon, etc .

kyla idé- jag gjorde det med mina barn (9,9 och 7) och hade en viskning!

Här är våra resultat, http:? //chatterstorm.net/ P = 169

@Briana – Vem blodiga bekymmer!? Lägg till lite värde tack.

fattig mate, gjorde jag en honom och henne för min flickvän och hon älskade det – http://workoutsideofwork.blogspot.com/2011/03/him-and-her-papercraft-toy.html

Rebracketing är de historiska språkliga processer genom vilka ord (och typiskt sina artiklar) bryts isär och rekombinerade samtidigt behåller sin mening, det är genom denna mekanism som, på engelska “, en Nadder” blev “en adderare” och “en napron” blev “ett förkläde”.